Cool tips

Kulden kræver fede olier. Dagens gæsteblogger har en øko-favorit fra Jurlique

Kulden kræver fede olier. Dagens gæsteblogger har en øko-favorit fra Jurlique

Selvom det er smukt udenfor lige nu, så har vindens iskolde livtag også nogle minussider, som eksempelvis de knastørre læber, der for mit vedkommende kræver blødgørende salve hveranden time. Hvis din hud også ligner noget, der mest af alt har lyst til at gå i vinterhi, så er jeg sikker på,  du vil nyde gæsteblogger og kosmetolog Daniela Frasers vinterkolde tips:

Spæd yndlingscremen op. Ligesom kroppen har brug for mere påklædning, vil din hud også reagere positivt på ekstra beskyttelse. Ved at spæde ansigtscremen op med mere fedt (fra planteolier), forsinker du fugt-fordampningen fra huden i op til flere timer.

Skru op for fedtet. Undgå tørhed, kuldeskader og kar-sprængninger ved at sørge for, din ansigtscreme indeholder mere fedt end fugt. Min anbefaling er at gå efter plantefedt.

Massage. Du vil give din hud en effektiv undertrøje ved at massere et par dråber planteolie på bar, fugtig hud, inden du følger op med ansigtscreme.

Skru ned for varmen. Når det fryser udenfor, og vi skruer op for varmen indendørs, daler luftfugtigheden. Fugtniveauet vil desperat prøve på at udligne sig med  omgivelserne, hvilket svarer til at lægge et knastørt stykke brød i en pose sammen med en frisk kartoffel. Brødet vil suge noget af kartoflens fugt, som selv vil blive mere tør. Hold derfor igen med radiatorerne og ønsk dig en luftfugter.

God fornøjelse!

Stor hilsen
Daniela

Kosmetolog og underviser, Daniela Fraser, fra Complete Me i Kbh.

Kosmetolog og underviser, Daniela Fraser, fra Complete Me i Kbh.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SNUP TIPPET:
Favoritolien er fra Jurlique.

12/01/2010
Evigt liv
13/01/2010
Sexet økologi

Kommentarer

 • Anette, du er jo en vidensbank:-) Tak for tip’sne, og jo, det var en rigtig baby :-). Sweet day/Laura

  14/01/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  @Laura => Du skal klart have fat i en isolerende smøre, som eksempelvis Barrier Repair (dermalogica.dk). Den virker som et lag isolering under din creme og passer på store kinder. HVIS det er til en rigtig baby, så syntes jeg Weledas kuldecreme er et hit ;o) kh Anette

  13/01/2010
 • Ja, rigtig god idé. Det tips er hermed kopieret ind i mit skønhedsatlas 🙂

  13/01/2010
 • Åhh, det var en god ide. Jeg klør og sprækker. Har i ikke et tip til store, bløde og meget tørre (næsten røde) babykinder?
  Sweet day/ Laura

  13/01/2010
 • Den er SÅ god, den olie.
  Kan man blande hvilken som helst olie i hvilken som helst slags dagcreme?

  13/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   I princippet ja – du kan blande en hvilken som helst olie i en hvilken som helst creme. Personligt er jeg mest til planteolier, men jeg bruger fx. ikke én serie af det samme – er vild med at mikse på tværs af brands…

   13/01/2010
 • Det er nogle gode vintertips! Tak for dem 🙂

  13/01/2010