fbpx

Dem på første række

RydOp

Jeg har skrevet om oprydning i dag i Børsen. Meget sjovt faktisk. For dem, der kender mig, ved, at jeg ikke er nogen ordensdame. Men tro mig. Det gør ringe indtryk på huden at have tætpakkede skabshylder fyldt med halvdovne tuber af alt fra selvbruner til eksfoliering og solcreme. For hvornår rækker du ind bagest i skabet efter noget? Jeg gør aldrig. Kun dét, der står på første række bliver brugt. Gør derfor kort proces: Ud med alt det, du ikke bruger – og er der noget, du ikke nænner at skille dig af, så gør det alligevel (eller se, hvad det gør ved fødder og ben at smøre dem ekstra godt ind i en periode).

SNUP TIPPET: Skåret ind til beauty-benet er der brug for overblik og ikke mindst brug for at kunne se alt. Jeg har rens (+ en vaskeklud), fugt & beskyttelse (som du også kan få huden i) plus reparation til natten, som enten kan være et A-vitaminprodukt eller frugtsyrer. That’s it.

@beautyspace på INSTAGRAM

07/05/2015
Træt af døde damer
11/05/2015
Fugt-trick-træning, der virker nu

Kommentarer

 • Rie

  Jeg stiller altid alle rester og halv tomme kruukker, som jeg ikke får brugt, op i vores fælles sommerhus, så kan alle bruge af det og på en måde er det ligesom at genfinde det påny, når man så selv skal i sommerhus 🙂

  10/05/2015
 • Zarah

  Da en klog hud dame (hint hint) har lært mig er en doven fætter skifter jeg konstant mellem alle de gode ting der er på markedet uanset serum creme rens etc – har dog tilbagevendende favoritter. Og får jeg købt noget som ikke virker ser jeg om jeg kan bruge alternativt fx eksfolering til hænder i badet i stedet for ansigt etc

  09/05/2015
 • Helle Rick

  Når man først har fået styr på hvad der er vigtigt for egen hud, er der pludselig masser af plads til blomster på hylderne i stedet for bjerget af dutter og dåser 😉

  08/05/2015
 • Mette Møller

  Noget, der er supereffektivt til at holde badeværelseshylderne nogenlunde overskuelige og ikke for overfyldte, er så at bestille en Beauty-pakke, hente den på posthuset for derefter at glemme den i Brugsen
  For f….. da!!
  Efter jeg er rundet 45, laver jeg sådanne idiotiske forglemmelser HELE TIDEN!
  Findes der mon en creme mod det?…

  08/05/2015
 • Jette

  @ Karoline L: Fantastisk god ide med datolabels – den hopper jeg også på :)!

  08/05/2015
 • Anja

  Jeg er i gået i gang med at bruge alle de prøver jeg har liggende. Så finder jeg måske også nyt yndlings produkt. Men til gengæld har jeg masse produkter på lager. For jeg har en tendens til at få købt for meget.

  08/05/2015
 • Karoline L

  Åh Gud hvor jeg kender det ! – har netop haft ryddet op i alt og givet det videre til mor og søster, det der altså var noget værd. En del af der bruger jeg så når jeg rejser i stedet – så kan man smide det ud inden man tager hjem 😉

  //K

  Ps: er også begyndt at sætte datolabel på alt fra kosmetik til mango-chutney 😀

  08/05/2015
 • Du har så evig ret. Jeg har haft gang i et brug-op-projekt de sidste tre år!!! Og har også fundet ud af at mine tørre ben og fødder elsker diverse cremerester. Bruger også de cremer som jeg bryder mig om duften af på benene, det er tilpas langt væk. 😉 Jeg prøver i det hele taget at indføre enkelhed, og tro mig, jeg er erklæret maksimalist, men prøver virkelig i år at få ryddet op over hele linien, fra garderobe til makeup, så der kun er det tilbage jeg virkelig bruger og holder af. det føles rart. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  PS: Reden i København aftager gerne fejlkøbt makeup og creme, og det gør ikke noget at det har været brugt. Tøjet går naturligvis til den lokale genbrug.

  08/05/2015
 • Christina kragh

  jeg køre med ikke noget nyt før noget andet ryger ud 90 % af tiden ingen nye sko uden nogen andre er solgt eller røget ud lige så med tøj ting osv …jeg elsker når jeg får besøg og folk måbende spørg HVOR ER ALT DIT TØJ ? du altid så lækkert klædt JEP dyrt men næsten aldrig nyt uden noget andet er ude 😉 så det også nemmere som førtidspensionist at tillade sig lidt luksus !

  08/05/2015
 • Tanya

  Med Beautyspace-bog-pakker kan det være svært at begrænse sig 🙂 Og så ææælsker jeg at skifte mellem produkttyper, så jeg har en hel masse stående. Og alt bliver faktisk brugt op, for hvis jeg ikke synes det fungerer for mit ansigt mere, så er der altid albuer, knæ, hals, hænder, fødder…

  08/05/2015
 • CharlotteK

  Ih, det er bare SÅ svært at få tyndet ud – både i tøjskabet og i make up skabet! Men ja, man burde gøre det løbende. Jeg tænker dog altid, at det jo liiige kunne være på et eller andet tidspunkt, at jeg fik brug for det….hm, det er nok den klassiske fejl….

  08/05/2015
 • Salli

  Jeg kan godt lide hudplejeprodukter af høj kvalitet, men hvis jeg skal forsvare at bruge mange penge på dem (det er jo ikke dem alle der kommer med rabat <3 ) så skal jeg simpelthen bruge dem op før jeg tager hul på en ny.
  Eneste undtagelse er parfume 😀
  Lidt værre står det til med min make-up – jeg har bjerge af make-up og ender alligevel næsten altid med at bruge de samme ting – det kommer dog ikke på tale at skille mig af med noget af det – tror måske jeg er make-up horder 😀

  08/05/2015
 • @ Jette V – GOD idé!

  Stor hilsen Anette

  08/05/2015
 • Jette V

  Jeg bruger gammel solcreme som bodylotion… Ellers er jeg ret god til at få brugt diverse krukker. God weekend til alle 🙂

  08/05/2015