fbpx

Den billige vej til flot hud

I går var det den dyre kickstarter. Men skåret ind til benet vil de fleste komme virkelig langt med fugtserum, bomuldsvaskeklude, A-vitamincreme og solbeskyttelse. Bare husk, at som med sport og tandbørstning, så nytter en lejlighedsvis indsats ikke meget. Og lad mig her tilføje et citat fra en af LA’s mest seriøse (og hotteste) hudpleje-guruer, dr. Harold Lancer: “Alt andet er mere eller mindre virkningsløst, hvis du ikke får sovet, eller hvis du er stresset”. Ha. Som om vi ikke ved det. Jeg tror imidlertid, at det er årsagen, der får os til at lytte efter.

SNUP TIPPET: Der er to (billige) ting, jeg ikke vil undvære i øjeblikket – den ene er masser af citronvand, som sikrer en bedre syrebase-balance, fordi kaffe er mit svage punkt. Den anden er tørbørstning, hvor jeg er vild med Aromatherapy Associates ’Polishing Body Brush’ til 135 kr. Blød, flot hud er, hvad du får.

NB: Nogen må have glemt at tjekke Sensai-vindere.

22/05/2014
Du vil ikke fortryde, selvom det koster…
25/05/2014
@beautyspace

Kommentarer

 • Marie-Louise jønsson

  Tusind tak Anette du er super skøn 🙂 🙂 🙂 ml

  29/05/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marie-Louise Jønsson – hudlæge Leslie Baumann siger, at rens strengt taget kun er nødvendigt om aftenen. Personligt har jeg det godt med at få både en vaskeklud og fugtpift i ansigtet om morgenen. Stor hilsen Anette

  29/05/2014
 • lene

  Tak for svar om citronvandet, Anette! Du er fantastisk og fantastisk sød!

  28/05/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anette. Nej jeg har ikke købt din bog endnu (men skal have gjort det). Det som rigtig mange artikler, bøger, reklamer og div. skriver om er tør hud og rynker. Jeg er bare ikke der hvor det er det der “fylder” mest hos mig (selvfølgelig vil jeg også gerne have glat hud og det synes jeg faktisk jeg har) men jeg får i en alder af 38 år nogle bumser som min kosmetolog kalder nogle ” voldsomme indkapslede” nogle. Dette er jeg enormt træt af og ville derfor vide om du kan svare mig på om jeg skal rense en eller to gange om dagen 🙂 ml

  27/05/2014
 • @ Lene – Det skal bare drikkes FØR tandbørstning.

  Stor hilsen Anette

  27/05/2014
 • lene

  Hej igen!

  Du skriver:
  @ Susanne – jeg har ikke oplevet emaljeproblemer. Prøv lige at tjekke kommentartråden på min Instagram (under foto af citron), hvor nogen har hentet eksperthjælp.

  🙂 ER det nogen der kan sige den korte version af det svar, på instagram, for dem der ikke er på det medie (oldschool er jeg nok). Please!? Hvad sagde experten?

  26/05/2014
 • @ Susanne – Uhhh, jeg ved ikke med den kamillete. Minder mig for meget om barndommens forkølelseskur.

  @ Henrik – Begge dele lyder læskende lækkert.

  @ Line – Jeg skyller bare børsten (burde måske gøre noget bedre), Environ laver fine fine A-vit-produkter og vaskekludene finder jeg altid i IKEA.

  @ Anne – Ingen dumme spørgsmål her. Vaskekluden bruger jeg morgen og aften med vand på som alternativ til skrubbecremer. Beaté Pacifique og Environ laver fine A-vit-produkter.

  @ Susanne – jeg har ikke oplevet emaljeproblemer. Prøv lige at tjekke kommentartråden på min Instagram (under foto af citron), hvor nogen har hentet eksperthjælp.

  @ Marie-Louise J – Ingen forskel, bare en smagssag. Ja, frisk citron. Mht. rens, har du så denne her: https://beautyspace.dk/?page_id=12576 ?, hvis jeg må være så direkte (kan også lånes på biblioteket).

  @ Charlotte K – Nix.

  @ Birgitte B – Vand er jo godt, men citronen opfører sig basisk, når den kommer indenbords, og det er godt, hvis man får meget syre (som kaffe jo ex. er).

  Stor hilsen Anette

  26/05/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hej igen igen Anette. Jeg har et spørgsmål mere som jeg håber du kan/vil hjælpe mig med. Diverse forskellige “kloge hoveder” siger mht. at rense hud at man skal gøre det to gange dagligt (morgen og aften) og andre siger at man kun skal gøre det en gang daglig. Jeg har blandet hud med fedtet T-zone og alm. andre steder. Jeg har hormonspiral hvilket min kosmetolog siger er grund til udbrud indimellem. Jeg bruger produkter fra exuviance. Håber du kan hjælpe mig 🙂 ml

  24/05/2014
 • Jeg drikker nu bare helt almindeligt vand. Er det ikke lige så godt? 🙂

  24/05/2014
 • CharlotteK

  Gør det ikke ondt?

