fbpx

Chanel vælger den lette løsning

Hvad sker der for flettet hår? Det er (stadig) all over. På tværs af stil, landegrænser og alder. Hængehår er udfordret, hvis du skulle være i tvivl. Jeg er særlig glad for billederne her, fordi jeg synes, det er problematisk at blive flettet oppe på selve hovedet. For stramt flet giver direkte kig til en skrighvid hovedbund. I hvert fald hos mig, og det er ikke pænt. Men så er det, at mesterlige Sam McKnight kommer på banen og fletter til Chanels forårsshow. Og præcis det her lave, let hippierodede hestehaleflet kan jeg være med på. Minus blondebindingerne.

SNUP TIPPET: På Instagram finder du Mcknight på @sammcknight1 og så vil jeg hurtigt tippe om en Själ-konkurrence på @beautyspace, hvor der nok dukker lidt trøstegevinster op, fordi deltagerantallet nærmer sig 800! Hold spændingen til i morgen.

NB: Hvis jeg skylder dig svar på spørgsmål, så ryk gerne i mig i kommentarfeltet.

03/03/2015
Sådan forsvandt bumserne
05/03/2015
Er du en af dem?

Kommentarer

 • DEJLIGE kommentarer. 1000 tak for dem.

  @ Anna ML – Salicylsyre i den nævnte koncentration er både anti-inflammatorisk og samtidig effektiv i forhold til uren hud. I forhold til rødmende hud, så er det lidt mere tricky mht. A-vit og frugtsyrer. Jeg laver et indlæg om det. Inden længe.

  Stor hilsen Anette

  05/03/2015
 • Anna ML

  Hej Annette, i forlængelse af posten om oscarhus #2 og den om salicylsyre vil jeg spørge om du også vil anbefale a-vitamin, frugtsyre og salicylsyre til hud med kraftig rødmetendens? Tænker at det kan hjælpe på mine andre problemer (grove porer, hudorme og bumser) men træls hvis det så forværrer tørhed og rødmen, som næsten er det mest generende…

  04/03/2015
 • CharlotteK

  Ih, altså, hvor jeg bare elsker rosa! Og så fine romantiske fletninger. Og synes egentlig også at blonderne passer godt i stilen.

  04/03/2015
 • ninia

  bare jeg havde hår nok
  kunne du ikke tænke dig at undersøge alt det med hvordan man forlænger sit hår
  vhn

  04/03/2015
 • De der sjuskede fletninger må selv jeg da kunne mestre. 😉

  04/03/2015
 • Jette V

  Ååårrrhh altså, de Chanel jakker… :)!

  04/03/2015
 • Enig med dig – jeg bruger skindstrimler, silkestrimler eller andre bånd i enderne – NOT blonderosetter;-)

  04/03/2015
 • Jeg holder meget af din inspiration.
  🙂

  04/03/2015