Da tiden slap op på TV


Korte seks minutter betød, at vi ikke nåede andet spor i hudplejemoden i morges. Hightech-sporet, som jeg forventer, vi vil se meget mere dokumentation på i nærmeste fremtid. Det gælder især stamceller og genoptimering i hudpleje. Jeg har endnu ikke set uafhængig og tilstrækkelig solid dokumentation på, at stamceller virker i en creme – bortset fra at der i plantestamceller ser ud til at være flere antioxidanter. Men. Det er et vanvittig spændende og (lidt kontroversielt) område.

Dokumentationen er tungere, når det gælder genoptimering. Og her er Bioeffect EGF Serum et godt eksempel: man tager hudens proteinkode (kan købes i en database) og oversætter den til et sprog, bygplanten forstår, så den kan være rugemor. Og hvem klapper? Det gør de amerikanske hudlægers overhoved, selveste dr. Ronald Moy.

Sjove spørgsmål i indbakken efter indslaget:

1) Hvad er det for et ar, du har på halsen? Det stammer fra et skoldningsudheld, da jeg var to år gammel.

2) Lægger du selv øjenskyggen? Er du gal…nej. Jeg er jo ikke vågen kl. 5.00. Det er til gengæld den dygtige makeupartist Johanne Danshøj, som kan trylle.

3) Dit tøj? Plukket fra Bundgaards i Silkeborg. De blev spottet i ELLE som en af landets mest cool butikker, og de kan opgradere alle. Alle! For både små og store penge.

4) De der procenter i vitamincremer? Ja, dem skal du være opmærksom på i B3- og i C-vitamin, og jeg lægger gerne dokumentationen ud.

NB: Efterlysning af Camilla TW som vandt den 24. december i kalenderræset.

02/01/2013
Hvad har gjort størst skønhedsindtryk på Ole Henriksen?
07/01/2013
Tre 2013-tendenser

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Uhhh det var så godt Anette. Kunne snildt ha’ fyldt en time. Men der kom trods ikke den store tid en masse givtigt fra dig. Og så kan vi der følger her blot glæde os til endnu flere lækkerier fra dig, selv om det så kun blir’ i skrevne ord. Du er en super cool formidler, og gjorde det hamrende godt på skærmen. Tak Tak – Glæder mig i øvrigt vildt til at få fingrene i din skønhedsbog. Tak er kun et fattigt ord, men har dog en stor skønhed bag… 🙂

  14/01/2013
 • @ Birgitte B – tak ;o)
  @ Baysen – jeg ville sige at den for mig er en uundværlig vinter handske til hænderne. Selvom den jo strengt taget ikke er en håndcreme.

  Stor hilsen Anette

  11/01/2013
 • Jeg er blevet lidt nysgerrig… Hvad ville du sige om PPs Repair Cream, da du så fint blev gelejdet videre til det kinesiske spor?

  11/01/2013
 • @Anette – det var såment Garnier og Olay cremerne.
  Har været glad for Olay siden du anbefalede den (og købte en del med hjem fra London sidst, de var jo på tilbud alle vegne). Men! vil gerne sige, at jeg efter at have prøvet Garnier’s ‘skumfidus’ creme med serum og creme i én, er virkelig glad. Den er meget god til min hud (og helt til at betale).

  07/01/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marie R, Ragga & Charlotte K & lullumut …jeg labber jeres ord i mig.

  @ Ann-Marie – tror det er en smagssag, for jeg kender mange, der netop holder af Go’ Morgen, fordi det er meget korte indslag. Min søn har foreslået ‘Anettes Beauty Lounge’…men dét har jeg nu hverken lyst eller mod på ;o)

  @Thea – her er listen: http://go.tv2.dk/articledag/id-62329196:skønhedstendenser-i-2013.html

  @ Rikke M – mange tak. Arganolie er fin …måske en anelse over-hypet, men god. Hvis du søger på bloggen (skriv arganolie) kommer der lidt forskelligt op. Se også i de pågældende kommentarfelter.

  @ Nanna – 1000 tak fordi du deler din akne-historie. Jeg er meget enig med dig. Den psykiske belastning er for stor i forhold til det midlertidige medicin-chok.

  @ Lovisen – se det er et skønhedsforsæt der vil noget!

  @ Winnie – som med størstedelen af hudpleje virker det kun, mens det bruges er min erfaring.

  @Anette Waaben – Tromborg har lige lavet en ny selvbruner, hvis du ser på tromborg.com og den er super fin.

  @Marianne Gylding – det lyder til at der også skal skiftes læge! Ha-ha, mine rynker er der skam – laver et indlæg om emnet.

