Deler din solpudder lussinger ud?

bronze2

TAK til alle der deltog i konkurrencen om creme-til-et-år eller spa-forkælelse.  Vinderne vil stå nederst i blogposten (plus 12 – ja, 12 – trøstevindere) fra kl. 11 i dag.

Det med bronzepudder og lussinger må Søren Hedegaard stå til ansvar for. Du får hele den korte historie med et Børsen-klik her. At kaste solskinsstrejf i ansigtet er nemlig en balancegang, hvor det synger smukt til himlen, hvis du kan ramme den farvetone, skuespilleren Lauren Hutton er så berømt for. Du ved den, der emmer af sene dasedage i skyggen på stranden. Glem dyb tropisk kulør – ægte som uægte. Glød er hot, men lad den være mere sand-i-sahara end gennembagt-på-stranden. Hent modet frem og bland de gyldne bronzestrøg med turkis, pang-pink og knaldende appelsin-orange.

SNUP TENDENSEN: 1) Lidt men godt holder her. 2) Klar gloss ovenpå gyldne øjenskygger holder langt ind i efteråret hvis vi skal tro showet hos designeren Donna Karan (se øverste foto). 3) Selv et solkysset ansigt kan trænge til rødt på kinderne. Smil til spejlet, og læg din rouge lige dér, hvor kinden former sig som et rundt æble.

Vindernetadahh: Anette J skal en tur i spa på Olays regning, Marianne P løb med hovedpræmien på et års forbrug af creme og serum. Øjencremen Total Effects Eye Transforming Cream til 170 kr. er trøstepræmien (og hurra fordi den bl.a. har de der ‘mider’, du måske husker) i normalstørrelse på 15 ml til: Pernille A, Halkjær, Susie H, Ninette A, Kira B, Katrine H, Agnete, Thea M, Salli, Frederikke H, Superheltemor og Ina BC.  Hvis I sender jeres emailadresser til open-mind@mail.dk, så sker der noget…

10/06/2011
Lidt skønheds-KRAGE er de fleste vel?
15/06/2011
Fordelen ved at få besøg af mænd med særlige evner

Kommentarer

 • Agnete

  Hvor er jeg heldig! Jeg har virkelig brug for noget der virker, efter den kolde og tørre vinter, så jeg glæder mig meget til at prøve den øjencreme.
  Kh
  Agnete

  14/06/2011
 • Nej Anette, nu så jeg det!Hvor jeg glæder mig til at prøve det!!!

  14/06/2011
 • sus

  Øj, hvor fedt…jeg er en af de heldige banditter!!!
  Jeg er en totalt blegfis- og så er det ret flot at bruge solskinspudderen som rouge!

  14/06/2011
 • Tinna

  Tillykke til Jer heldige vindere ….skønne tips om solskinspudder 😉

  14/06/2011
 • Anette J

  Jeg synes nu, at jeg har vundet hovedpræmien! Jeg er super, super, super glad for at få en tur i spa. Love it!

  14/06/2011
 • STORT tillykke til vinderne…de heldige banditter 🙂

  14/06/2011
 • Sidder og arbejder med dygtige makeup-Kenneth i dag, og han siger om solpudder:
  – JA den kan bruges, selvom du stadig er vinterbleg (men lur lige artiklen fra i fredags, som der er link til) og vær varsom med mængden.
  – Solpudder skal ramme det øverste af kindbenene, næseryggen, hagen og kragebenene.
  – Prøv din solpudder (iført kritiske briller) inden du køber.
  kh Anette

  14/06/2011
 • Line

  Øv, det blev heller ikke mig der vandt denne gang – det må være fordi jeg har held i kærlighed i stedet 😉 Men mange gange tillykke til dem, der vandt:-):-)

  Derudover ELSKER jeg også min
  sol(skins)pudder. Men jeg passer klart meget mere på med penslen, når jeg er vinterbleg.

