Bush is back (igen?)

Foto: Getty

Foto: Getty

For sin rolle i Precious vandt skuespilleren Mo’Nique i søndags en Golden Globe i kategorien Best-Supporting Actress. Prisuddelingen fandt sted på The Beverly Hilton Hotel – og tju hej se med, hvad der sker, da den røde løber tilsyneladende er våd og sjasket. Mo’Nique hiver op i kjolen og afslører et par ben, der ikke har været omkring voks-butikken. Nu er det jo en individuel sag (og tak for det), hvor vi vil lade pelsen gro – men jeg blev alligevel inspireret til at skrive lidt om wax on – wax off. Både nu og efter Louises indlæg på bloggen sidste uge.

SNUP TIPPET: Uanset hvad du eller jeg tænker om Mo’Niques ben, så er det hende, der løb med statuetten. Husk det.

Er du helst fri for hår, så tjek følgende to top-steder ud:  Marias Hudpleje og Dollface. Hårfjerning med voks holder nemlig i op til tre måneder, og det kan gøres næsten smertefrit.

19/01/2010
Cool skønhed
20/01/2010
Klik, plant, vand og vind

Kommentarer

 • Marie Carsten Pedersen

  For dælen, det er vildt! Sikken et statement, det er nærmest performancekunst.

  Altså, jeg mener det.

  Helt ærligt – statements af den art er det stof, kulturteoretiske essays er gjort af.

  Og det er det, fordi Monique med sin groomede overkrop og fine kjole og så den behårede, ‘uskønne’ virkelighed indenunder alt det fine, med gør sig til en omvandrende ikonisk kritik af den kultur, vi lever i. Og som hun selv indgår i.

  Hvs jeg skulle skrive et essay om det her, ville jeg uden problemer kunne trække paraleller til popkunst, 70’ernes performances og samtidskunstens kropsorienterede kunstnere som fx Cindy Sherman.

  Det er den slags enkle og stadig overvældende statements, der får ikonkarakter og udstiller vores kulturs konstitution og dens diskrepanser.

  Det er knaldhårdt!
  kh Marie

  23/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Marie – du har FULDSTÆNDIG ret – og jeg ville elske at læse et essay skrevet med din pen om netop dette emne ;o) kh Anette

   24/01/2010
 • susanne schultz

  Hold da op hvor klamt … Men jeg er ked af at sige det. Kender det godt man ser lige inden man skal ud af døren at man ikke har fået waxed ben og så skynder man sig at skifte nederdel fra den korte til den ekstra lange 🙂

  21/01/2010
 • SEJT!

  20/01/2010
 • Kom igang, kvinder, der endnu ikke har prøvet en brazilian wax! Det gør ondt, men erstattes af en fin fin blød hud, der er væsentlig mere følsom på den dejlige måde, you know. Det er en god undskyldning at der er rigtig rigtig mange kvinder sydpå der får det lavet pga en væsentlig større hårpragt – så seføli kan vi også! Gitte hos Dollface er dygtig og professionel – min varmeste anbefaling!

  20/01/2010
 • Hmmm, ja, hår er jo en smagssag, hvadenten det sidder på benene eller hovedet. Jeg fik nu lige lyst til at kommentere på billedet (det sidste), som vist er det udtalte billede af, hvordan skønheden har mange ansigter! To smukke damer – på meget forskellige måder må man sige!

  19/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   * Netop Sidsel – to skønne madammer (den ene noget mere naturlig end den anden)
   * Glad for grinet, Linda – jeg kunne simpelthen ikke slippe billeder af en Mo’Nique, som har en FEST
   * Og Mikkel – lidt modigt er det vel, hvis det var med vilje eller?

   19/01/2010
 • Jeg grinte meget over dagens billeder – tusind tak for at dele nogle utraditonelle billeder fra den røde løber 😉

  19/01/2010
 • Sjovt og i den grad skævt…men modigt? Måske har hun bare haft travlt? Eller er midt i en detox? Hvem ved…

  19/01/2010
 • Susan

  HOLD da lige op….! Når man så tænker på ramaskriget over Julia Roberts lille hår-under-armene-stunt!
  Måske er det bare mig – men jeg synes absolut ikke at lange sorte hår på benene står flot til kjole og stiletter! Og fred være med hendes valg – men at flashe det… – nå ja, man kan vel kalde det modigt!

  19/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Er det ikke bare både modigt, sjovt og skævt? kh Anette

   19/01/2010