Cate Blanchett er ret uperfekt perfekt

Blanchett har ret. Selvironi og glæde af den slags, der kommer helt nede fra maven, gør noget ved folks udstråling. Og skønhed om du vil. Jeg var heldig at møde hende i Armanis Milano i weekenden og udover alt det indlysende (pæn, høj og…nej, virkelig pæn), så skinnede to ting tydeligt igennem: taknemmelighed (okay hun har også lige underskrevet en $$$-kontrakt med Giorgio Armani og kan samtidig vælge og vrage mellem filmroller) OG evnen til at ikke at tage sig selv alt for alvorligt. Taknemligheden poppede frem over små ting, som da hun kiggede sig omkring i suiten, hvor vi sad og slog sig på lårene med ordene ’how great is it to wake up here. I am so lucky – and later on today I’ll see all my boys’ (hun er gift og har tre sønner). At få tingene til at gå op privat/job/og alt det andet havde hun ingen løsning på. Overhovedet. Prøvede heller ikke på at finde en. ”Alt er jo som regel bare kaos”, lød det. På Instagram ville @Liskarlsson vide, hvornår Blanchett føler sig mest levende. Svaret lød: ‘Når jeg er udenfor…elsker at være udenfor. Og allerhelst vil jeg bruge tiden på at svømme sammen med mine drenge. Jeg kan nu også godt lide mit hjem, når det er fyldt med masser af mennesker’.

SNUP TIPPET: Lige nu taler jeg med de to eksperter, der stod bag hendes hår og makeup under Milanobesøget – og forhåbentlig lander de konkrete tips senere i dag. Og jo, hun så virkelig stunning ud som nævnt på Instagram (@beautyspace), men hjælp havde hun fået…så alt kommer altså ikke udelukkende indefra. Armani og Blanchett har i øvrigt en lang venskabelig forhistorie, og hun er et cool valg til en ny duft, jeg glæder mig til: Navnet er Si, og den kommer til august, og det vender vi tilbage til. Og se så lige hvem der blev foreviget med mr. Armani, som denne gang var i virkelig godt humør. Det samme gælder nemlig ikke sidst, jeg så ham. Ved godt, at jeg ser lidt for overglad ud.

VIND lige her, hvis du ikke allerede er med. Konkurrencen løber til og med onsdag aften.

16/05/2013
VIND!
22/05/2013
Lene Nystrøm møder Kronprinsesse Mary. Sådan cirka

Kommentarer

 • @ Anne mette – tro mig, han hviskede absolut ingenting.
  @ Metteline – du vil kunne lide den tror jeg. Lidt speciel med god kant.
  @ Birgitte B og Gitte S – Tak og ja, og der er hermed gjort plads i kufferten, hvis CB ringer igen ;o)
  @ Dorte D – Nemlig! Det er også Armanis ord.
  @ Mikkel H – jeg tænkte på dig under hele opholdet. For det var en helt anden mr. A denne gang i forhold til den stramme herre, vi oplevede sammen.
  @ Ann-Marie, SØDT af dig, men jeg har selvindsigt nok til at garantere dig for at det IKKE er tilfældet.
  @ Louise E – kan du ikke lokkes i Magasin og afprøve The Organic Pharmacys solcreme (godt nok faktor 30).
  @Dorte og Rie – et stort ja til jer begge.
  @Marianne G – ja, og på mine hjemlige kanter blærer jeg mig jo med, at jeg kender dig!
  @Heidi – lyder som en skøn tur. Måske har du stort pres på pegefingrene? I mit eget tilfælde har jeg også en ‘dum’ negl, som er højre langefinger. Jeg kan anbefale Herômes SOS-kur.
  @Marit – SÅ godt at høre fra dig.
  @Sanne og Charlotte K – tak fordi I bærer over med det lalleglade smil.
  @Sommer – enig. Hun overskygger ham i udstråling.
  @Carla, Marie og Kiss….godt jeg sidder alene, så andre ikke kan se mine hurra-spjæt, når jeg læser jeres ord. Tak altså.
  @Kirsten – nemlig!
  @Jo – der kommer mere.

  Varme hilsner Anette

  22/05/2013
 • Kirsten V Nielsen

  It’s a tough job but somebody’s gotta do it. 😉

  Enjoy !

  22/05/2013
 • Wauw Anette!! Hvor sejt er det lige… så gad man godt have været en flue på væggen. Glæder mig til at høre mere : )))

  21/05/2013
 • Hvor er det inspirerende læsning – hun er mit nye forbillede:) Og dig selvfølgelig – seje Annette!:)

  21/05/2013
 • Marie Rasmussen

  Du er og bliver bare så over cool og tjekket. Ih guder dog hvor har du bare fortjent alle de fede oplevelser. Og du er meget meget smuk på den helt rigtige glad-pige-måde på billedet. Love it 😉

  21/05/2013
 • Kiss Jacob

  Du ser godt ud Anette… det samme gør Armani – wow en flot mand.

