Carries bølger

Vil du også gerne copy-paste Carrie Bradshaw's lokker

Vil du også gerne copy-paste Carrie Bradshaw's lokker?

Selvfølgelig er det Carrie, der viser vejen når hun som her spankulerer afslappet rundt i Central Park. Det er i hvert fald disse bløde, bølgende lokker, jeg fluks ville copy-paste, hvis mit eget hår var 20 centimeter længere. Frisuren er noget særligt, fordi den indeholder flere tendenser på én gang:

1) Helt enkelt, så er det langt. Noget, recessionistas lovpriser, fordi det  kræver færre frisørbesøg
2) Det udstråler ikke, at hun har anstrengt sig synderligt (hvilket sikkert er løgn)
3) Og endelig er store, bølgende krøller med masser af volumen sæsonens it-hår

SNUP TENDENSEN:
Jeg har spurgt frisør og makeup-artist Søren Hedegaard, hvordan du får Sarah Jessica Parker-bølger. Han anbefaler at bruge et glattejern (fx. ghd’s styler). Bevægelse og håndstilling skal være den samme, som når du glatter, men bølgeeffekten får du ved, at styleren bevæges skiftevis op og ned (som en bølge) – cirka tre cm fra hovedbunden og ud til spidsen af håret.

04/09/2009
Varm luft
08/09/2009
Kampånd

Kommentarer

  • 27/12/2009
  • susanne schultz

    Mærkeligt jeg har altid tænk over hvordan man får de bølger . men jeg forstå altså ikke hvad du mener .

    08/09/2009

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.