fbpx

Citronmåne til kaffen…og KONKURRENCEN

Citronmåne-farve

Citronmåne-farve

I min del af Danmark sælges der mange citronmåner. I hvert fald langt flere end postnumre som både 2900 og 2100 kan blære sig med. Faktisk er citronemåne-farven uundværlig lige om lidt, når det bliver forår – og jeg kan ikke lade være med at tage forskud.

Kan du? Og ER farven pæn eller?

SNUP TENDENSEN: Lakkerne fra Creative Nail Design finder du her og husk, at du stadig kan nå at være med i konkurrencen om en tête-a-tête med en MAC-makeup-artist plus skønne produkter lige her. Der trækkes lod på bloggen tirsdag den 16. februar kl. 20.00

Husk at citronmånen faktisk kan holde sig længere end lakkerne ;o)

Husk at citronmånen faktisk kan holde sig længere end lakkerne ;o)

14/02/2010
VIND…så det ses
17/02/2010
Tålmodighed

Kommentarer

 • Det er rigtig sødt af dig at vil finde en øko-variant til mig. Hvis jeg selv må vælge, så tror jeg at førsteprioriteten må være en øko variant af citronmånen – og dernæst lakken…(I know my pregnant needs!!! ;-))

  18/02/2010
 • Haha, jeg elsker starten på dette indlæg. Ingen skal kimse af citronmåner, og da slet ikke af den glade og forårskulrede farve.

  16/02/2010
 • Skøøn, men venter lige et par måneder, til den værste skummetmælksfarve har lagt sig. Have a sweet day/ Kh Laura

  16/02/2010
 • Den er fed, den gule. Vil gå godt allerede nu til at al det sorte, sorte, sorte tøj, som der var under modeugen. Men den skal på til sommer…(bare i en øko-udgave til mig, den gravide)

  16/02/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg har et eksotisk look og kan derfor sagtens bærer citronmåne-farven -og samtidig elsker jeg farven her i den ellers så triste vitnertid 😉

  16/02/2010
 • Britta

  Citronmåne … hehe – ingen køber den, men alle ved hvordan den smager 🙂 farven er superskøn, men tror nu ikke jeg ville bruge den på neglene – så hellere et par superfede sandaler når vejret engang synes vi skal have sandal-temperatur 🙂 kan næsten ikke vente mere …

  16/02/2010
 • Havde heller aldrig troet, at jeg skulle blive fan af orange, så er sikker på, at den citronmåne-gule bliver mit næste modige farve-tilvalg.

  16/02/2010
 • Ulla

  ohhh lemon moon – det er en klassiker – fyldt med E’er. Kan nemt trylles om til passions kage -puttes i et kagefad med bagepapir i bunden (så den ser nybagt ud)- en grøn dusk på toppen, voila passionskage!

  16/02/2010
 • Hahaha, fantastisk sevicemeddelelse, at citronmåner holder længst – er det det samme som at de holder max???

  Jeg synes gul er fantastisk, men nok mest, hvis man er dejligt brunet af sommerens sol 🙂

  KH Mette

  16/02/2010