fbpx

Kropskærlig ansigtspleje

borsenSommer15

Øhh, hvad har hun gang i, var der måske en eller to, der tænkte.  For ugens skønhedssag i Børsen bød på et par ansigtsprodukter til kroppen. Og inden du tænker dyrt-dyrt, så lad mig give tre kropskærlige eksempler: 1) De mange nye essenser (tyndflydende fugtmagneter som hyaluron, urea og glycerin) der er kommet med k-beauty-bølgen er så drøje, at de fint går an også til kroppen uden at vælte budgettet. Et ultratyndt lag som fugtbuffer under bodylotionen gør en forskel, når der skal vises arme og ben. 2) Måske kender du følelsen af hønserumpealbuer? Hvis ja, så vil serum/masker/cremer med frugtsyre forfine og blødgøre huden, så det ses og mærkes. Bare husk, at frugtsyrer kan give mere lysfølsom hud 3) Princippet med vaskekluden til ansigtet gælder også for kroppen (måske bare ikke lige den samme klud).

SNUP TIPPET: Hook op på Beautyspace HER, og få hele beauty-baduljen i din indbakke. Vi taler de bedste solprodukter (om lidt), eksklusive VIP-bogpakker, den mest fugtmætte hud – også på benene og selvfølgelig konkurrencer, trendupdates og events.

@Beautyspace på INSTAGRAM:

instaJuni15

02/06/2015
Just do it
04/06/2015
Blandt de bedste solcremer

Kommentarer

 • HeLene

  Jeg læste i Allure om en eller anden kendt person, med fantastisk hud som bruge lige dele æblecider og æblejuice (friskpresset) til huden efter bad, applicere blandingen, og vente lidt, skylle efter og so creme/lotion på. Det brugte jeg så en periode efter hvert bad (jeg købt dog juicen) og det svier godt nok ret meget men huden bliver meget pæn og får glød =) Tror jeg burde starte igen. Kan godt lide hvor man kan føle effekten, så vågner man lidt op? Men vil gerne høre jeres og Anettes erfaringer før jeg springer ud i det igen.

  05/06/2015
 • Inge

  Er forvirret her… mht æblecidereddike, er det meningen man skal drikke det eller komme det på huden? Mvh Inge

  05/06/2015
 • @Anette, Mange tak 🙂

  @Ragga, Mange tak for din erfaring:-)

  Elsker Beautyspace! 🙂

  Men har I erfaring I at bruge det udvortes ?

  04/06/2015
 • Betina Berg Holm Andersen

  Hej Annette
  Har et spørgsmål ang. solbeskyttelse. har lidt svært ved at se hvor og hvornår jeg skal få det ind i min morgenrutine:klud-
  mist-paradoxe serum-bb creme (med SPF)-mineralpudder og makeup (øjn- og rouge).
  Synes i forvejen der er lang tørretid mellem lagene. tænker måske solbeskyttelse på spray for hvis det skal på tilsidst ødelægger jeg jo min make-up eller?
  hvornår i lagene og hvilken (gerne spray eller noget nemt) anbefaler du), helst i den økonomi lette ende.
  tusind tak fordi du altid tager dig tid til at svare -igen og igen.

  04/06/2015
 • Ragga

  @Kirsten V Jeg er helt afhængig af æblecidereddike om morgenen, 1-2 spiseskeer i lunket vand. Det er meget udrensende og gør noget godt for mig og jeg kan mærke det på min krop, hvis jeg f.eks. er ude at rejse, og må undvære mit shot. Nu har jeg hverken acne eller urenheder, men APC har en rensende effekt som er god for huden og mange fortæller, hvordan de er kommet af med deres acne med æblecidereddike. Det er dog ingen videnskabelige studier på, at det kurer lidelsen, men det er da et forsøg værd. Det findes en del studier på, at det stabiliserer blodsukkeret og hjælper ved vægttab men det er en helt anden historie…. .

  04/06/2015
 • Marie Rasmussen

  Æble Cider?
  Det glæder jeg mig til at høre/læse mere om 🙂

  04/06/2015
 • @ Sanne – Dét troede min far i øvrigt også, da han fik Børsen i hånden. At hun var nøgen.

  Stor hilsen Anette

  04/06/2015
 • @ Helle Rick – Og det bliver i weekenden, hører jeg. Varmen er på vej.

  @ Sanne – Biotherms Lait Corporel som BB-cream ER smart, men den er uden SPF.

  @ Stine – JA absolut; du skal have fat i en negleolie med det samme (enten fra CND eller Herome) og så er dette eksfolierende/fugtmættende produkt genialt: http://www.stylebox.dk/cnd-cuticle-eraser-14g?gclid=COWt08Si9cUCFeXFcgodjIAATQ (jeg bruger det under olien).

  @HeLene – Nej, nej, så falder huden jo af ;o)

  @ Kirsten – Jeg kender en, der ELSKER det tip og som er blevet afhængig (min holdning er, at det er fint). Jeg får lige personen på banen her i kommentarfeltet.

  Stor hilsen Anette

  04/06/2015
 • Jeg læste forleden at Appel cider eddike til at rense, tone og exfoliere huden på kroppen og ansigtet var godt. Hvad er din holdning til det ? 🙂

  03/06/2015
 • HeLene

  Hvis man tørbørster dagligt, synes du også man har brug for vaskekluden til kroppen for endda mere eksfoliering eller tror du børstning er nok? Ud dyb gerne! =)

  03/06/2015
 • Stine

  Har et lille spørgsmål uden for kategori, som jeg håber du vil tage op en dag
  Jeg har de sidste 25 år bidt mine negle nogle har værre laster end det tænker jeg altid, men har nået en alder nu hvor det er pinligt og grimt at have grimme, flossede negle…
  Jeg arbejder i sundhedssektoren hvor vi ikke må gå med neglelak i nogen afskygninger grundet hygiejne.
  Ialt i alt. Har du nogle fif til hvordan jeg kan pleje mine negle således at de ser pæne og velplejede ud uden neglelak… Neglebidningen lover jeg selv at få 100% styr på

  03/06/2015
 • Jeg troede lige ved første øjekast at det var et nøgenbillde, hehe. 😉 Jeg har set at Biotherm (mener jeg det var) har en BB Cream til kroppen, tænker at det ikke er en dårlig idé til benen. 🙂

  03/06/2015
 • Helle Rick

  JA, vi er SÅ klar til at smide tøjet. Nu er sommervarmen endelig på vej og så skal huden ud i det fri med ‘overfrakke’ på 😉

  03/06/2015
 • @ Trine – Bare en helt almindelig bomuldsvaskeklud.

  Stor hilsen Anette

  03/06/2015
 • Hej Anette.
  Jeg kan huske at du sidste år testede Davines SU After Sun serie. Indeholder produkterne gode ingredienser som er gode for hår der har været ude i solen? Eller kan jeg med samme virkning bruge almindelig shampoo? Og mit andet spørgsmål er Kerastase og Stuhr har også begge solserier indeholder de ligesom Davines noget der gør at man bør bruge disse solprodukter til håret om sommeren eller er det ligegyldigt?
  Stuhr har også lavet en smart Hair protection spray med SPF 20 der står at den beskytter håret mod både UVA og UVB stråler og så er den vandfast.

  Glæder mig til at høre hvad du siger om alle disse smarte bød før og efter solprodukter.

  Kh Viola

  03/06/2015
 • Trine Kofoed

  Kære Anette
  hvilken “klud” anbefaler du til kroppen?

  03/06/2015