Chanelegant

chanel-med-hjerte1

Jeg har den med overalt. Jeg kan ikke holde læberne fra den. Min læbestift hedder Boy. Jeg har flere i tasken. Jeg bruger dem flere gange om dagen. Når jeg har læbestift på, hører folk, hvad jeg siger. CITAT SLUT.

Jo, jo, hun kunne skam noget den gode Coco Chanel. Også med læbestift. Og selvom hun ikke er her mere, har hun efterladt et DNA så gennemtrængende, at der ofte dukker nye lækkerier op. Som i næste uge hvor læbestiften Rouge Coco Shine sikkert vil lande på mange læber. Fordi. Den er blød og komfortabel og har en veldoseret glans, der ikke bliver glosset.

SNUP TENDENSEN: Læbestift er hottere end hot. For det er slut med at dryppe af lipgloss. Den cremede læbestift vinder terræn godt hjulpet af hurra-glade forårsfarver. Kendere kalder den et et basalt skønhedsredskab. Sådant et, der gør ryggen rankere og kan ændre en attitude. Og det behøver jo altså ikke være Chanel-dyrt at følge den tendens…

Hvad med dig? Er du til gloss eller læbestift?

NB: Jeg håber lidt meget, at folk hører på mig også uden læbestift… NB2: Jeg har fået verdens sjoveste kompliment fra en hard core blogger, og nu får du altså lige dejligheden også (rul ned til B for Beautyspace).

02/03/2011
Det der med bryn
05/03/2011
Farshad Kholghi og fæl forfængelighed. Ikke hans. Men min…

Kommentarer

 • Ida Gudesen

  Har før i tiden aldrig gået uden for en dør uden læbestift, men så opdagede jeg at gloss’en faktisk gav lidt mere liv til mit ansigt og slog mig på den i stedet for…
  Men som tiderne ændrer sig, så vil jeg nu gerne kunne kysse mine børn hele tiden, så nu bruger jeg sjældent noget af det, Bortset fra når jeg skal afsted uden dem. 🙂

  06/03/2011
 • Dorte

  Jeg er også gloss qvinde – kan blive helt panisk når jeg har spist det hele og læberne tørre ud – derfor er jeg også til de rene og økologiske nogen af slagsen. Specielt da jeg begyndte at regne ud hvor mange gloss jeg havde fortæret indtil nu! 😉

  06/03/2011
 • Metteline

  Jeg bruger gloss til daglig, især fra MAC og Bobbi Brown. De er gode og i små handy størrelser lige til at have i lommen. Til fest er jeg ofte til læbestift i pangfarver, men når først musikken spiller, så glemmer jeg altså at den ind imellem skal genopfriskes..
  Ang. kraftig læbestift, så skal man eddermame (Ja!) huske at nedtone øjenmakeuppen, ellers kommer det let til at se for gammelkoneagtigt ud, synes jeg..

  06/03/2011
 • Åh nej – jeg bliver desværre nødt til at indrømme at jeg er til ALT. Giv mig noget i en fin lille dåse, og jeg smører det rundt i ansigtet. Ville ønske jeg var sådan én, der var mere cool… men foran reolerne i Magasin er jeg blødere end smør.

  05/03/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg er en glossy-girl, jeg kan ikke undvære min gloss! og jeg bruger den stort set hver dag. Børnene i klubben hvor jeg arbejder er helt vild med den ene gloss efter den anden og vil også gerne prøve. De synes læbestift er til gamle damer, som de så fint siger 😉 Jeg har også et par læbestifter, men ikke nogen der bliver brugt så ofte. Det er kun når den pang-røde kommer ud af make-up tasken.

  05/03/2011
 • SKØN rubrik. jeg er vild med den!

  05/03/2011
 • Dorthe

  Jeg går all in på Chanels skønne læbestifter ved festlige lejligheder. De er ganske enkelt fantastiske, og ved at “grunde” læberne med foundation inden jeg tager læbestiften på holder farven næsten hele aftenen. Og endnu bedre bliver det, hvis jeg påfører læbestiften med en pensel, da farven så rigtig kommer ind i de små riller.
  Men i det daglige er jeg en sucker for Rudolph Care’s “Lip Balm” og Ole Henriksens “Fresh Lips” med SPF.

  @Birgitte B.: Tror ligesom Anette, at det handler om, at dine læber skal være fugtmættet. Men et godt tip er også forsigtigt at “peele” dine læber med en tandbørste.

  04/03/2011
 • Jeg bruger både gloss og læbestift … – på én gang. Det ser bare lækkert ud:)

  04/03/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Lea – du vil med garanti knuselske Cliniques nye Chubby Sticks…en blanding af læbestift og læbepomade. I seks fine, underspillede (og lidt vindblæste) farver. Tror de er i butikkerne nu…skulle komme til marts. Ligner sådan en tyk farveblyant. kh Anette

  04/03/2011
 • Britta Lindstrøm

  Hej Anette,
  Jeg har lige modtaget nedenstående fra en veninde. Historien melder, at det er skønhedstips fra selvste Audrey Hepburn, da hun blev bedt om at dele sine bedste tips…åbenbart kan man få smukke læber uanset om man bruger gloss eller læbestift 🙂
  Kh
  Britta
  “For attractive lips, speak words of kindness. For lovely eyes, seek out the good in people. For a slim figure, share your food with the hungry. For beautiful hair, let a child run his/her fingers through it once a day. For poise, walk with the knowledge that you never walk alone. People, even more than things, have to be restored, renewed, revived, reclaimed, and redeemed; never throw out anyone. Remember, if you ever need a helping hand, you will find one at the end of each of your arms. As you grow older, you will discover that you have two hands; one for helping yourself, and the other for helping others”.

