fbpx

Camilla Kjems’ hoved på bloggen

Jeg har et blødt punkt, når det gælder Camilla Kjems. For hun er ærlig, hjertelig, skarp og smuk. På én gang. Plus rebelsk. Som engang i blogland hvor hun flashede armhuler og krævede ret til den kropsbehåring, hun lystede. Hun er ikke en, man sniksnakker med om ingenting, men hun er typen, der lytter og siger de ting, der virker, når folk er på gyngende grund (og jo, det ved jeg af erfaring). Camilla Kjems’ succes i førersædet hos Femina er velfortjent …se her, hvad bloggeren og chefredaktøren mener om alt fra ydre skønhed til nødvendig forfængelighed.

Er der noget, alle mødre burde lære deres døtre om skønhed?

At skønhed i lige så høj grad handler om udstråling og din tilgang til livet, som det handler om ydre skønhed. Men omvendt også at det ydre er det, verden ser ved første øjekast og du derfor uundgåeligt vil blive bedømt på. Så om du vil det eller ej – dit udseende betyder noget!

Hvordan har du det med forfængelighed?

Jeg er meget(!) forfængelig. Men i virkeligheden mest for min egen skyld. Jeg elsker at gøre oprør mod perfekthedsidealer som, at man ”skal” være glatbarberet, gå i mærkevarer osv. Men omvendt bruger jeg meget tid (og penge) på at gøre mig lækker. Fordi at jeg kan lide at FØLE mig lækker.

Smitter ydre skønhed af på den indre for dig?

Oh yes – i HØJ grad! Da jeg sidst var på barsel, besluttede jeg mig til sidst for at gøre mig lækker hver dag, også selvom jeg kun skulle trisse rund med barnevognen hele dagen. Ellers blev jeg simpelthen deprimeret.

Hvad er den største udfordring i dit frontfigurs-job?

Når man stiller sig frem i forreste række, skal man være indstillet på at få både kritik og indimellem også lidt tæsk. Det har jeg lige skullet vænne mig til.

Hvis du kunne nævne én ting, som skønhedsproducenterne skulle gøre anderledes i forhold til os brugere, hvad skulle det så være?

At passe på med ikke at blive alt for amerikanske og begejstrede i deres kommunikation. Den hopper danske kvinder ikke på. Så opnåelige drømme – jo tak, men urealistiske løfter – nej tak.

SNUP TIPPET: Camilla Kjems boltrer sig i blogland her og her.

VIND: Der er Molton Brown og Eos på højkant lige om straks. Du er blandt de første, der får besked ved at hænge på Beautyspace her. Weekendens fire heldige blev: Anne Hvid, Tina Elgens, Tina Holler og Trunte (Lina). Send jeres adresse til open-mind@mail.dk, så kommer de 4 gevinster flyvende.

 

21/10/2012
Unaturligt anti-age fif på naturlig vis
24/10/2012
Kan du holde fingrene for dig selv?

Kommentarer

 • Hold da op hvor sidder den buksedragt fantastisk på hende! Det må du lige hilse og sige 😀

  24/10/2012
 • Tina Irene Povlsen

  Camilla er fantastisk… Dejligt interview. Den kvinde har sin helt egen unikke karma. Elsker hendes ærlighed og hendes rebelske tilgang. Og hvor har hun ret i at det er vigtigt at gøre sig lækker, gøre det for sig selv, også selv om man egentlig ikke skal det store. At føle og se sig selv som lækker er et boost til både skønhed og energi. Et solstrejf trods grå himmel… 🙂

  24/10/2012
 • Pia

  Kan godt se det sympatiske i at gøre sig lækker på sin barsel for sin egen skyld. Omvendt så ææælsker jeg at have en søndag herhjemme i nattøj og med fedtet hår! Hvad mon det siger om mig? 🙂

  23/10/2012
 • Lene

  Mange kloge ord….

  23/10/2012
 • @ Louise T – fantastisk at have dig tilbage. 17 dage i eksil lyder nu ellers ikke tosset.

  @ Rikke R – nemlig. Tror det ene understøtter det andet.

  @ Sanne – ja!

  @ Kira B og Con9 – enig! Af og til kan fordomme skygge og det er de nok slemt hurtige til i Linses tilfælde. Jeg kender en journalist, der er ret tæt på Linse, og der ER mere at komme efter. Tine Bendixen lavede også et meget, meget fint interview med hende i Femina for nogle måneder siden.

  @ Anita – umiddelbart vil jeg tro den hudfarvede, men kan du ikke prøve de forskellige på huden? Tror det vil være den, der fungerer bedst. Pøj pøj med det.

  @ Anette J – åh, jeg er vild med at få tilbagemeldinger af den slags. Tak.

  @ Ragga, Lovisen, Heidi og Heidi K – hende Camilla kunne vist åbne en fanklub.

  Stor hilsen Anette

  23/10/2012
 • Louise T.

