De udvalgte…

Beundringsværdige underarme, koncentrerede miner og masser af god læbestiftsnak. Nomineringsmøde i Danish Beauty Award 2010.

Beundringsværdige underarme, koncentrerede miner og masser af god læbestiftsnak. Nomineringsmøde i Danish Beauty Award 2010.

Det lyder som titlen på en film – men nej, det er navnene på de eftertragtede nomineringer i Danish Beauty Award 2010.

SNUP TIPPET: Here you go…listen: de nominerede 2010

Har du favoritter blandt de nominerede?

07/02/2010
Perfekt COVER UP…med lillesøsteren
10/02/2010
London calling

Kommentarer

 • susanne schultz

  Jeg kan simpelthen ikke åbne filen ? ØV

  11/02/2010
 • Pia

  Hepper helt klart på Rudolphs oil! Heya Andrea, heya Andrea! :O)

  10/02/2010
 • JOAN

  Har det ligesom Frøken Garsdal – er åbenbart underernæret i nye produkter! Godt man snart har fødselsdag – men af navn synes jeg “wet’n wild” lyder meget spændende :O)
  Glæder mig til at se hvem der vinder!

  10/02/2010
 • Måske skulle man simpelthen printe listen, bruge den som indkøbsseddel og få afprøvet det hele én gang for alle. Blev jo helt deprimeret af, at se hvor få produkter, jeg faktisk var berettiget til at have en holdning til:-)
  Glæder mig til at se resultatet.

  10/02/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg er virkelig produkt-junkie, så kan slet ikke beslutte mig for hvad jeg synes bedst om 😉 Jeg glæder mig til at følge med i DBA10 🙂

  10/02/2010
 • @ Lotte, Jeg melder mig i din olie-fan-klub, for olier kan (næsten) alt fra at rense, dufte og fugtmætte til at være uundværlige til massage. Og Comfort Zone er ypperligt ;o) Mht. parabenerne, så står jeg ikke og håber hurra, men synes blot, at de fortjener en nuanceret behandling, som du også lægger op til. kh Anette

  10/02/2010
 • Done (og kan nu godt huske at jeg også læste den dengang). Synes nu også mest at det er i shampoo+balsam at jeg finder flest af de forkerte parabener.
  Mht. parfume er jeg helt enig. Det er lidt svært at styre udenom og undgå at ende i krystal deoderantens ikke-funktionelle ende. Selv bruger jeg olier (tror jeg det er – de små flasker) fra Comfort Zone – og engang imellem parfume.
  Og det nemlig sandt at man også sagtens kan reagere på naturen. Jeg er selv ret så følsom overfor frygtsyre – og jo mere naturligt, jo mere rødlig reaktion.
  Men – det er jo fedt at der stadig bliver snakket om Andrea Rudolphs test. Sådan oplever jeg det i hvert fald…

  10/02/2010
 • @Lotte – selvfølgelig må du komme med kritiske kommentarer. Ærlighed er et blogger-must ;o) Lige præcis når det gælder parabener, håber jeg, du orker at læse artiklen (under ARTIKLER) døbt ‘Pas på cremen – den feder’, d. 27. november 2009. Heri har jeg interviewet en forsker på Rigshospitalet, som er ekspert i hormonforstyrrende stoffer. Det er meget interessant at læse, hvad han fastslår omkring parabener. Mht. parfume, så undgår jeg alt med parfume til mine børn, men til mig selv er jeg flittig bruger i moderate mængder. Jeg er nemlig ikke allergisk overfor parfumestoffer (men det er jeg til gengæld overfor nogle af naturens vidundere)….kh Anette

  10/02/2010
 • Interssant – og rent faktisk første gang at jeg ser listen (ved ikke hvorfor, men jeg synes kun jeg plejer at se resultatet).
  Nåh – men må jeg komme med en kritisk kommentar?! Der er parfume og parabener i ret meget af det dér. Det synes jeg faktisk er underligt…eller er det bare mig…?? Er faktisk lidt skuffet over kun at se 1 grøn kategori…
  Men når det så er sagt, så kan jeg godt se at der er mange fine og GODE produkter i mellem!!!

  10/02/2010
 • Marie

  Jeg ville elske at være en flue på den skønheds-dommervæg. Jeg hepper helt klart på den herregode YSL Nuit…

  10/02/2010
 • Lone

  Ihhhhh hvor spændende. Jeg er STOR fan af Lola, så den hepper jeg på.

  10/02/2010
 • Sjovt med insider-billeder. I har sikkert knoklet for at blive enige om den endelige liste.

  09/02/2010