fbpx

Danish Beauty Award og dig

Så er det tid. Danish Beauty Award er skudt i gang, og mine gulve ser i øjeblikket sådan her ud, mens sortering, udpakning og ahhh og ihhh står på. Excel-arkene er landet fra overdommeren med krav om at fylde ud, måle og veje. Det er sjovt, arbejdskrævende og blodtryksudfordrende, for snart skal ammunitionen findes frem til jurymøderne – hvor skønhedsbølgerne altid går højt. I øvrigt i et dommerpanel med mange nye spændende hoveder.

Allermest glæder jeg mig dog til at involvere dig. For der bliver alt fra insider jury-tips (lover overraskelser) til konkurrencer, forbrugerpriser og masser af trend-updates.

SNUP TIPPET: Og nu er vi er ved tendenser, så se lige de mange alpha-hunner ved Golden Globe forleden. Der blev nemlig vist masser af kom-an-kraveben.

 

15/01/2013
Jo, du vil have det her i din smoothie
16/01/2013
En dag med ekstra kys på

Kommentarer

 • Henrik boysen

  Tak for en meget god debat.
  Håber du en dag vil skrive lidt om æteriske olier, kunne godt tænke mig at vide hvad din holdning var til dem.
  Tak endnu en gang.

  27/01/2013
 • Henrik boysen

  Tak igen for et hurtigt svar det er faktisk sjovt du nævner de to ingredienser, jeg ved at paula faktisk har samme mening som dig, hun mener også at silikoner føles lækre på huden, men de er nød til at være blandet med ingredienser som.

  Antiinflammatoriske ingredienser Kan eksempelvis være Aloe vera, Kakaosmør eller kamille.

  Antioxidanter kan eksempelvis være. Grøn te, olivenolie, vitamin E eller C.

  Celle reparerende ingredienser (skin-identical ingredients) Kan eksempelvis være Glycerin Ceramide 1,2,3,4,5,6 eller Cholesterol.

  Celle kommunikeerne ingredienser. Kan eksempelvis være A vitamin, B3 vitamin eller peptides.

  Hvis produktet ikke indeholder nogle af disse ingredienser, er det bare ligegyldigt. Det kan godt være det føles lækkert på huden men det vil ikke hjælpen den på nogen måde.

  Det samme gælder for vaseline, som alene er en kedelig ingrediens men blandet sammen med de førnævnte ingredienser kan den have rigtig gode egenskaber på tør hud.
  Som eksempel kan jeg nævne
  Decubal Intensive cream som indeholder mineral olie men også rigtig mange Celle reparerende ingredienser.

  26/01/2013
 • Henrik boysen

  Hej annette jeg er jo ny på din blog, så ved ikke om du har skrevet om hende før, hun hedder paula begoun og går i USA under navet the cosmeticscop. Kender du hende og hvad syntes du om hendes arbejde. Jeg har bare fået indtrykket af at du har mødt mange af de store hudpleje kuruer så ville bare høre om du kendte hende her. Syntes personlig hun er fantastisk og gør meget for os forbrugers skyld, men ville også gerne høre andres mening, også selvom de ikke er de samme som mine. Tak
  PS kan man købe din bog i en rigtig levende boghandel og hvornår udkommer den.

  26/01/2013
 • henrik boysen

  Hej annette tak for dit lange og hurtige svar.
  Min pointe var bare at jeg syntes det er øv når produkter vinder når de indeholder flere irriterende ingredienser end gode.
  I dette tilfælde var der mere parfume end vitamin E hvilket jo ikke lige hjælper huden. Endnu engang tak for dit svar.

  25/01/2013
 • Hvor må det være skønt at få lov til at prøve en masse lækre produkter!
  (Går ud fra, at det er det du skal ;)) Ser frem til at høre, hvilke produkter der er gode!
  Har en giveaway kørende, hvis du har lyst til at være med 🙂

  Kh Mette
  http://www.mettevinther.blogspot.com

  17/01/2013
 • @ Sissel – jo, der kommer en forbrugerpris-afstemning også. Mere om det på danishbeatyaward.dk

  @ Onkel Anne – alle tilbud modtaget.

  @ Leika – lige pt. mest et uoverskueligt land.

  @ Ditte H – kort hår har da været über-hot længe, så du er med! ;o)

  @ Heidi – jo, det må du ;o)

  @ Henriette – ja, det er en fordel, når det ikke er makeuppen, der kommer med ansigtet. Men omvendt.

  @ Tanya – tror mit er som de fleste andres. Med ups & downs.

