fbpx

De kommer. Sephora. Og ved du hvorfor, du skal glæde dig?

make-up-for-ever1

Jeg var heldig at være i Paris i forgårs. Temperaturen var på kogepunktet, men heldigvis sad jeg inden døre i svalt selskab af min tidligere chef, som nu er big shut boss for Makeup Forever – vistnok for hele verden. Sjovt altså, for han ligner en, der lige er gået ud af 3. G. Nåmen vi talte bl.a. om Sephora, som kommer til Danmark lige om lidt (årsskiftet). Og har vi ventet, eller har vi ventet? Jeg har i hvert fald. Fordi. Sephora er det tætteste, du kommer på et beauty-teater, og de er ikke bare sindssyg passionerede omkring det, de laver, men deler også generøst ud af hotte tips, tricks og fif og ikke mindst små prøver. Jeg kan varmt anbefale deres gratis nyhedsbrev.

SNUP TIPPET: Jeg gik under cover, fordi det er strengt forbudt at fotografere i Sephora. Men jeg gjorde det alligevel, fordi du se den cool makeup-skole som Makeup Forever har (jeg knokler pt. på at rense billederne for fingre og lommeuld). Nåmen, jeg glæder mig til, at vi herhjemme skal opleve prof bodypaint, stikke klør fem i sjove Benefit og skønne Nars…og Tarte, smøre os i Fresh og Philosophy, sætte strøm til det hele med Clarisonic og…Fik jeg sagt, at Sephora altid har et ‘dagens små prøver’-område – både online og off cyberspace?

NB: Jeg mødte også den smukkeste 75-årige kvinde. Smuk udenpå, men også på livet og fyldt op af gode historier, for selvfølgelig kendte hun JFK og Paven. More to come… 

img_0237

29/06/2011
Vil du i TV-køkkenet med Kenneth og få øjenmakeuppen på plads? Husk advarslen…
01/07/2011
Jamen jeg har ekstra brug for D-vitamin, blev der sagt…

Kommentarer

 • Bolette

  Hvor fedt har håbet og håbet på at de snart ville komme til Danmark så det er helt klart dagens fedeste nyhed!!!

  10/07/2011
 • Fantastisk!!!!!! Dagens gode nyhed!

  07/07/2011
 • Fedt, jeg glæder mig! 🙂 Det er sådan en farlig butik 😉

  01/07/2011
 • Susanne Jensen

  Det var da en skøn nyhed.

  01/07/2011
 • Himmelsk, med smukke mænd, super, parfumedunstende, fremragende, elsker-elsker-elsker, med lækre ting, skøre ting, sjove ting, ola-la, ….det er ikke ord fra Jer der mangler på Sephora. Der bliver noget at leve op til for dem.
  @Gitte – Illum som start.
  @Metteline – søde mennesker du kender, som tager de store (vel 1-liters) flasker med hjem.
  @Charlotte – ikke helt Brigitte Bardot. Pænere faktisk.
  kh Anette

  01/07/2011
 • Anneli

  Sephora er himmelsk! Besøgte den i paris og glæder mig nu afsindig meget til årssiftet!

  30/06/2011
 • kirsten

  Jeg så en gang i Sephora den smukkeste mand som en levende reklame for en mandeduft. Der var vand og det var blåt. Det var så delikat.

  30/06/2011
 • Jeg har lige blogget om hvad jeg har brugt min OPI lak præmie til:
  http://gt-sanne.blogspot.com/2011/06/konad-kunst.html
  🙂

  30/06/2011
 • Birthe Rostgaard Nygaard

  Super..Det glæder mig meget.;-)

  30/06/2011
 • AnneGA

  Juhuuuuu! Det har jeg ventet længe på! Håber på det bliver en af de gode Sephora’er – nogle af dem er nemlig en anelse parfume-dunstende og larmende, men de gode af dem, er helt igennem fremragende! Især fordi man kan få så mange fantastiske mærker der og deres egen produkter er også ret gode og til rigtig fornuftige priser.
  Uhh, jeg glæder mig!

  30/06/2011
 • Hvor bliver det bare spændende 🙂

  30/06/2011
 • Sikke en god nyhed 🙂 Elsker Sephora, den besøger jeg altid når jeg er udlandet 🙂

  30/06/2011
 • Det var da en god nyhed! Hvis det er muligt er jeg altid et smut forbi Sephora når jeg er i udlandet. Så er det bare spændende hvor i lille Danmark de åbner!

  30/06/2011
 • EEEEELSKER Sephora!

  30/06/2011
 • Gitte Salling

  Endelig kommer denne dejlige butik til Danmark. Ved du hvor?

