fbpx

Bye bye Barbie

Vipper. Vipper. Vipper. Det er som om ingen kan få nok af dem. Og slet ikke MAC som sammen med den britiske designer Gareth Pugh er aktuel med virkelig vildt vipperi, der må siges at vende Barbie ryggen. Eller hvad? Kollektionen kræver pt. en flybillet til USA, men lander herhjemme til februar. Det lille foto er af (Barbie-)vipper, der kan fås nu.

SNUP TIPPET: Tror det er gentagelse med gentagelse på. Men. Jeg synes, det er sådan en okay deal, når det er muligt at booke en privat MAC-makeupartist i en time for 350 kr. og bagefter slippe for at betale beløbet, hvis du køber produkter for de 350. Og havde jeg aldrig prøvet påsatte vipper før, ville jeg bruge (næsten) hele den time på at lære det. For gisp det gør en virkelig festlig forskel. Ellers får du DIY-metoden her.

NB: Stadig gaveregn her og her.

21/12/2011
Mine mandariner
23/12/2011
Din gave!

Kommentarer

 • CharlotteK

  Hej Anette,
  Bob, bob, jeg ved ikke lige hvilket mærke det er – jeg har købt dem i forbindelse med at jeg var hos en kosmetolog og skulle bruge lidt ekstra til en festlig lejlighed. Men det er stykker af kunstige øjenvipper i forskellige størrelser, som kan limes på. Der er ca. 3-5 hår på hvert stykke.

  23/12/2011
 • Ja, det kunne være fedt hvis man kunne finde ud af at arbejde med kunstige vipper. Har ikke rigtig turdet gå i krig med det

  23/12/2011
 • Birgitte Linstow

  Ih, nu har jeg fået rigtig meget lyst til at prøve vipper – jeg lægger vejen forbi MAC. God jul.

  22/12/2011
 • pernille Bølkov

  Jeg sætter vipper på, altså extentions på, det ser meget flot og naturligt ud, og ude i siderne, må de gerne være ekstra lange, DET ser flot og sexet ud 🙂
  Jeg ville gerne have hendes hud 🙂

  Rigtig glædelig jul til alle 🙂

  22/12/2011
 • Så meget med på den med vipperne : ) Kh Jo

  22/12/2011
 • Nipuni julie

  Vipper er virkelig noget af det mest feminine ved et ansigt synes jeg. Og bruger dem derfor også hver eneste gang jeg er i byen, hvilket er ofte 😉 Den bedste lim på markedet kan købes hos MAC og hedder Duo, den gør det væsentlig lettere at arbejde med vipperne!

  22/12/2011
 • susanne

  Vipper der bare det vigtigeste – Jeg ville aldrig gå ud uden mascara – og efter at have prøvet vipper ville jeg aldrig gå til fest uden 🙂 Og så lige MAC vipper de er det fedeste man kan få alle typer HELT FANTASTISK indslag TAK

  22/12/2011
 • Birgitte linstow

  Jeg tænker straks: kunstige vipper og briller – går det?

  22/12/2011
 • CharlotteK

  Måske der er lidt inspiration fra Lisbeth Salander over det billede?
  Hvis det skal være festligt hos mig, har jeg indtil videre prøvet enkelte kunstige hårstrå, som man limer på lidt spredt (der er forskellige størrelser også) – på den måde kan man selv bestemme hvor meget eller hvor lidt man har lyst til at forlænge vipperne. Det ser meget godt ud synes jeg – og slet ikke kunstigt.

  22/12/2011
 • Tinna

  Har købt barbie vipper til min datter …julegave, tænkte da ikke lige på det med en make-up artist, må jeg simpelthen snart prøve af …..er de ok hos MAC i Odense?

  22/12/2011
 • Vipper eller ej, må man da lige nævne det flotte læbekunst på modellen??

  22/12/2011
 • @Birgitte – det der venlighed kan jo også bliver for meget.
  @Sveta – det er nemlig præcis i Magasin (på MAC standen) – husk at bestille tid.
  @Pia – lidt tankelæser er man vel altid.
  Mange hilsner Anette

  22/12/2011
 • sveta

  Tak for svaret Anette! Jeg vil tænke over det….det er måske et start, for jeg har ALDRIG prøvet at have falske vipper på, derfor er jeg ikke sikker om jeg kan finde ud af det. Den time du skriver om…hvor kan man købe sig til det? Magasin?

  22/12/2011
 • Joan

  Ja jeg kunne godt fortjene en time med Mac. Jeg har prøvet det engang i England og de er jo bare fantastiske. Og du har ret. God deal.

  22/12/2011
 • Pia

  Altså er du tankelæser eller hvad? Mit nytårsfortsæt er at lære at bruge kunstige vipper! Måske jeg skulle lære det hos Mac.

  22/12/2011
 • Birgitte

  Vipper forneden også!!! Vildt! Hun kommer ikke ligefrem til at se venlig ud….

  22/12/2011
 • Kære Sveta,
  Tak for dit spørgsmål. Divaderme er ikke bedre end kunstige vipper – synes stadig at sidstnævnte er langt det mest wow-flott. Men. Divadermes løsning er meget synlig og vil for mange være lettere at håndtere end påsatte vipper. Mange hilsner Anette

  22/12/2011
 • sveta

  Hej Anette!
  Jeg tænkt på om du har prøvet mascara med kunstig fiber i? Jeg har nemlig læst at man kan købe en mascara:
  divaderme – Lashextender, Mascara,
  der har fiber, som bliver påsat på vipperne…. Der er mange som syntes at det er bedre end kunstig vipper, men….kunne jo være at du har hørt eller prøvet. Ville gerne høre din mening.

  22/12/2011