Cool Island og jo, din hud vil høre det her

Det bliver så totusindefemhundredeoghalvtreds kroner, lyder det fra damen bag kaffeskranken. For fire vand og to kopper kaffe. Heldigvis går det hurtigt med at vende sig til omregningen i det land, der i øjeblikket er blandt topscorerne, hvad angår cool-faktor. Ikke bare er alt nordisk ultra hot, men heroppe er det ekstra tjekket på den upolerede måde, fordi ekstremerne dyster: Lige fra at være på noget, der minder om månen til at føle sig lillebitte blandt ulmende vulkaner, kogende gejsere, isende gletchere og rå højder. Det tog bare fem af sommerferiens bedste dage at blive forelsket. Trods temperaturer ned til to grader. Jeg har frydet mig over at side i en lånt og komfortabel 4WD, når folk i lava-land trampede løs på cykel i stiv kuling, drukket den bedste kaffe (landet er fyldt med caféer/restauranter, der er som taget ud af Matador) og spist verdens bedste sushi på nordøen.

Man kan også mærke skønheden på egen hud. Det er nemlig på grund af Island, at den anerkendte amerikanske over-dermalog Dr. Ronald L Moy har klappet i hænderne af succesdråberne fra Bioeffect.

SNUP TIPPET: Hvis du ikke har prøvet det islandske hud-serum, så se om du kan få fat i en lille prøve. Der er tale om vækstfaktorer (EGF), hvor de tager en af proteinkoderne for ny hud og bruger bygplanten som rugemor. It works – også ifølge dem med de tunge uafhængige forskerbriller. Ikke som mirakelkur, men reel forbedring. Og der er nyt på vej, som du skal høre mere om.

NB: Hæng på, for vi skal ha’ skudt hverdagen i gang med en gedigen konkurrence. Lige om lidt.

Beautyspace på Bloglovin // Beautyspace på @Instagram // Beautyspace på Facebook 

09/08/2013
Søren Hedegaards private skud fra Copenhagen Fashion Week
13/08/2013
VIND!

Kommentarer

 • Linda

  Jeg studerede i Reykjavik i 3 mdr i år 2000 og udover det bløde, bløde vand, så er luften også som marcipan og der var stor forskel på min hud fra da jeg kom til jeg tog afsted. Så kan man se hvor meget forurening vi faktisk har herhjemme og hvor meget det gør ved ens hud.

  16/08/2013
 • CharlotteK

  Hvor er det da nogle skønne billeder!

  13/08/2013
 • Ditte H.

  Damn! Havde det jo nok på fornemmeren mht det der fugemasse ……

  Tusind tak, fordi du tog dig tid til at svare 🙂 Og for din overbærenhed med at spamme kommentarfeltet fuldstændig!! 😀

  Ha’ en dejlig dag!

  13/08/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Shm – Det kan anbefales. Fly til Island er ikke overdyrt, men det er ikke billigt at være der.

  @ Sus Bruun – Den er netop skudt i gang.

  @ Marina – Den Blå Lagune nåede jeg desværre ikke. Havde fået et tip om, at den har udviklet sig til en turist-fælde. Du var der måske på en mere stille tid?

  @ Anette Waaben – Se om ikke du kan liste en mini-mini prøve ud af dem hos Complete Me.

  @ Sanne – Desværre ikke, men måske en anden gang. Det vil jeg arbejde på.

  @ Marie R og Ann-Marie – Sweet you!

  @ Louise E – Nej, det har jeg ikke hørt, men kan man ikke tåle noget er det bare med at holde sig væk. Det er umuligt at tvinge huden på andre tanker.

  @ Ditte H – Du er for sjov! Der er silikone i Advanced Night Repair (Methyl Ether Dimethyl Silane) og også i det andet produkt du nævner – den mest brugte silikone er dimithicone. Og faktisk har jeg revideret min opfattelse af silicone en anelse: 1) Det er okay hvis det står langt nede på ingredienslisten, for så er der ikke så meget i 2)Undgå det om natten: https://beautyspace.dk/?p=14137

  @ Gitte N – Du må til Island!

  @ Pernille S – Godt at høre. Tak.

  @ Anette J – Så er du jo en kender. Jeg vil anbefale at spørge hos Complete Me eller andre af de steder, hvor Bioeffect findes. Man kan jo højst få et nej.

  @ Anne-Mette K – Mange tak og håber det lykkes dig!

  @ Marianne – Enig. Det er et hjertested.