  @ Mette – mange tak for dine ord. Jeg kender ikke Paulas produkter, men er vild med hendes ‘ingredients dictionary’ – også selvom jeg langt fra er enig med hende i alle betragtninger. Fx. synes jeg ikke der er grund til at smøre mineralske olier i ansigtet – ikke at de er farlige – bare håbløst gammeldags. Jeg synes du skal holde dig til de hudplejeprodukter, du er glad for (som EGF), men tjekke dine behov online på skintypesolutions.com og få flere input til målrettede produkter.

  Mange hilsner Anette

  07/01/2013
 • @ Lise G – tak, dine ord betyder meget for mig!
  @ Dorthe – tak og det blev jeg…med både lagkage og middagsgodt, hvor jeg ikke selv skulle røre en finger.
  @ Nanna – der er faktisk ikke videnskabelig dokumentation for, at E-vitamin heler sår og rifter. MEN. Ingen kan underkende din/eller andres erfaringsbaserede oplevelser og E-vit er under alle omstændigheder et smidiggørende vitamin. Mht. karsprægninger på benet vil jeg anbefale laser.
  @ Birgitte B – og hvilke to var det? Jeg er jo nysgerrig. Godt mht. arret…det afhænger lidt af hvordan lyset falder.
  @ Anette J – mange tak og bare vent. Der kommer meget mere om halsen.
  @ Ida – det er et smidiggørende gymnastikvitamin for huden og samtidig en god beskyttende antioxidant.
  @ Caroline – big smile….tak.
  @ Kirsten – du skal nok have heldet med dig i 2013. Vi sætter den på igen.
  @ Marianne R – ja, det er den fra Island ;o)

  Stor hilsen Anette

  06/01/2013
 • Rikke Mattsson

  Hej Anette.
  Du gør det godt på skærmen. Overbevisende og afslappet.
  På FB er der i øjeblikket en masse skriverier om Argan- olie og alle dets fantastiske virkninger. Er det noget du kender til?
  Kh
  Rikke

  06/01/2013
 • Thea

  Hvor kan man købe nogle af de produkter der får øjenbrynene tilbage? Hvad hedder de forskellige produkter? Og kan man evt. bruge det til “skallede pletter ved panden” ?
  – Ville blive rigtig glad fir et svar 😀

  05/01/2013
 • Nanna

  Hej igen Marianne

  Jeg takker også dit pæne svar. Dr. Murad er super godt! Det var det sidste jeg nåede at prøve inden jeg fik piller, men igen det var ikke helt nok og den lyseblå serie var simpelthen ALT for hård for min hud, da jeg i forvejen havde en rødmende og sensitiv hud. Men jeg vil også prøve noget murad igen, for det er altså noget af det bedre!!

  Jeg fik også tetracylin i 3 mdr. holdte en pause og og kom på dem igen, men der tror jeg, at jeg var blevet imun overfor dem, for de virkede ikke spor. Jeg var også skallende i hele hovedet (det er dog en del af processen). Altså jeg må virkelig sige, at jeg var så ked af at min mandelige læge ikke fik mig til en hudlæge før d. 5-6 gang jeg var der! Hvis din søn er ked af det over det, hvilket han sikkert er – så er der ingen anden vej. Jeg er SÅ glad for det og min hudlæge har sagt, at med disse piller er chancen for at det IKKE kommer igen 99% sikker. Jeg får noget der hedder “Isotretinoin” jeg tager dog p-piller ved siden af, da det er super vigtigt at jeg ikke bliver gravid imens plus p-piller holder også akne nede. Din søn får måske kun pillerne 🙂 Men kom igang NU. Hvis hudlægerne ikke har tid før om 2-3 mdr, så sig at du gerne vil skrives op til afbrud (eller gør som jeg, kør ud til langt pokker i vold i Danmark, for at få en tid (hehe).
  Aknefrie-hilsner 🙂

  04/01/2013
 • Tinna

  Skønne Anette …hvor er du bare en stjerne 🙂

  04/01/2013
 • Marie Rasmussen

  Jeg stemmer i og roser dig Anette! For du ER altså god. God til at formidle og ikke blive “for” teknisk, så skønheds-bøver som mig ikke kan følge med. Din evne til at være i øjnhøjde med os almindelige piger er MEGET prisværdig!!!

  04/01/2013
 • Mette

  Hej Anette,
  og mange tak for en skøn blog!
  Jeg er flyttet til USA og herover faldt jeg over Paula Begoun (kan også købes på europæisk hjemmeside), som jeg også har set http://www.pudderdaaserne.dk er glade for. Vil meget gerne høre din mening om hendes produkter, hvis du kender dem, nu du også går op i om videnskaben bag produkter er i orden?