  Ahhh 🙂
  Tilbage efter ferie – du har været savnet. Fik mig en kold tyrker med 17 dage uden internet :-0
  5.500 km og 5 europæiske hovedstader senere 😀

  23/10/2012
 • Rikke Ryge

  Skønt når god udstråling og gode ord går hånd i hånd!

  23/10/2012
 • “Så opnåelige drømme – jo tak, men urealistiske løfter – nej tak.”

  Hvor har hun dog ret! 🙂

  23/10/2012
 • Kira B: Du har lige nuanceret mit syn på Linse Kessler! Tusind tak for det! 😉

  23/10/2012
 • Anette Waaben

  Hej Anette
  For et stykke tid siden kunne læserne fortælle om deres favorit- skønheds produkter her på bloggen. Den side har jeg prøvet at finde igen, fordi der var en som fortalte om nogen lækre produkter, hun købte på apoteket i Frankrig.
  Min søn skal derned snart og så vil jeg lokke ham tiil at købe dem for mig.
  Men jeg kan ikke finde datoen og siden igen.
  Kan du hjælpe mig?
  Kra m
  Anette W

  23/10/2012
 • Kira B.

  Elsker budskabet om indre skønhed/karisma/udstråling… Kom sådan til at tænke på det efter indlægget forleden om væksthomoner som skønhedskur, derefter tænkte jeg om ikke det egentlig var frygtelig amerikansk og hvem kunne finde på det i Danmark… Så dukkede hun op på skærmen i går, under en “kanalrundfart” – Linse Kessler!!! Hun kunne måske, tænkte jeg, og så tænkte jeg – hun ser jo egentlig helt forfærdelig ud (syntes jeg personligt), men der er sku noget over kvinden (og det er ikke naturlig skønhed)… Tværtimod, hun er pisse charmerende og karismatisk og det et absolut ikke pga hendes udseende… Hun syntes hun er super sej og lækker og det skinner igennem plastisk og botox… Syntes der er en god lektie i det om at skønhed, velvære og selvtillid først og fremmest kommer indefra!!!

  23/10/2012
 • Helle S

  Skøn og dejlig ligefrem!

  23/10/2012
 • Anita

  Sej og klog kvinde, hende Camilla!

  Jeg har lige et spørgsmål om noget helt andet, som jeg håber det er ok, jeg stiller her.

  Efter gennemlæsning af din absolut vidunderlige og vanedannende blog har jeg en laaang liste af produkter, jeg nu må ud og anskaffe mig – er allerede godt i gang 🙂 Den anden dag stod jeg således i Magasin og ville købe MAC’s Fortified Skin Enhancer, men anede ikke at den fandtes i forskellige nuancer! Hvilken har du bedst erfaring med? Jeg er 34 år, har normal hud, men dog med lidt pigmentforandringer i panden efter graviditet og så sætter 2 år med afbrudt søvn pga baby jo også sine spor 🙂 Jeg har et stort og festligt arrangement om 2 uger, hvor jeg havde tænkt mig den skal i brug – er ude efter en wow-effekt og sund lækker hud. Kan du hjælpe mig på vej?

  23/10/2012
 • Anette J

  Ja, jeg er enig med hende – og huske at gøre sig lækker (også) for sin egen skyld.
  Og tak for tippet fra forleden om at bruge honning som ansigtsmaske. Jeg prøvede det forleden, og det skal til at være en fast del af mine rutiner. Huden på min let røde kinder faldt helt til ro og blev fin som marcipan:)

  23/10/2012
 • Ragga

  Er også stor fan af Camilla og hendes skønne blog.
  Hvor har hun ret i, at skønhed handler om din tilgang til livet og at du skal ”føle” dig lækker.
  For hvis du ikke selv kan se og føle lækkerheden hos dig selv, hvem kan så se det?

  23/10/2012
 • Lovisen

  Hun er en af dem, der er smuk på den helt naturlig skønne måde.Jeg bliver så miundelig.. Har gennem mange år vænnet mig til at have meget øjenmakeup på, så føler mig helt nøgen uden, og synes jeg ser træt ud. Gad vide hvor længe det tager, at vænne sig til det naturlige look, altså på en selv, er vild med det på andre….

  23/10/2012
 • Heidi

  Så prøver jeg lige med en kommentar igen. Har jo til min ærgelse opdaget at mine seneste ikke er dukket op på bloggen. Har skrevet jeg gerne vil prøve YSL makeuppen selvom jeg sværger til Jane Iredale´s pudder. For at få lidt creme til ansigtet her til vinter. Håber jeg bliver rådgivet professionelt mht farve. – Og øjnskyggen fra Chanel må vist også på min ønskeseddel.
  Skønt kvinde og skønt interview. Kommentaren til skønhed er lige efter mit hoved.

  23/10/2012
 • Rigtig godt interview! 🙂

  23/10/2012