  @ Marianne G – smiler…det var en opfordring til at vi alle sammen på Beautyspace skulle tage afsted. Altså ønsketænkning.

  @ Ann-Marie og Tina – tak for tilbud. Pas på hvad I foreslår ;o)

  @ Lullumut – Enig. Men individualiteten spiller jo også ind. Som med alle hitlister.

  @ Marie R – coming up.

  @ Henrik B – Super dejligt med en, der går op i ingredienser. Der er dog ingen one-fits-all løsning her, for det er forskelligt, hvad vi vægter (her tænker jeg på alt fra parabner til parfume, silikone og mineralske olier). Jeg har til eksempel ikke meget til overs for EU’s liste, som du henviser til, for det er overvejende ingredienser, vi HAR været overeksponeret for. ALT hvad vi overdriver kontakt med udgør en potentiel allergi-risiko, og 26-listen er allerede under ny revision pt. Det er derudover en udfordring og langt fra enkelt at bedømme en cremekoks arbejde – her tænker jeg på eksemplet du giver. Du kan jo også bestille en frokost på Noma eller et kunstmaleri, hvor ingrediensforbrug og materialer ikke modsvarer prisen, du betaler. Når det er sagt, har jeg absolut fuld forståelse for dit synspunkt mht. at 2000 kr. er en høj pris.
  Mht. min evne til at være kritisk eller ej, så kan jeg love dig for, at de journalistiske spilleregler gælder på Børsen, som jeg ugentligt leverer til. Udover inspiration og tendensstof er Beautyspace som blog vinklet på, hvad jeg synes, der virker. Bakket op af nødvendig dokumentation. Mange tak fordi du skrev!

  @ Nipuni – ja, hun er både smuk ud- og indvendig har Ole H betroet mig.

  Stor hilsen Anette

  17/01/2013
 • Nipuni Julie

  Hvis der er en person som altid formår at ligne en million, så er det altså Halle Berry, wow wow wow! Igen ser hun fantastisk ud og spørger I mig, så var hun en af de absolut smukkeste ved Golden Globe 🙂

  17/01/2013
 • Henrik boysen

  Hvor jeg dog håber at denne gang bliver gangen hvor Danish Beauty Award tager sig lidt sammen og kåre nogle ordenlige produkter der virkelig fortjener at vinde.
  For hvor er det dog trist at se produkter vinde som gør alt det galt som et produkt næsten kan gøre galt. Her tænker jeg på dårlig indpakning, som når cremer kommer i krukker. produkter med alt for meget alcohol parfume og æteriske olier, som kun venter på at skabe irritation og allergi i huden.

  Hvor ville det være fedt hvis cremerne også bliv bedømt på hvad de indeholdt. Jeg tænker bare på sidste år hvor et serum fra Shiseido:
  Future Solutions LX Ultimate Regenerating Serum
  Vandt prisen for bedste luksus produkt.

  Produktet indeholder mere parfume end Vitamin E nogle af parfume stofferne er enda på EU´s liste over de 26 mest allergifremkaldene stoffer. Også koster produktet ca 2000 kr det er sku da for ringe at sådan et produkt kan vinde en pris.

  Søde Annette dette er ingen personlig kritik af dig. Jeg syntes bare det er ærligt at firmare næsten har frit spil når det handler om at snyde os forbruger.

  Glæder mig i øvrigt til at læse din bog, da det virker som om at du også godt kan være kritisk til hudpleje verdenen.

  17/01/2013
 • Marie Rasmussen

  Slap af du har et fedt job Anette 🙂 Nøj hvor er jeg misundelig. Vil sidde klinet til skærmen og vente på at du løfter sløret for alle lækkerierne.
  KEEP UP THE GOOD WORK 😉

  16/01/2013
 • Ihh, jeg glæder mig sådan til at se alle de nominerede 😀 Der er jo noget om produkterne, når I har udvalgt dem i fællesskab 🙂

  16/01/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Gir’ dig gerne en hjælpende hånd med udpakningen søde Anette… Har fri resten af ugen på nær lørdag, så meld du bare ind… 🙂 – Trods lidt kaos og travlhed, fyldte gulve og excel-ark der skal fyldes ud, så er der ingen tvivl om at du i dit job er som blommen i dit æg. Glæder mig til kommende trend-updates og flere herligheder fra dig… 🙂

  16/01/2013
 • Ann-Marie

  Jeg melder mig også gerne som pakke ud og vil gerne prøve alle tingene dame. Er uden job, så jeg har masser af tid :O) Glæder mig til at følge med.