  Overvejer at prøve hendes produkter. Jeg er ved at løbe tør, så skal snart ud og købe nyt. I mange år har jeg været glad for Dermalogica, men også prøvet Bioeffekt EGF serum, Rudolph Care ansigtsolie, Clarins og Kiehls – især EGF er fantastisk. Jeg er vild med alt, der har med hudpleje at gøre!
  Vil jo gerne pleje min hud, så godt som muligt, men det er til tider en jungle at finde rundt i.
  Er 30 år og kan mærke, jeg nok skal til at ændre mine rutiner, da den stort set har været den samme de sidste 10 år, med hvad skal jeg vælge.

  Igen, tusind tak for en både brugbar og underholdende blog.

  Venligst Mette

  04/01/2013
 • EJ, hvor er du altså bare en stjerne! Hold op, hvor får du meget med på bare seks minutter. Fem stjerner (i mine øjne)!

  04/01/2013
 • Anette for dælen- hvor pokker er dine rynker???
  Nu Har jeg set dit indlæg på tv, og må jo indrømme du er eddermane en sild ;-))
  Hvornår hører vi om den der store pakke med stamceller du stod med? Lyder helt vildt spændende.
  Rigtig god weekend, og tak fordi du ligger blok til vores interne udvekslinger af erfaringer.

  04/01/2013
 • Hvor er det fint, du er så behagelig at høre på 🙂 Synd du ikke fik mere taletid..
  Stort tillykke med fødselsdagen i går 🙂 <3

  04/01/2013
 • Kære Nanna. Tusind tak for dit uddybende svar.
  Vi har prøvet div cremer, og lige nu er Emil glad for dr. Murad men det gør jo ikke rigtig noget ved selve acnen, som er som du beskriver store betændte dybtliggende bumser, som også giver meget nubret og rød hud.
  Vores læge vil ikke sende ham til hudlæge, og Emil har nu gennem et år været fast på tetracylin og det holder den nede, men fjerner det ikke. Han har også prøvet div. Cremer men kommer til at ligne en server blevet solskoldet, rød og skallende.
  Nu tager jeg ned og vrider armen om på ham doktoren.
  Endnu engang tak for dit svar.
  Ps hvad er navnet på det præparat du får nu?
  Vh marianne

  04/01/2013
 • Jeg er SÅ glad for alle jeres ord. 1000 tak. Min tid er løbet fra mig i dag på grund af hidsige deadlines. Jeg svarer alle senest søndag. Varme hilsner Anette

  04/01/2013
 • Anette Waaben

  Kære Anette.
  jeg har et spørgsmål om noget helt andet. Jeg tåler slet ikke sol mere, efter at have været skoldet gentagne gange som barn.
  Derfor er jeg nødt til at bruge selvbruner. Men jeg kan ikke finde en, der ser naturlig ud og jeg synes også det meste sidder i håndklædet efter badet.
  Kan du anbefale en god en til kroppen? Jeg er meget lys i huden.
  Kh Anette W

  04/01/2013
 • Winnie

  Jeg ville give min højre arm for at prøve bioeffect serum. Jeg har læst blogs der beretter om 24-timers effekt, dog også at den kun virker så længe man bruger den. Dvs. Ingen varig effekt?

  E-vitamin er også super til slimhinderne, så du kan med fordel prikke hul på en kapsel og bruge den som stikpille hvis der er lidt tørhed dernede.
  Eller smør kapslens indhold på huden, evt. blandet med cremen.

  Kh. Kostvejlederen 😉

  04/01/2013
 • Lovisen

  Forsinket tillyke med fødselsdagen 🙂 Må vist hellere hjem og finde det indslag det lyder spændende. Jeg var også så heldig at vinde EGF serum i kalenderpakken, og jeg elsker det. Var spændt på at se om det ville gøre en forskel (det skulle det jo gerne når man ser på prisen, men alt det tørre og stramme er væk. Har besluttet at 2013 er hud år, og ikke make-up år. Alderen gør vist at der nu skal sættes meget ind på pleje, og jeg synes også at man kan få meget lækkert make-up til billige penge. Så nu skal der findes noget lækkert rens, og en lækker natcreme 🙂

  04/01/2013
 • Nanna

  Kære Marianne,

  Mht. til acne havde jeg døjet med det meget meget længe. Jeg gik rundt og troede, at der fandtes et eller andet mirakelmiddel, så jeg har vel brugt over 10.000 kr,- på plejende cremer som i sidste ende ikke virkede.

  Som Anette før har skrevet inde på bloggen, så skal man altså se og få fat i sin læge hurtigst muligt. Jeg er SÅ ked af, at jeg ikke kom til hudlæge før, for det havde gjort, at jeg ikke har alle de mange ar som jeg har i dag.

