fbpx

Om dårlig smag og lidt New York

I mandags talte jeg med verdensklassemanden Cim Mahony. Noget, vi vender stærkt tilbage til, for boy er der hårtricks at hente hos hårmesteren, der flyver mellem italiensk Vogue og W Magazine. Vi kom bl.a. ind på brændstof. Kreative brændstof, hvor det ifølge Mahony er vigtigt at turde røre ved den dårlige smag, for at få noget enestående frem. At udfordre sine smagsløg kræver grimhed, for det er kun den dårlige smag, der flytter ting, sagde han med snowwashed jeans som eksempel.

Jeg tror præcis, det var tilfældet med 80’ernes grisepink læber omkranset af mørk liner, som den gode Trine Michelsen var mester i at bære. Men se lige, hvad der kom ud af det: Smukke nude, foundationfarvede læber og ikke mindst et hav af saftige lyserødsfarver (jeg lægger flere på Instagram).

SNUP TRENDEN: På billederne her fra New Yorks modeuger bruger Avedas chefmakeupartist Janell Geason begge dele og kalder det ’a pretty touch of pink’. God smag, vil jeg mene. Skal nogen have fat i den lyserøde cremede fugtgloss fra Aveda, er den døbt Lip Glaze, og farven hedder pink hibiscus.

NB: Okay, der var rødglødende aktivitet HER i går (måske på grund af gaven). Men jeg ved, at der er friske forsyninger og dermed ingen leveringsproblemer. ‘For mig holder den fætter i ét år, og jeg sparer mascaraen’, sagde Salli, og det er vel også en slags downsizing.

@Beautyspace på INSTAGRAM

10/09/2014
Husker du Salli og stængerne?
12/09/2014
Så lækkert hår, at det er svært at tro

Kommentarer

 • Pia Ø.

  Jeg har forholdsvis smalle læber men snyder dem større ved at lægge en lys blyant rundt om kanten. Bruger Jane Iredales øjenblyant med hvid i den ene ende og lys rosa i den anden. Derefter en rosa eller fersken læbestift eller bare en læbepomade.

  12/09/2014
 • Vinni

  Hej Anette.

  Lidt off topic for dette indlæg, men jeg ville gerne høre din mening om clarisonic til at rense huden med?
  Og hvad er forskellen mellem alm clarisonic og clarisonic mia? 🙂

  Mvh Vinni.

  11/09/2014
 • Anna Kristine

  Mary Quant var da fantastisk! Med perlemor….. Så hvad snakker du om? 😉

  11/09/2014
 • @Anette – lipgloss er en fast del af mit beauty-kit, for har ikke de største læber 😉

  11/09/2014
 • Uh fine læber – og det ser nemt nok ud til at vi ‘almindelige’ kan lave dem hjemme 😉

  11/09/2014