fbpx

De 3 hudpleje-FEJL kvinder begår

buttermilkcleanser-copy

Hudpleje er som religion, hvor der som bekendt ikke eksisterer én, men flere gangbare veje. I  forgårs var jeg forbi en meget troværdig af slagsen. Nemlig hende her, som enhver hud fortjener at besøge bare én gang. Hun tager sig så kærligt af din hud, at den ikke glemmer det. Seriøst (som min 11-årige Christoffer fuldender enhver sætning med i øjeblikket).  Men tilbage til de største turn offs – de fejltagelser, der kan afholde din hud fra at være et godt, og i hvert fald stort, visitkort: 1) For vild og hårdhændet rens 2) Overdreven peeling 3) Forkerte skønhedsprodukter.   

SNUP TIPPET: Hende den dygtige siger ud med renseprodukter, der stripper huden for fedtstoffer – dvs. faktisk er både vaskeskum og gelé et no go. Også for dig med kombineret/fedtet hud. Bl.a. fordi vandet er hårdt i Danmark.  Når det gælder peeling og skrubbecremer, kommer de fleste langt med en vaskeklud, som også fjerner døde hudceller. Og endelig er det værre for din hud at bruge noget forkert end slet ikke at bruge noget.

NB 1: Fra en generøs prøveflaske er mit favoritrenseprodukt på 3. dag nu en økologisk kærnemælkssag, der er cremet, men ikke så cremet at renseriet ikke kan gøres sammen med vand. Se hovedrengøring som en forret for huden og ikke bare som tjubang-skyl-og-rens. Og så er det fint at droppe skintonic, som er ren hygge-hygge for huden…hvis du altså vil spare penge.   

NB 2: Du kan stadig nå at hente en smækker gave inden mandag den 6. september kl. 18.00…lige her.   

03/09/2010
Modefrugten du IKKE vil gå glip af
07/09/2010
Fejltrin der sladrer # 2

Kommentarer

 • Så er det måske derfor min hud udtørrer helt vildt? Bomuldsvaskekluddene har jeg dog. Men rensemælk er altså god nok for huden? Æv, jeg missede også gaven fra dig og Kiehls.

  07/09/2010
 • Lotte

  Hej Anette,

  hvor er jeg glad for at du har været hos Hein Care, for jeg er ligesom dig, fuldstændig solgt, og synes absolut ikke der findes nogen der udfører bedre ansigtbehandlinger. Derfor er og forbliver jeg fortsat fast kunde hos Dorte hver 6. uge.

  Kh
  Lotte

  07/09/2010
 • Den med vaskegeléen ramte lige plet på mig…min hud udtørrrer helt vildt for tiden….netop i takt med, at jeg troede jeg var flittig og huskede at rense huden hver dag!
  Og aaaaaaaaaaargh!!!!….missede Magasin pga. kedeligt bankmøde der trak ud. ØV ØV ØV!

  06/09/2010
 • AJ

  Jeg kan anbefale en helt almindelig bomuldsklud. Nogle af øko-mærkerne har dem, men de er hundedyre. Men “gør-det-selv” – det har jeg i hvert fald gjort: man tager noget godt bomuldsstof, en symaskine og en mørk vinteraften. Så vupti: man har en stak klude, som rigtig nænsom ved huden i ansigtet.

  06/09/2010
 • Kære Anette,

  Hvor er det godt at høre: “Og endelig er det værre for din hud at bruge noget forkert end slet ikke at bruge noget”. det tror jeg alt for få er klar over. Jeg falder i hvert fald selv i lidt for tit.
  Jeg havde engang en særlig vaskeklud fra jane iredale, som kunne fjerne make-up – den var skidedyr, men også ret effektiv. Det kunne være jeg skulle skaffe mig sådan én igen…

  06/09/2010
 • Uhh ja, godt du siger det! De første år jeg brugte hudpleje fik den ikke for lidt med krasse sager, masser af peeling og alkohol(!) for tænk sig, hvis man skulle få en bums! Derimod fik jeg så urolig og grim hud, at jeg til sidst brugte alle mine sparepenge på behandlinger hos Helle Thorup (dengang i et baglokale i hendes hjem i Åbyhøj;o). Det tog mig mange år at vænne mig til de blide sager!!

  05/09/2010
 • joan

  Forret eller forspil? hæhæ – den var lummer, hva’! ;O)

  05/09/2010
 • Lene

  Det er sjovt du lige nævner vaskeklud. Har netop overnattet på hotel hvor jeg i mangel af vatrondeller brugte hotellet vaskeklud. Og uhm hvor var min hud glat og blød bagefter. Besluttede mig for at dette var min fremtidige måde at rense hud. Vupti – så kommer man hjem til bloggen! Er der mon tale om telepati??? :O)
  Fik i øvrigt hentet den skønne lipbalm samt endnu en prøve. Skøøønt!

  05/09/2010
 • Julia Kim

  Som altid super godt indslag Anette!

  Jeg kommer til at tænke på hvordan jeg i barndommen, af min far lærte at mig at vaske mit ansigt med orange og lilla vaskeklude (de farver huske alle der voksede op i 70’erene;- ok og palmolivesæbe). Jeg skal lige finde de go’e gamle vaskeklude igen (samme farver og ingen palmolive naturligvis!)

  05/09/2010
 • Nipuni Julie

  Sikke et godt indlæg på din blog Anette. Jeg vil utroligt gerne have denne kærnemælks rens, men hvor kan den købes?

  05/09/2010
 • Den med vaskekluden vil jeg fluks give videre til Bella, som gerne vil bruge skrubbecremer.

  Det er så sjovt med de udtryk vores unger bruger – seriøst!

  Klem

  05/09/2010
 • Cecilie

  Hej Anette.

  Først og fremmest vil jeg sige tak for en skøn blog, der altid giver et smil på læben!
  Jeg har ofte fundet svar på spørgsmål, gjort brug af dine gode råd og ikke mindst fundet inspiration til lidt forsødelse af hverdagen.

  Jeg skriver til dig, fordi min kære lillesøster netop er taget på en otte måneders rejse rundt i henholdsvis Australien, New Zealand og Thailand – Se hvis nu hun var rejst til f.eks. Marokko havde jeg indprentet hende vigtigheden af, at sende litervis af arganolie hjem, og mit spørgsmål er derfor, om der mons tro ikke skulle findes nogle skønne produkter, jeg med fordel, kunne bede hende sende hjem til mig?

  På forhånd tak
  Mvh Cecilie

  05/09/2010