  16/01/2013
 • susanne

  Det må være fantastisk .. glæder mig til at se the outcome 🙂

  16/01/2013
 • Altså hvis du mangler en “pakke ud dame”så har jeg da et par fridage :-)). Selvfølgelig er det dit arbejde, men det er nu et fedt et af slagsen. Hvordan var LA?

  16/01/2013
 • Tanya

  Nøøj, hvor er jeg også misundelig! Jobskifte? Tja, måske 🙂
  God fornøjelse, Anette

  16/01/2013
 • Henriette

  Ja, tænk hvis vi alle kunne teste produkterne også, wow det ville være super!! Men det kan man nok ikke, så jeg glæder mig til at læse om det nye:-)
  Kan for øvrigt rigtigt godt lide den nye tendens fra Hollywood med mere naturligt udseende makeup, ja for de har i hvert fald alle den perfekte makeup på!!

  16/01/2013
 • Heidi

  Ihhh må jeg ikke komme hjem til dig 🙂
  Flotte dame – med kort hår!

  16/01/2013
 • Ditte H.

  Wuhuuu!! Jeg glæder mig over de flotte stjerner med KORT hår!!!! Synes tit de stjerner der bliver vist har laaangt bølgende flot hår – fedt med nogle seje korthårsfrisurer (inspiration til ens eget korte hår) …..

  Og ja, jeg tjekker også jævnligt Beauty Awards resultater, når jeg begiver mig ud i et nyt mærke eller skal se et specielt produkt 🙂 Hvor må det være skønt at teste, smøre creme og prøve makeup i lange baner!! Enjoy! 🙂

  16/01/2013
 • CharlotteK

  Synes for resten ikke at den lyserøde læbestift klæder Halle Berry, hvis man nu skulle være lidt negativ….hun er jo ikke ret pæn!!!…..not…..

  16/01/2013
 • CharlotteK

  Gad godt at have resterne fra dit stuegulv:-)

  16/01/2013
 • Ihh Anette! Det er jo ren slaraffen land hjemme hos dig for tiden… Men kan godt forstå at der må være meget arbejde i det.

  Jeg gad nu godt være en flue på væggen til jeres møder:0)
  – og ikke mindst være med til Beauty Awards.

  Ha en dejlig dag

  16/01/2013
 • Anette din dejlige steg, du er så imponerende, overfyldt gulv eller ej!
  PS hvis du mangler hjælp til sortering, sig til
  PPs hvis du mangler roadies, sig til
  PPPs hvis du mangler hjælp til testning, SIG TIL <3

  16/01/2013
 • Sissel Schmidt

  Glæder mig til insidertips fra Beauty Award. Jeg bruger den faktisk rigtig meget, når jeg selv kigger efter produkter, og når man kan se, hvor mange produkter, du har liggende, bliver man altså overbevist om, at selv en plads blandt de nominerede i de enkelte kategorier = kvalitetsstempel.

  Plejer der ikke også at være en afstemning om en award i en forbrugerkategori? 🙂

  16/01/2013
 • @ Anette J – pas på hvad du tilbyder…

  @ Birgitte B – noteret. Jeg laver snart en blogpost om mit job, for der er bestemt ups & downs …

  @ Pernille – det kan du tro, det kommer der.

  @ Kira B – vi kommer og laver sådan en ‘hjemme hos’ (og i) en Beauty Award fans cremehylder…

  @ Laila – det er jeg glad for!

  16/01/2013
 • laila bindzus

  hvor lyder det spændende

  16/01/2013
 • Kira Bjørnestad

  Jubiiii elsker når det er beauty Awards tid og vi får alle de gode insider tips!!! Næsten alt hvad jeg ejer, indenfor produkter og skønhed er baseret på erfaringer fra beauty Awards. ELSKER at du/I tester og er objektive i jeres vurdering, så vi andre derfor ender med de bedste produkter!!!

  16/01/2013
 • Hvor må det være fantastisk at have så meget indflydelse på noget så vidunderligt som Danish Beauty Award 😀 Jeg glæder mig virkelig til at høre mere 🙂

  16/01/2013
 • Melder mig gerne som tester af nogle produkter 😉
  (Ret tit misundelig på dit job).
  Glæder mig dog til de gode tips…

  16/01/2013
 • Anette J

  Like.Like.Like.
  Hvem der bare havde dit stuegulv – jeg har et ledige kvadratmeter:)

  16/01/2013