Carla cool

Jeg er fuldstændig tosset med Los Angeles. Elsker den by. Og ingen skal blive overrasket, hvis jeg en dag rykker tilbage. Okay, tilbage og tilbage lyder måske flot, når man kun har boet der ét år. Men alligevel. Jeg bliver aldrig træt af englebyens tusindvis af finurlige kroge, og så med hav, bjerge, ørken og Hollywood (åhhh Hollywood) og ja, selv Mexico, indenfor rækkevidde. Plus Ole jo.

En anden jeg er vild, er Carla, og hun har indvilget i at blogge om de bedste insider-LA-beauty-tips. For lige nu bor hun møgheldigt nok i Los Angeles.

HVEM VANDT? Hvis du vil være med i fremtidige konkurrencer og andet skønhedsguf, så sker det ved at hooke op via Bloglovin’ eller lige HER. De fem heldige Prevage-vindere blev: Elin, Mads, Helle Andersen, Pia K og Birgitte K. Send gerne en mail med jeres adresser til open-mind@mail.dk, så kommer der Prevage den anden vej.

@Beautyspace på INSTAGRAM

23/04/2014
Jeg hader at være beauty-bussemanden
25/04/2014
Opskriften

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Gita – du kan tro, pakken er på vej!

  @ Birgitte B – Next time, er jeg sikker på.

  @ Carla – Skal vi ikke bare bytte sommerferiebolie. Trænger du ikke til at komme lidt til Jylland?

  @ Christina – Selvfølgelig skal Magasin læse med ;o)Tak for pæne ord. Har ikke lige noget fornuftigt at sige om fødder ud over at Cosborgs produkter er effektive.

  @ Helle A – Herligt. Har du mon sendt mig din adresse på mail?

  @ Berit K – Er sikker på at du er heldigere næste gang.

  @ Jette V – Også mig. Er VILD med det foto.

  @ Charlotte K – Afsted.

  @ Elin – Sender du din adresse i en mail til mig?

  @ Pia K – Tillykke.

  @ Jo’s makeupblog – vi må kunne arrangere en blogtur derover.

  Stor hilsen Anette

  @

  25/04/2014
 • Gita Elimar

  Hej Anette. Jeg bestilte det fantastiske tilbud med den pure serum fra Akademiklinikkens serum, før det blev udsolgt. Jeg har betalt via Pay Pal, hvor der står pengene er trukket. Jeg har bare ikke fået en bekræftelse fra Beauty Space om mit indkøb, så nu er jeg i tvivl om jeg får varen. Kan du hjælpe mig? Venlig hilsen Gita

  25/04/2014
 • Jo's

  Jeg er jo ligesom dig Anette… fuldstændig skør med L.A, men også Californien generalt. Jeg følger smukke Carla på IG og misundelsen driver af mig… kan bare mærke den by kalder på mig. Jeg må tilbage… snaaaart : )))

  24/04/2014
 • Elin

  Jamen for hulen!!!! Måske har jeg vundet – altså, hvis der ikke var flere Elin’er mellem de mange hundrede. Hurraaaa og tusind tak og så vil jeg straks prøve at sende min adresse.

  24/04/2014
 • Pia K

  Arhmen hvor heldig har man så lige lov til at være… Tusinde mange tak 🙂

  Jeg GLÆDER mig til kærlig behandling fra Prevage.

  24/04/2014
 • CharlotteK

  Har aldrig været der, men det er en af mine store drømme en dag at komme dertil.

  24/04/2014
 • Jette V

  …Jeg er bare vild med den sorte kjole mod den der massive, lyserøde væg… 🙂

  24/04/2014
 • Berit K

  Så så man lige mig! danse sejrsdans i den tro, at heldet for en gang skyld var med mig og jeg havde vundet noget – indtil jeg ser, at der står BIRGTTE K! For hulan hvor surt! – men tillykke, Birgitte – må din hud blive smuk, glat & glødende…
  – og Carla er til stor inspriration..

  24/04/2014
 • Helle Andersen

  Hej Anette Tak fordi du reddede min fridag i dag på en regnfyldt torsdag, fra småkedelig til fantastisk. Både har jeg vundet den fantastiske præmie. Og opdaget Carla, og hendes spændende hverdag. Nok noget for hektisk til mig, men en inspiration til selv at prøve nyt og spændende.

  24/04/2014
 • christina

  Og ps @carla hvis jeg ikke havde den forbandet hudsygdom på kroppen gik jeg i strutskørt og sneekers hver dag , , ligesom dig ♥ (trods mine 43 år) du er for lækker unge dame;-) og ønsker dig alt det bedste held og lykke i LA ♥

  24/04/2014
 • christina

  Carla er cool ♥ endnu en ny verden der er blevet åben for mig 😉 anette jeg ved godt jeg spørg meger haha suger så meget til mig at den unge ekspedient i magasing spurgte mig igår ” er du stylist el frisør , du ved meger mere end os og din hud er misundelsværdig flot ” og nej måtte jeg dog stolt og smilende svare “jeg er bare førtidspensionist på 43 med en helt privat helt♥beautyspace.dk der burde i følge med 😉 jeg følger så meger med jeg dage nærmest føler mig som stalker/storker haha hvordan staves det lige ….anette du er min nye bedste ven , om ik andet i min fantasi :-p og ja magasing nyder godt af det for næsten alt skal prøves Sååå nyt spørgsmål safølli’….fod crem der gør en forskel på knas tørre fødder og som ikke dufter af pebermynte ? Kram fynboen ♥

  24/04/2014
 • Jeg elsker din blog Anette! Håber du og dine læsere kan bruge mine råd, som også kan følges, selvom man ikke er så heldig at bo i LA!:)

  23/04/2014
 • Birgitte B

  Argh, troede lige. Mit navn som vinder og så alligevel ikke. Men tillykke til de heldige 🙂

  23/04/2014