  30/06/2011
 • Frederikke

  Har kun en kommentar; OH LALA!!!

  30/06/2011
 • Hende har du forhåbentligt også et billede af? For hun lyder da for skøn! 🙂

  30/06/2011
 • kira

  Det var en dejlig nyhed. Elsker elsker ELSKER Sephora, de har alt og i forskellige prisklasser; lækre ting, sjove ting, skøre ting og fantastiske små ting til når man skal ud og rejse. Får altid købt noget mærkeligt men uundværligt – hvilket indebær at jeg desperat (altid) leder efter folk der skal ud og rejse, så de kan købe diverse dingenoter med hjem!

  30/06/2011
 • Rikke

  Glæder mig vildt elsker bare skønne butik 🙂

  30/06/2011
 • Forstår virkelig ikke de ikke er kommet før til Danmark.. Matas har jo nærmest “monopol” på skønhedsprodukter og ikke verdens bedste udvalg desværre. Hold da op hvor jeg glæder mig til at få et alternativ der 🙂

  30/06/2011
 • CharlotteK

  Undercover – og jeg ser dig for mig med overskæg og solbriller! 🙂
  Anyway, glæder mig til at høre om den dame på 75 – er det mon Brigitte Bardot nu vi er i La France??? (er hun mon 75?) Spændende lyder hun ihvertfald til at være, så det var en god teaser, du kom med der…JFK og Paven hmmmm….

  30/06/2011
 • Metteline

  Årh, ENDELIG 😀 DET blir godt! Glæder mig til at købe shoppe NARS og Benefit i DK – og ikke mindst Philosophys fabelagtige showergels med duft af fx Cinnamon Buns, Hot Cocoa, Pumpkin Pie, Red Velvet Cake m.m. Plejer at tvinge folk til at købe dem med hjem til mig fra USA 😀 Dejlig nyhed, Anette – TAK!

  30/06/2011
 • Line

  uhhh… glæder mig rigtig meget:-)

  30/06/2011
 • Alle de glade farver! Man må på opdagelse når de kommer til landet.

  30/06/2011
 • Jamen det er jo den bedste nyhed længe. Jeg har tit tænkt over hvorfor vi søde og rare mennesker i lille Danmark skulle snydes for en Sephora. Tusind tak for den nyhed Anette 🙂
  Ved du forresten hvor den kommer til at ligge?

  30/06/2011
 • Det var også på tide…Skønt koncept “all in one”. Ventet på det skulle komme hertil i over et årti..favoritten da jeg boede i Californien. JUHUU…sikke skønne nyheder!! Kh fra Jo

  30/06/2011
 • Jess

  Det er bare de bedste nyheder! Jeg ELSKER Sephora…håber de fører et bredt sortiment af mærker, og ikke kun de gængse vi allerede har i DK.

  Åh…hvor jeg glæder mig :o)

  30/06/2011
 • Anette J

  Glæder mig til at se den smukke kvinde på 75.

  30/06/2011
 • Ej hvor fedt, det vil jeg glæder mig til! Nu hvor jeg er i Spanien er en af de ting jeg skal nå hernede, et smut i Sephora, de har jo SÅ meget man ikke kan få i DK!

  30/06/2011
 • Kamilla

  Åh Paris – du kommer altså nogle fede skønne steder hen. Kunne en beautyspacelæaser mon komme med næste gang?

  30/06/2011
 • Lene

  Lækre farver i de der krukker. Skulle man mon male sig et billede af bodybutter – er det det der står?

  30/06/2011
 • Birgitte

  Hold da op hvor ser det bare tæskelækkert ud. Og æææællsker bare når der generøsitet med prøver og fif. Tror godt de kan satse på mig som fan.

  30/06/2011
 • Joan

  Åh føler mig helt dum. Anede ikke at der var noget der hed sådan og heller ikke Makeup forever….Er jeg bare totalt dum? Men lækkert ser det bestemt ud.

  30/06/2011
 • Pia

  Fantastiske Sephora til DK. Det havde jeg ikke hørt. Får altid de gode nyheder fra dig….

  30/06/2011
 • Heidi

  JJJJJJUUUUUUUUUUUBBBBBIIIIIIIIII – det vil jeg bare glæde mig til.

  30/06/2011
 • caroline

  Jubii – den bedste nyhed i dag 🙂

  30/06/2011
 • Henriette

  Det er en dejlig nyhed… tak!
  Kh Henriette

  30/06/2011
 • Det bliver skønt langt om længe at få Sephora til DK 🙂 Wuuuuhu!!

  30/06/2011
 • Jeg glæder mig til Sephora kommer!

  30/06/2011