  21/05/2013
 • Sommer

  Arrghh, bliver nød til at træde HELT ud af boksen med fare for banning på din blog, og ymte at CATE ER FAB-U-TASTIC og at Armani blegner 😉 i min verden, ved siden af at du har mødt hende!

  ÅH ÅH ÅH – hun er bare vores tid Katherine Hepburn – spiller (hende i øvrigt, og andre)guddommeligt.
  Alt – fra alf til mand…


  Nå, så pyt
  – hvor blæret at ham der pomfritten rører ved dig!

  Det er et smadderskønt billede af dig – fordi det er fanget i farten, og derfor ægte.

  21/05/2013
 • Hvem vil ikke se overglad ud sammen med selveste hr. Armani.:)

  21/05/2013
 • CharlotteK

  Sådan, Anette! Mr. Armani himself – jow jow, forstår da godt at du ser megamonsterglad ud!

  21/05/2013
 • Marit Damtoft

  Hvor fedt, Anette! Selvom det er længe siden, vi sidst har set hinanden, kan man da godt prale lidt af, at man kender én, der kender de kendte;-)
  Du ser strålende ud!

  21/05/2013
 • Anette W

  Hun er en klassisk skønhed. Så smuk.

  21/05/2013
 • Rie

  Smuk kvinde – kan godt forstå at dit smil er stort! Både over Armani og hurlumhejet ;.)

  21/05/2013
 • Altså Anette 🙂 du er en heldig rad. Btw din bog ligger også hos min kosmetolog her i Vejle, så selvfølgelig praler jeg med at jeg kender dig 🙂

  21/05/2013
 • Heidi

  Ej Anette, så fint selskab! Klart du er glad:-)Vildt. Og hun ser godt nok cool ud, det må jeg sige.
  Har været på shopping i København med min datter og vi brugte en del tid i Sephora – jeg elsker den biks. Købte UNE glossen og den er jeg virkelig glad for. Fik også neglelakken med perler og vi glæder os til at prøve den. Købte også Envy fra OPI som jeg fik anbefalet. Af en eller anden grund flækker mine pegefinger negle?? Selvom jeg bruger negle olie fra CND ofte. Håber virkelig ENVY hjælper.

  21/05/2013
 • Dorte

  Fantastisk oplevelse for dig: Blanchett er bare SÅ smuk og Armani er jo også en ganske nydelig ældre herre 🙂

  21/05/2013
 • Louise Eriksen

  Hvilken en fantastisk oplevelse. Ang solcreme, er der ikke en du kan anbefale til meget sart hud uden parfume og gerne faktor 50. Og som ikke fedter og man bliver hvid af i ansigtet? Ja jeg har mange krav men jeg synes at det er så svært at finde en god solcreme.

  21/05/2013
 • Ann-Marie

  Jeg syntes du har en fantastisk udstråling, som sagtens kan måle sig med Cate Blanchett :O)

  21/05/2013
 • Du fik billedet med Mr. Armani! Hvor sejt! Husker sidste gang, hvor der blev takket pænt nej til en photo op…

  21/05/2013
 • Dorte Daugaard

  Jeg er vild med Cate Blanchett. Synes, hun er meget stilfuld på den der klassiske old-Hollywood-glamour måde

  21/05/2013
 • Ville gerne have været med i din kuffert – fantastisk 🙂

  21/05/2013
 • Gitte Salling

  Du er da for sej!

  21/05/2013
 • Metteline

  WOW, Anette – sikke en oplevelse! Tænk at hænge ud med Armani Himself OG Cate B.! I klær’ hinanden 🙂 Glæder mig til at høre mere om duften..

  21/05/2013
 • Anne Mette K

  Tænker han lige har hvisket en fantastisk kompliment i dit øre, han er jo italiener, den slags ved vi jo at de kan 🙂 Spændende at høre mere insider-tips og ja, en filmstjerne etc, har måske nok flere penge end de fleste af os, men samtidig tror jeg også der følger en afsavn med, som vi måske ikke altid tænker på.

  21/05/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anna Skyggebjerg – haha, lige så over-sol-spf-bevidst Blanchett er, lige så glad er hr. Armani for den. Og fred være med det…han er 78 og har i øvrigt også en eksklusiv rygesal/stue på sit vanvittig cool femstjernede hotel, der bærer hans navn. Så nej, jeg stak ham ikke bogen ;o)

  21/05/2013
 • Så er du lige der… Sammen med de to stil-ikoner…. Må da ha været sjovt! Og jeg er helt overbevist om, at du havde dannelse nok til ikke at lade dig friste til at tale om solbeskyttelse med hr. Armani.

  21/05/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.