  Hvis han har små teenagebumser går det formentlig over, men hvis han har store røde bumser som IKKE kan klemmes fordi det vil gøre for ondt så se og få ham til en læge. Jeg kom på en 3 mdrs kur.
  Der er vitterligt ingen produkter der kan fjerne akne som piller kan, jeg er klar over, at det er usundt for kroppen for en periode, men jeg tror også på, at det er endnu værre at gå rundt og ikke vil i skole eller til arrangementer pga. ens hud. Sådan havde jeg det!
  – Så få ham til lægen, hvis det er meget slemt. Held og lykke (min acne-aktivitet i huden begyndte at falde efter 3-4 uger!)

  /Nanna

  04/01/2013
 • Ann-Marie

  Hvor er det skønt at se dig i tv, men hvor er det ærgerligt at der ikke er mere tid. Der er flere reklamer end indslag. Det bliver sådan lidt afstumpet. Du må simpelthen få dit eget program.. Bliv smuk med Anette :O)))

  04/01/2013
 • CharlotteK

  Smuk og klog, Anette:-)
  Håber vi må høre mere fra dig på tv også:-)

  04/01/2013
 • Du er så lækker på TV. Du tager bare high-tech sporet næste gang;)

  04/01/2013
 • Godmorgen. Den serum der omtales er det vidunderprodukt fra Island? Og til Nanna vil jeg gerne spørge hvordan du slap af med din acne, min søn har nemlig rigtig meget, og deraf følgende meget aret og rød hud.
  Vh Marianne

  04/01/2013
 • Dejligt med indbakke spørgsmål 🙂

  04/01/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg klapper med for jeg var den heldige vinder af Bioeffect i julekalenderen 🙂

  04/01/2013
 • Caroline

  Hvor var det sjovt at høre dig, du lyder helt vild sød og rar, så det passer jo godt med det indtryk jeg havde her fra bloggen 😉

  03/01/2013
 • ida

  Hej Anette.
  Nu nåede du jo ikke helt at færdigegøre din snak om e-vitamin.. Hvad er det e-vitaminer kan gøre for huden?

  03/01/2013
 • Nanna

  Tak, Lise G.

  Jeg ved ikke om et år på hånden reagerer anderledes end på “gammel-akne-hud”, de er nemlig ikke blevet hvide og hullede, de er helt røde grundet jeg næsten først lige er sluppet af med akne…
  Nu hvor vi er ved “heelinger”, er der så nogen der ved, hvad der hjælper på kårsprængninger? (benet) og strækmærker??

  03/01/2013
 • Anette J

  Jeg nød at se dig på TV. God stemme du har, og I nåede meget igennem – og jeg føler mig helt på forkant:)
  Jeg lagde mærke til, at du talte om at fokus kommer længere op mod halsen. Det ser jeg virkelig frem til, for en flot hals osv. på en kvinde, er da feminint. Og så kommer vi måske væk de der silikonebryster som efter min opfattelse har fået så meget opmærksomhed, at man (næsten) skulle tro, at det er sådan vores attributter skal se ud.

  03/01/2013
 • Jeg kan altså ikke se det ar? (Måske nye briller til mig?) 😉
  Men blev til gengæld glad for at se, at 2 af de cremer jeg har gode erfaringer med, stod på bordet!
  (ok, de var også anbefalet af dig).
  Håber du har haft en god fødselsdag, trods den tidlige start 🙂

  03/01/2013
 • Lise G

  Jeg skal ikke foregribe Anettes svar på dit spørgsmål Nanna….men jeg har personlig erfaring for, at E-vitamin helede et (nyt) ar meget hurtigt på min hånd.

  03/01/2013
 • Nanna

  Hej 🙂
  Jeg så lige indlægget og du nåede jo næsten ikke at komme ind på e-vitamin. Jeg har netop købt nogle fordi jeg døjer med ar, men hjælper de? Jeg prøvede det en gang hvor jeg havde uren hud, der hjalp det slet ikke, men er der dokumentation for at det virker? Je synes, at min hud bliver mere glødende efter en omgang mere det føles som om, at den har fået en ordentlig omgang boost, men er virkelig nygerrig på, om det hjælper på ar? Hvis ikke – har du andre ting der kan hjælpe?
  Tak for en god blog,
  /Nanna

  03/01/2013
 • Dorthe

  Ejjj, de seks minutter må jeg hjem og se i aften. Og stort tillykke med fødselsdagen – må du blive fejret på behørig vis og forkælet af dine kære.

  03/01/2013
 • Lise G

  Formidabelt Anette. Ikke bare har du fået vores stof i en seriøs avis, du har også løftet det til et seriøst niveau på TV.

  03/01/2013