fbpx

Christy Turlingtons trick

christy

Halv ni i aftes ringede telefonen. Det var Christy Turlington i den anden ende. Ikke, at hun lige ville høre, hvordan det gik. Nej, det var en arrangeret samtale, som jeg takkede ja til, fordi hun for mig altid har været en cool person. En sammensat type, der har dyrket yoga, siden hun var 18, er ophavskvinde til organisationen Every Mother Counts – og samtidig hende, der røg så heftigt, at hun engang aktiverede brandalarmen på et fly.

Faktisk er Christy Turlington med på et enkelt af mine foredrags-slides, fordi hun er et godt eksempel på, at alt tit bliver bedre. Med årene forstås. Vi bliver bombarderet med antiage- og antirynke-budskaber i en grad, så jeg nok gad vide, hvad det mentalt gør ved os hele tiden at blive opfordret til at rykke tilbage i tiden. Tid kommer. Den går ikke.  Måske var Turlington her ikke helt med på, hvad jeg mente. Men hun havde en klar melding om, hvad der for hende er blevet bedre:

”Alt. Ganske enkelt alt. Jeg er stærkere fysisk, meget mere atletisk nu. Jeg er blevet en bedre team player, mere dedikeret til det, der betyder noget – og også en bedre mor, håber jeg.”

Hun er typen, der glæder sig til at fylde år. Og ikke kan vente med at blive 50, som hun for nylig sagde til Harpers Bazaar, hvor samtalen også handlede om, at hun ikke har benyttet kosmetiske indgreb:

“I don’t know, I feel like it’s getting freakier. Maybe there will be a time when you’re an oddball because you’re the only one left. I’d rather be the only one, the sole survivor. And in that case?” She smiles. “I’ll just wear turtlenecks all year-round.”

I aftes fortalte hun, at yoga er hendes redning i forhold til at hvile i sig selv, tro på sig selv og lytte til sig selv. ”Jeg kan ikke love, at yoga vil være alles magic bullet, men den er min i forhold til ikke at løbe efter alle andres agendaer”.

SNUP TIPPET: Derudover mener hun, at vi er, hvad vi spiser (måske derfor, hun er ansigt for Imedeen), og at jo…hun fortryder alle cigaretterne (stoppede da hun var 25) og så alligevel ikke. ”For min tidligere afhængighed gør mig bedre i stand til at forstå andre, der dulmer sig med det ene eller det andet”.

@beautyspace på INSTAGRAM

19/05/2015
Derfor smed han tøjet
22/05/2015
Hvad man serverer for Ole Henriksen

Kommentarer

 • @ Charlotte – Det var som sagt et arrangeret arbejdsopkald ;o)

  @ Marianne G – Jeg er vild med pilates, men måske får man her ikke yogaeffekten.

  @ Pernille S – Tak fordi du læser med.

  Stor hilsen Anette

  22/05/2015
 • CharlotteK

  Waooo, hvor er hun smuk! Og det er da totalt blæret at blive ringet op af hende!!! 🙂

  21/05/2015
 • Anette- du er sgu en heldig kartoffel og jeg beundre dig. Hun lyder nu heller ikke helt ueffen hende christy 🙂 dog hader jeg yoga af hele mit hjerte- kan sgu ikke få luft gennem næsen så jeg ligger der og lyder (og ser ud) som en strandet hval. 😉 nyd pinsen

  20/05/2015
 • Pernille Sparsø

  Sidder og nikker samstemmende til alle de vise ord, for her er der virkelig tale om genkendelsens gode og dårlige vaner! Eneste forskel er, at jeg for længst har rundet de 50…og jo forresten – jeg er ikke model Og så er det i øvrigt befriende at hun fravælger plastikkirurgi. Modigt især for én i hendes branche. Tak for et inspirerende interview Anette!

  20/05/2015
 • @ HeLene – 1000 tak og ja, det gør hun. Der ER dog også ting, der er lettere at sige, når man har trukket det gode gen-kort, som hun jo har.

  @ Cecilia – Hvor gør det mig glad at høre.

  @ Heidi D.B – Hun sagde faktisk også, at hun jo GIK op i sit udseende, men havde en mere ‘holistisk’ approach, som hun udtrykte det.

  @ Kajsa – Nemlig. Og jeg skal i gang.

  @ Birgitte B – 1000 tak.

  KH Anette

  20/05/2015
 • Kloge ord og super inspirerende 🙂

  20/05/2015
 • Kajsa

  JA, yoga er så meget andet end slanke mennsker,der ‘slår knuder’ på deres krop !

  20/05/2015
 • Heidi D.B

  Tak for indlægget. Dejligt inspirerende. Hun er da for sej – og jeg håber hun holder sit ord, for så er der ligesom plads til alle os der ikke ønsker at hoppe på alt det botox- og fillerhalløj, som det efterhånden virker som om er fuldstændigt almindeligt, som at købe et par nye sko!!! Tænk hvis alle slappede lidt mere af og vi kunne hvile i at vi alle med tiden får rynkerne og des lige pga. aldring. Altså personligt synes jeg da heller ikke om den hastige forekomst at mine rynker, er særligt fedt, men man kunne jo hoppe med på modbølgen her og prøve at gøre det man nu kan uden brug af indsprøjtede kemi i huden.

  20/05/2015
 • Cecilia

  Hvor er jeg enig med alt hvad hun siger.
  Super inspirerende kvinde og et virkelig godt interview. Tak!
  Selvom jeg er i starten er tyverne, så er det virkelig sådanne budskaber, der inspirerer mig.

  20/05/2015
 • HeLene

  Smukt og tankevært interview, tak! Hun inspirerer! (ligesom du!)

  20/05/2015