  14/06/2011
 • Solskinspudder er mindst lige så vigtig som mascara i mine øjne! Bruger Este Lauders ellers Jurliques fantastiske mineral i fast form på mine mere øko korrekte dage 🙂 Synes næsten den erstatter rouge og kan også gøre trætte øjenlåg mindre tunge at se på – alene med et enkelt strøg.
  Der er da bare SÅ meget glød at hente i sådan en sag 🙂

  14/06/2011
 • Solskinspudder har været min tro ven vinter og sommer i over ti år…både på mig selv, men også på kunder. Den gør underværker gør den, men selvfølgelig i rette doser : ) Det kan bare være svært at finde “FARVEN”…den er super hvis den er over i den teglstensrøde nuance!! Kh fra Jo

  14/06/2011
 • Anja sand Bjerre

  Fede præmier – stort tillykke til vinderne med forkælelsen 😀

  14/06/2011
 • Salli

  Vil gerne dele et godt tip!
  Jeg har rundet de 43 og skal kæmpe lidt mere for “gløden” en tidligere.
  En sød pige hos Bobbi Brown viste mig hvordan jeg brugte en creme rouge under en solpudder (uden glimmer) så man får det der friske look (også når man ikke nøvendigvis følger sig specielt frisk 🙂 )
  til festlige lejligheder supplere jeg så med strobe creme fra MAC på kindbenene så er der ikke er øje tørt 😉

  14/06/2011
 • Ahh, solpudder. Det har bare aldrig virket for mig, da jeg er utroligt bleg – tænk Dita von Teese bleg. Men så lå min trøstepræmie til mig da jeg kom hjem fra pinseferie – en Nuxe pudder i farven “Caramel”. Først tænkte jeg “det går bare ikke”, men så gik jeg i gang med at blande den med min sædvanlige superlyse mineralpudder (et dyp i den mørke, derefter et dyp i den lyse, og så røre lidt rundt i det tomme låg), og det blev rigtig godt. Så jeg er vildt glad for min trøstpræmie – yderst trøstende. 🙂 1000 TAK!

  14/06/2011
 • Frederikke

  Elsker det solkyssede look. Jeg hjælper det på vej med lidt selvbruner og Nilens Jord, som netop er mestre i at “kysse” kinderne – tilmed uden parfume og parabener. Ikke dårligt :o)Resultatet er et fint jævnt gyldent resultat. Kan kun anbefale det – man ser altså sundere ud med lidt glød. Det behøver ikke koste os rynkedøden senere i livet.

  14/06/2011
 • Susanne

  Stort tillykke til vinderne. Jeg kan slet ikke leve uden min solskinspudder.

  14/06/2011
 • Stort tillykke til alle vinderne 😀 Heldige asner ;D

  14/06/2011
 • Frederikke

  Neeeeej, det må da være den heldigste dag i mit liv! Wow – jeg glæder mig max. til at se verden med helt transformerede øjne, og ikke mindst se forskellen i spejlet. Skønt!!!

  14/06/2011
 • Tillykke til vinderne… du må lave nogle flere give-aways, så vi andre også kan vinde 😉

  14/06/2011
 • Tillykke til de heldige vindere 🙂 Det er sådan nogle lækre konkurrencer du kører, A.

  14/06/2011
 • Kamilla

  Verdens bedste blog med de bedste præmier! Det blev ikke lige mig der vandt denne gang – men jeg kan bare MÆRKE at der er held næste gang:O)

  14/06/2011
 • Pia

  Stort tilykke til de heldige vindere!
  Og sikke dog en FED artikel i FEMINA denne uge! Føler jo helt jeg kender dig! Viste lige mine kollegaer artiklen for at tippe dem om din blog – så viste det sig at de allerede læser med!

  14/06/2011
 • Birgitte

  Nej nej nej – det kan du ikke mene. Var overbevist om det blev mig der skulle i SPA :O) Nå, måske der kommer ny konkurrence inden sommerferien? (I know – I’m pushing it!)

  14/06/2011
 • Joan

  Ih troede ellers jeg skulle være den heldige – men tillykke til vinderne! Smukke billeder – men er det bare mig eller kunne det klæde damerne med lidt mere mascara?

  14/06/2011
 • Lene

  Åh solskinspudder er bare et hit. Tak for inspirationen.

  14/06/2011
 • Britt Rosted Sørensen

  Jeg manglede også lige inspiration, perfekt indlæg som man må sige er meget relevant til alle 😉

  14/06/2011
 • kira

  Jeg har gået og ventet på lige præcis dette indlæg! har længe haft den fineste solpudder liggende og ventet på et startskud – som det her jo tydeligvis er 🙂
  Er dog i tvivl om solpudder kan bruges med succes, når man stadig er lidt vinter bleg?

  14/06/2011