fbpx

De der virkelig syge kliché-tips

junielle

Du kender dem sikkert alt for godt: Drik nu nok vand, dyrk motion og spis groft. Gab. Derfor er det fedt med et uventet tvist eller primitivt skub, som når sundhedsmandfolket Christian Bitz siger: Hvor svært kan det være? Luk  nu bare munden og let r*ven. En sætning der (af og til) hjælper mig, når chokolade og løbesko kæmper mod hinanden.

Nåmen en af de største skønhedsanbefalinger er jo vand. Eller hvad?

SNUP TIPPET: I juni-nummeret af ELLE ser jeg på 10 vandene sandheder, som du får med et klik her

Hvad er den værste, mest kedelige og alt for snusfornuftige beauty- eller sundheds-anbefaling?  Let’s share the unbearables.

01/06/2011
Måske vil du ikke se det her
06/06/2011
Det er BARE BRYN, men hvordan? Og hvad med de rovplukkede? Og de usynlige…

Kommentarer

 • Dejlig artikel Anette. Jeg er absolut ikke god til at drikke vand, så rart at læse at det ikke er så skidt. Men jeg vil dog gerne være bedre til at tage et enkelt glas vand når jeg vågner – det har jeg gjort i perioder og det har jeg virkelig kunne mærke. Men pt får jeg faktisk en masse frugt til morgenmad – så måske bliver vand behovet opfyldt med frugtvand. Tak for en god og informativ artikel.

  06/06/2011
 • CharlotteK

  Tjaa, hvis du vil være sikker på ikke at få rynker, skal du dø ung, og det er der jo kun et fåtal af os, der ønsker! Jeg tror, at sålænge du holder dig til devisen “alt med måde”, så er du på nogenlunde sikker grund – eller det håber jeg da 🙂 Jeg synes, det er dybt tåbeligt at gå på slankekur og udrensningskur og hvad der ellers findes af forskellige kure….. Sund fornuft, det er der ikke noget i vejen med efter min mening 🙂 Uanset hvad du gør, så vil tidens tand gøre sit indtryk på dit udtryk – det kan ikke undgås, men jeg har ladet mig fortælle, at det kan minimeres ved at f.eks. ikke ryge, ikke tage sol, få nok søvn og drikke rigeligt med væske og sikkert også mange andre ting. Men hvis du ikke gør det med måde, vil der være bivirkninger, så at sige. Ja, rygning er nok undtaget, der er kun plusser ved ikke at gøre det, men for lidt sol betyder for lidt D-vitamin, for meget søvn er sikkert heller ikke godt og for meget vand, ja så skyller du alle mineraler osv. ud af kroppen, så…. Jeg tror mit nye valgsprog skal være “alt med måde” (men dog aldrig regler uden undtagelser:-)).

  04/06/2011
 • Anette J

  Mange skønhedsbudskaber er nærmest mantraer – det er SÅ træt af. Men jeg vil have lov at vælge fx du’r det for mig med meget vand, ingen sukker, men flere gode kopper kaffe HVER dag.

  03/06/2011
 • søvnsøvnsøvn… som mange andre beauty læsere er mit største problem mangel på søvn- jeg må konkludere at alle sygepl. må være pisse grimme for vi får jo ikke så tit vores 8 timers skønhedssøvn- for så er der skiftende vagter og så er der alle ungerne- for sygepl. for også så pokkers mange børn- ergo sygepl. er grimme rynkede kvinder med mange børn :-))

  03/06/2011
 • Jeg er blevet klogere i dag! Og har lidt mindre dårlig samvittighed over ikke at ha fået indtaget de der mange glas vand i dag (heller ikke i dag:-)) Til gengæld har jeg endnu engang fået bekræftet af koffein er godt! Det hjælper på mine migræner, gør mine hænder bløde, nedsætter risikoen for sukkersyge og kræft, virker stimulerende på centralnervesystemet og forbrændingen og hjælper mod appelsinhud! Jeg elsker kaffe!!!

  03/06/2011
 • Line

  Ahhh, jeg er nu en af dem, der eeelsker vand – også sammen med hvidvin 😉

  03/06/2011
 • Ih, får så dårlig samvittighed 🙂 Men I har JO ret, for pokker! 🙂 Sidder netop og har hovedpine, fordi jeg IGEN har fået for lidt væske.. Og søvn.. Og motion… 🙂

  03/06/2011
 • Vi ender jo med at ruste indvendigt af alt det forb…. vand! 😉

  Rigtig go’ weekend til dig.

  03/06/2011
 • sus

  Pas på med ikke at drikke for meget vand….så tisser vi bare alle vitaminer og mineraler ud….og det bliver man altså ikke smuk af!