  Stor hilsen Anette

  13/08/2013
 • Marianne

  Island går lige i hjertet på en, har været der 2 gange og det er et MUST at jeg må vende tilbage. Glæder mig til konkurrencen. Velkommmen hjem 🙂

  13/08/2013
 • Anne Mette K

  Var lige tilbage og læse lidt og se gammelt TV2 indslag og JA, nu må jeg da i gang, for søren da! Jeg må fedte for manden så han gider lede efter en prøve i centrum til mig, han er der alligevel dagligt 🙂 Jeg vil bare så gerne være sikker på min problematiske hud vil samarbejde, inden jeg køber ind for hele julegavebudgettet – gæt selv til hvem 🙂

  Og velkommen tilbage i øvrigt 🙂

  12/08/2013
 • Anette J

  Island er så skønt et sted at besøge. Der er masser af ekstremer: de varme kilder, isen, de golde lavalandskaber osv. Jeg har været der flere gange, og jeg er stadig lige forundret over, at der kan leve mennesker på den plet.
  Bio-Effect er jeg meget interesseret i at prøve – har du et tip til, hvor jeg kan få en prøve – du skriver om.

  12/08/2013
 • Pernille Sparsø

  Hverdagen er god i selskab med dig Anette:-) velkommen hjem!
  Også jeg har overgivet mig til Bio-effect. Min hud er SÅ glad og taknemlig:-)

  12/08/2013
 • Ditte H.

  Pis ….. Orker næsten ikke at sige, at jeg selvfølgelig talte om SILIKONE, god dammit! ;-))

  12/08/2013
 • Ditte H.

  HAHAHA!!! Den er jo helt gal med mig!!

  Kan – og har du tid til at svare mig på, hvilke betegnelser jeg skal kigge efter i ingredienslisten, når jeg ønsker at undgå fugemassen mellem fliserne i badeværelset i mine cremer? Jeg har ikke fuld tillid til assistenten bag disken, hvis øjne flakker forvildet rundt i ingredienslisten og et øjeblik efter siger nej.
  Lige nu bruger jeg Rudolph Care, men skæver til Estee Lauders Revitalizing Supreme samt den meeget populære Advance Night Repair, der jo næsten er et vidundermiddel, såvidt jeg kan læse mig til 🙂
  Jeg elsker dig blog!! Personlig, informativ og med de utroligste smukkeste billeder – og med en læser, der åbenbart skal holde sig fra at copypaste …. Suk 😉

  12/08/2013
 • Ditte H

  Kære Anette
  Tusind tak for en utrolig givtig blog, informativ, personlig og med
  nogle utrolig smukke billeder 🙂
  Kan – og har du tid til at svare mig på, hvilke betegnelser jeg skal
  kigge efter i ingredienslisten, når jeg vil undgå silikone (fugemassen
  mellem fliserne på badeværelset

  12/08/2013
 • Ditte H

  Gisp!! Ikke nok med at jeg bryder ind og i fuld tigerspring springer til noget heelt andet, så kan jeg dælme heller ikke finde ud af at copypaste!!??

  12/08/2013
 • Hold nu op, nogle fede fotos.
  Lyder som en perfeft kombi med vild og rå natur, 4wdrive, god kaffe og sidst med ikke mindst de skønne og EFFEKTIVE dråber fra Bio-effekt. Jeg er kæmpe fan!

  12/08/2013
 • Ditte H

  Kære Anette
  Tusind tak for en utrolig givtig blog, informativ, personlig og med
  nogle utrolig smukke billeder 🙂
  Kan – og har du tid til at svare mig på, hvilke betegnelser jeg skal
  kigge efter i ingredienslisten, når jeg vil undgå silikone (fugemassen
  mellem fliserne på badeværelset

  12/08/2013
 • Louise Eriksen

  Åh jeg vil så gerne prøve den EGF serum. Men jeg har så hypersensitiv hud at jeg er bange for at min hud ikke kan tåle den. Har du hørt om andre med meget sart hud bruge den uden reaktioner?

  12/08/2013
 • Ann-Marie

  Velkommen hjem på bloggen. Så kan vi blive opdateret på alting igen :O)

  12/08/2013
 • Marie Rasmussen

  – Og er der nogen der kan skyde hverdagen igang, så det hele bliver bare LIDT mere spiseligt – så er det dig! Thank you! – Og velkommen tilbage til en skøn mandag 😉

  12/08/2013
 • Velkommen tilbage, smukke. Det lyder som om du har haft det herligt. Det der serum – kommer det i konkurrencen? Som jeg naturligvis vinder, fordi jeg er så ældgammel og trænger! 😉 Haha!

  12/08/2013
 • Anette Waaben

  Hvor er der smukt…..og hvor ville jeg gerne prøve BioEffect….den er bare så dyr.

  12/08/2013
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Det var mange penge !!

  12/08/2013
 • Har været på Island en enkelt gang for efterhånden mange år siden. Må og skal tilbage! Og gerne med flere dage afsat til den blå lagune 🙂

  12/08/2013
 • sus bruun

  Skønne Island – ville så gerne derop igen..og denne gang shoppe bioeffekt med hjem 😉
  Skønt at starte hverdagen med en konkurrence

  12/08/2013
 • Shm

  Årh hvor ser der fantastisk ud!! Har altid gerne villet se Island. Superfine billeder!

  12/08/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.