Cool skønhed

Foto: Jens Peter Engedal for Dagbladet Børsen

Foto: Jens Peter Engedal for Dagbladet Børsen

”Ole Henriksens iskolde skønhedstip virker faktisk på mig”, betroede en god ven mig henkastet – sagt sådan lidt i forbifarten og med et kropssprog, der allerede var på vej til næste emne. Måske fordi han – vennen – ikke er vant til at videregive forskønnende tips. Men her var alligevel et, der havde gjort indtryk. Endda et billigt et af slagsen. For ifølge hr. Henriksen kan vand og isterninger på få minutter udglatte et ansigt ramt af både jetlag og rynker

At ty til kolde skønhedsløsninger er ikke et nyt fænomen – tænk bare på de gamle husråd med sval agurk og after sun på køl. I dag er det værd at nævne, at mange økologiske skønhedsprodukter gør sig ekstra godt på køl – og er man tilmed en polsk fashionista, som øko-kvinden Magdalena Beyer, ja så får man en beauty cooler arkitekttegnet og sælger sine cremer under navnet fridge by yDe. Er man en dansk vidensbank på skønhedsområdet, som tilfældet er med journalist Helle Forum, så introducerer man et mere skandinavisk spiseligt bud på, hvordan du from the inside and out holder på skønheden. For hvorfor skille de sunde smoothies, den læskende frugt og den kropskære skrub?

SNUP TENDENSEN: Ole Henriksens tip: fyld en håndvask halvt med vand og isterninger og pjask det i ansigtet 10-20 gange. Detaljerne på Helle Forums beauty fridge finder du i det virtuelle badeværelse hos SLOWFASHIONhouse lige her.

I øvrigt kunne to glas champagne også snige sig ind her til en hjemme-spa session

I øvrigt kunne to glas champagne også snige sig ind her til en hjemme-spa session. Foto: SLOWFASHIONhouse

Opbevarer du skønhedsprodukter på køl?

17/01/2010
Rød som blod og nøgen som hud
19/01/2010
Bush is back (igen?)

Kommentarer

 • Ikke endnu – men jeg har fået det anbefalet flere steder. Blandt andet hos Urtegården. Og nu også her. Jeg må vist i gang med at fylde køleskabet og kaste lidt ekstra kold vand i hovedet.

  19/01/2010
 • Charlotte

  Nej, jeg opbevarer ikke skønhedsprodukter på køl, men både min mor og min svigermor har køleskabet fyldt op med neglelak. Jeg har aldrig puttet neglelak i køleskabet, så jeg ved egentlig ikke, hvilken effekt det har.
  Jeg kommer forresten lige i tanke om, at jeg har en “cooling maske” liggende i køleskabet! Jeg kan ikke huske hvor jeg har den fra, men det er sådan en maske i plastik med noget geleagtigt noget indeni, som man skal ligge hen over øjnene. Jeg har dog aldrig prøvet den, men det kunne jeg da gøre i dag, når jeg kommer fra arbejde. Så skal jeg nok lige melde tilbage hvordan det var (har også lovet min datter Amalie på 7 år en “wellness dag” med fodbad, massage etc. Så kunne hun da også lige prøve masken). Ha’ en god dag 🙂

  19/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej charlotte – lakker er super varme-følsomme og derfor gør de godt på køl. Lyder skønt med mor/datter wellness-dag…børn elsker jo både massage og fodbade ;o) Anette

   20/01/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.