  03/06/2011
 • Lea

  Dejligt at få skilt skidt fra kanel 🙂

  03/06/2011
 • julia kim

  “Du mangler da ikke vand/væske i dit system”, sagde min biopat i onsdag, da hun skulle teste mig kinesiologisk for min generelle sundhedstilstand…….

  “Jamen jeg endte også på vinbar m. en veninde og hendes mand – hvor vi lukkede og slukkede, igår efter kvinde-event hos Burberry på strøget, hvor der bl.a. var – ja vinsmagning”…

  Nåå, Men det var vist noget m. “jo mere jo bedre” ikke gjaldt alkohol;-)

  03/06/2011
 • @Dorthe – PRÆCIS motion og nul-sukker (selvom dét er kedeligt) er guf for enhver hud. Ole H siger jo: ‘drop sukker i 4 uger og you’ll see’.
  @Jess – Ohhh ja. Jeg er big time O-fan.
  @Irene & Nanna – jeg tror, at vi til sidst stopper med at høre efter. Læste for nylig at ‘røg dræber’-etiketten på cigaretpakker har modsat virkning.
  @Lise – haha – eller hva’ med ‘SLAP nu af’, som selv min 9-årige datter er begyndt at sige.
  @Husmoder – Arrrhhh, har du nu også det. Lyst til at sove altså (big smile)
  @Kira – Enig. Og det enorme vand-krav stresser.
  @Johanne – men vi kan nu også gøre lidt selv, hvis vi vil ikke? Som H. Rubinstein sagde: ‘Der findes ikke grimme kvinder. Kun dovne’ – jeg vil nu ha’ lov til også at være doven.
  kh Anette

  03/06/2011
 • Dorthe

  Hvor interessant, at du netop bringer dén artikel på banen, for den måtte jeg også nærstudere, da jeg hurtigt skimmede mit ELLE, da det kom ind ad døren.
  Og hvor har du (og alle I andre) ved gud ret: Alt med måde. For heller ikke jeg har opleve celeb-hud eller krop, selvom jeg drikker 1,5-2 liter vand hver dag. Dog vil jeg sige, min hud bliver vildt lækker, når jeg holder mig væk fra sukker og søde sager og samtidig får 1×3 timers konditionstræning (øget blodcirkulation forøger jo hudcellerne) om ugen, så det kan anbefales, selvom det kan være vanskeligt at gøre alt det “rigtige”. 🙂

  03/06/2011
 • Jess

  Så du har mega meget ret Anette ;o)

  02/06/2011
 • Jess

  Altså….Oprahs læge Dr. Oz (og Oprah’s word is law, ergo er Dr. Oz’es osse) siger, det er en skrøne med alt det vand. Man får ikke pænere hud. Kliniske studier skulle angiveligt have vist det. Åbenbart

  02/06/2011
 • Rigtig god artikel – jeg synes det er rigtigt rart naar sejlivede myter bliver aflivede.

  Lise
  http://detskalsmageafnoget.blogspot.com

  02/06/2011
 • Rigtig god artikel Anette : )godt at få manet nogle af de skrøner til jorden.
  Vi må indse at smuk hud oftes er medfødt, ligsom tykt kraftigt hår, lange tætte vipper, hvide tænder osv. “It´s all in the genes” Kh fra Jo

  02/06/2011
 • kira

  for det første TAK Anette, det forklare mange ting for mig, det her med vand. Drikker selv meget vand og har hverken fået renere hud, længere ben eller klare øjne på den konto. Slutter mig til mantraet – alt med måde. Men ja – minimum 8 timers søvn dagligt, den er jeg lidt træt af, hvis vi alle ahvde mulighed for at sove 8 timer havde vi nok gjort det, men livet består også af andet end hovedpuder 🙂

  02/06/2011
 • Ikke stresse. Hvis nogen siger det, så stresser man endnu mere og kan ligefrem MÆRKE rynkerne ta’ til mens man forsøger desperat at lad være med at stresse!!

  02/06/2011
 • Søvn. Jamen det er jo ikke fordi, jeg IKKE har lyst til at sove…

  02/06/2011
 • Jeg synes ærlig talt at der er mange kedelige anbefalinger: Pas din sengetid, ingen alkohol, ingen tomme kulhydrater, ingen parabener, ingen dit og ingen dat. Det bliver let forbud og strenge regler det hele – og det er der ikke meget sjovt i. “Alting med måde” må endnu engang være mantraet, for der skal da være plads til at skeje ud engang imellem.

  02/06/2011
 • At få søvn nok!
  “Husk nu at sove otte timer, det er godt for din hud og krop bla bla bla” 🙂 Haha

  02/06/2011