  24/05/2014
 • lene

  Ja, Susanne, jeg har brugt det meget men blev frarådet af tandlægen….
  Hør gerne vad Anette siger om det! 🙂

  24/05/2014
 • Sanne

  Det med citronvandet må jeg vist til at praktisere. Kh storkaffedrikkeren

  23/05/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hej igen Anette. Fantastiske råd men jeg har lige 2 tillægsspørgsmål. 1. Hvad er forskellen på sådan en “tørbørste-børste” og en hamp/grov handske? 2. Er det blot frisk citron du presser i vandet du drikker og hvor meget? (Jeg er også meget glad for min kaffe)

  23/05/2014
 • Susanne

  Lige en bemærkning ang. vand med citron hver morgenen: det er givet vældig godt for mange ting, men emaljen på tænderne er ikke en af dem og det afholder mig lidt….hvad siger du Anette?

  23/05/2014
 • Sikkert et dumt spørgsmål: men hvad bruger man vaskekluden til?

  Glæder mig også til at høre hvilken A vitamin creme du anbefaler 🙂
  Annd

  23/05/2014
 • Line

  Interessant og relevant indlæg, back to basics 🙂
  Kan du anbefale en god ansigtscreme med A-vitamin? Har brugt beauty pasific 3 booster i en periode, men bryder mig ikke om lugten og synes ikke den trænger ordentlig ind i huden.

  Hvilke bomuldsklude vil du anbefale?

  Og lige et sidste spørgsmål, hvordan rengøres tørbørsten? Har selv en jeg anvender inden jeg går i bad, som jeg er vældig glad for 🙂

  23/05/2014
 • henrik

  Når nu vi er ved det med te, er kold hyben te nu min favorit. Og er man en rigtig saftevands drikker så prøv i stedet at lav rød te, set det på køl for derefter at blande æble juice i. Ca 50/50. Bør altid nydes kold 🙂

  23/05/2014
 • Susanne

  Hej .. Den med citron vand køre vi osse med er i huse ..
  Skøn fornemmelse at starte dagen med – sundt !
  Jeg vil prøve kold kamille te til dagen – jeg er ikke den store vand drikker

  23/05/2014
 • @ Maj-Britt – Med Imedeen har du fuld effekt efter 3 mdr., men skulle gerne kunne mærke en forskel (oftest som i mindre tør hud) efter 1 mdr. Jeg må indrømme at jeg tager den af med alm. makeupfjerner…har aldrig brugt det med lunkent vand, selvom de skriver det.

  @ Louise E – Nej det vil jeg faktisk ikke. Prøv at presse vaskekluden mod huden (blidt) i den ene side af ansigtet og se om det giver en reaktion i forhold til den anden side. Herligt med Nilens Jord.

  @ Christina – Det gør du ved fluks at gribe fat i nordbrands.dk (hvis ikke de har webshop så er der et tlf. nr.)

  @ Tina H – Herligt med olierne.

  @ Christina H – Kaffegrums og din olieblanding lyder nu heller ikke tosset. Kan du mon mærke, hvis du IKKE drikker citronvandet?

  Stor hilsen Anette

  @

  23/05/2014
 • Christina Hansen

  Hurra for citronvand om morgenen!
  Det har min mor også altid gjort og det har heldigvis lykkedes hende at lære både mig og mine børn det samme. Jeg kan godt lide at toppe det med et skud cayennepeber og ind imellem lidt persille.
  Min mor drikker så også kold camillete hele dagen istedet for vand. Som hun siger, så “føles det som silke, der løber ned i livets kilde!!! ( 🙂 ) Den vogn er jeg altså ikke hoppet med på.
  Når det kommer til tørbørstning, springer jeg ligeledes over og holder mig til endnu et af lillemors gode gamle husråd: kaffegrums og abrikoskerneolie/mandelolie.
  Åh, de mødre! Rigtig god weekend ♥♡♥

  23/05/2014
 • God eftermiddag,

  du har så uendeligt ret, det er sådan set ikke så meget der skal til, for at holde sig smukkere:-)

  Noget som er godt for hud, hår og krop er også, at sørge for at spise og drikke korrekt, da de også skal komme indefra.

  F.eks. at spise fiskeolie og Udos Oil Blend er noget som er godt for huden. Jeg indtager de sunde olier dagligt.

  Velbekomme og god fredag:-)
  Hilsner fra team Hoffbeck blog
  Tina

  23/05/2014
 • christina

  Go daws 😉 har længe ledt efter sådan en tørbørste her i odense uden held …hvor finder jeg den du har på billedet ? Fynske møzz ♥

  23/05/2014
 • Louise Eriksen

  Vil du anbefale bomuldsvaskekluden til en meget sart hud, som reagere meget nemt? Jeg har købt Nilens jord serum på dine anbefalinger her på bloggen. Og Yes noget jeg kan tåle. Så tusind tak.

  23/05/2014
 • Maj-Britt

  Weeh holder øje med de interviews- mens jeg… Venter, venter på max effekt af Imedeen- time perfektion og samtidig Beaute pacifique- LA FORTE- fyld ud og stram op til huden på kroppen?….
  Troede ikke på held og købte Sensai mascara- vildt god børste og holdbarhed- dejligt- MEN jeg kan ikke få den af?!!! Gør helt som anbefalet- lunkent vand etc. Men ender med sort fnulder OVERALT- og stadig rester langs vippekanterne- hvad gør du??… 😉

  23/05/2014