  04/03/2011
 • Jeg er blevet helt vild med Chanels læbestifter – og er så småt begyndt at bruge dem til daglig – med lipliner.

  04/03/2011
 • Louisa

  Jeg hopper med på bølgen, over dem der for nyligt er begyndt at prøve kræfter med læbestiften. Og jeg synes faktisk, at læbestifter er rigtig skønne. Lige fra den neutrale over den lyserøde og røde og til den orange.
  Men samtidig synes jeg også, at det kræver både mod og øvelse at bære de flotte farver…

  04/03/2011
 • Lea

  Men altså. Hvis nu man prøver og prøver i Magasin (og prøver lige så ihærdigt at undgå stress af damerne), men simpelthen ikke lige ved, hvad der klæder en … har du så et godt tip til noget relativt neutralt? Kan du mon namedroppe en god læbestiftshjælper?

  04/03/2011
 • Jette

  I slut 80’erne brugte/ misbrugte jeg den pinke læbestift i vild stil, og siden da er jeg aldrig rigtig kommet i gang igen. Jeg er mere til læbepomade og gloss, hvilket jeg tror glæder mange :o).

  04/03/2011
 • Jeg har i mange år ikke brugt andet end Smiths Rosebud salve til daglig og gloss til fest, men jeg har på det sidste købt et par læbestifter i neutrale farver, som jeg har tænkt mig at gå i gang med at bruge. Jeg har bare tit tørre læber, og så ser det altså ikke pænt ud med læbestift. Og så synes jeg hurtigt jeg kommer til at se for sminket ud med læbestift, selvom det er en neutral farve, men det er vist bare en overvindelse 🙂

  04/03/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Themoneypurse – læbepomade er MERE end okay. Tit blander jeg læbepomade med en anelse foundation eller en smule ferskenfarvet læbestift, og det bliver supernaturligt og fint.
  @Malsen – jeg tror nu heller ikke, glossen sådan bliver til at aflive, og man skal jo også følge sit hjerte mere end tendenser. Husk SPF under gloss, da den reflekterer sol som sand og vand.
  @Birgitte B – tror mere det handler om at læberne skal være helt tiptop fugtmætte, inden du stryger farve på.
  @Anette J – jeps…hele 18 banditter.
  @Linda – Eos rules.
  @Fuglen – lyder godt med vindblæst. Kig forbi Magasin og be’ om fred og ro til selv at afprøve alt (man bliver stresset af salgsfolk i nakken).
  kh
  Anette

  04/03/2011
 • AnneGA

  Jeg er først for nylig begyndt at føle mig tilpas med læbestift. Det ændrer virkelig ens look markant, men jeg må sige at man også skal passe på med læbestift. Hvor mange gange har jeg ikke set småberusede tøser med læbestift på tænderne, eller de der tilfælde, hvor læbestiften giver sindsygt gule tænder… Man skal være meget kræsen, når man vælger sin læbestift.
  I overgangsperioden fra gloss til læbestift brugte jeg, og bruger stadig, Smashbox’ O-Gloss, der er en gloss, der farver dine læber, så de passer til din naturlige farve. Dvs. når gloss-effekten forsvinder, har du lækre farvede læber. Brug den et par gange inden en fest og du har de dejligste røde læber. Et godt alternativ, hvis du stadig er lidt bange for læbestiften 😉

  04/03/2011
 • Christina Hald

  Jeg bruger lipgloss dagligt, og kan næsten ikke undvære det.. Men til fest, synes jeg at der skal læbestift til – det kan ofte gøre ens outfit helt perfekt 🙂

  03/03/2011
 • Pia

  Er både til gloss og læbestift. Det får mig til at føle mig mere lækker.

  03/03/2011
 • Jeg er til eight hour cream. En sjælden gang læbestiften Dior addict i en let sommerfarve. Men egentlig føler jeg mig godt tilpas med læbestift på, så det kunne da være man skule hoppe med på trenden.

  03/03/2011
 • Er læbepomade en valgmulighed? Jeg er mest bare til neutrale læber, men fine farver kan også være flot! 🙂

  03/03/2011
 • lad mig sige det på den måde at jeg i gang med at lære at gå med læbestift. jeg har købt én i en virkelig flot farve, og jeg ville ønske, jeg var rigtig god til at bære den. men jeg kan altså bare bedre li’ min eos-læbepomade med mint. jeg føler, mine læber bliver knastørre med en læbestift på. men det ser jo så drønpænt ud på alle andres læber.

  03/03/2011
 • Anette J

  Er egentlig mest bare til lækre, neutrale læber, men sidste nye skrig fra Chanel lyder spændende – kommer den i flere farver?

  03/03/2011
 • Ville gerne sige læbestift – men jeg mangler den helt rigtige diskrete lyserøde – “Jeg er bare lidt vindblæst på den sexede måde”

  Nogen der kan hjælpe?

  03/03/2011
 • Jeg er til gloss… nogle gange med farve. Når jeg altså husker det… synes læbestift er alt for meget til lille mig/for fint (og så får jeg det bare på tænderne, og det skaller på læberne osv). Måske jeg bare ikke har fundet den rigtige endnu?

  03/03/2011
 • Jeg er mest til gloss….men det er nok også en vane, tror jeg. Mit arbejde byder mig at være lidt neutral og derfor er det altid gloss, som jeg har på i hverdagen. Jeg har dog indimellem lyst til at prøve noget læbestift af, men får det ikke rigtig gjort 🙂

  03/03/2011
 • Jeg er, uden tvivl, til læbestift. Og med læbestift og mascara kommer man rigtig langt, efter min mening. 🙂

  03/03/2011
 • Jonna

  Er glad for læbestift syntes det gir lidt kulør til et ansigt, der måske ser lidt træt ud. Bruger gerne den fra Helene R.

  03/03/2011