fbpx

Den der ler sidst, har den pæneste hud

Er du GAL, ens porer er gigantiske, hvis man lurer på dem i et af de der badeværelsesspejle, der er på hoteller, sagde min veninde efter en weekend-hotel-tur for nylig.

Hvem tror du, der har netop sådant et spejl på sit private badeværelse? Det har Ole H selvfølgelig. Ja, han rejser endda med det – vistnok i en lidt mindre udgave. Og især det sidste har jeg altid undret (og moret) mig lidt over. Men ikke mere. Ifølge den gode mand med den pæne hud er spejlet nemlig én af vejene til et flottere betræk:

Hvis du beslutter dig for at forbedre din hud, kan det være svært at se alle fremskridt i et almindeligt spejl. Med zoom på kan du derimod se alt. Det er let at få øje på, hvor det halter, og prøver du noget nyt – eksempelvis i den ene halvdel af ansigtet – kan du lynhurtigt se, om det virker.

SNUP TIPPET: Jeg synes, de spejle kan forskrække, men manden har ret. Indsatsområder bliver tydelige, og forbedringer lettere at juble over. Hurtigt. For kender du ikke det med at miste modet halvvejs og tænke skidtet virker ikke?

MIT TØJ? As always fra hippe V-Collection (husker du Ole’s kommentar til Danish Beauty Award?: I love it…om V-collection-kjolen.

01/11/2011
Vandt du? Plus fif om ekstra chancer…
03/11/2011
Må han mande sig op med makeup – ham derhjemme?

Kommentarer

 • Sanna

  Tak Anette og ja, alle har noget smukt at fremhæve ved sig selv! 🙂

  03/11/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Sanna,
  GOD historie! OH mener jo netop også, at vi SKAL være glade for os selv. At vi netop skal tro på, at vi er noget, fordi alle ER noget. Full body eller ej. Mange hilsner Anette

  03/11/2011
 • Sanna

  Kommer i tanker om min morfar! Hans foretrukne hudpleje var Camferine… (!) Han havde ganske vist ikke Ole Henriksen hud, men hans selvtillid fejlede ikke noget. Han sang ofte : Jeg ønsker mig en udtræksseng – en udtræksseng med spejl i, så jeg kan lig’ og spejle mig, for iiih, hvor er jeg dejlig! Og det skal vær’ et kæmpe spejl, hvor man kan se det hele – for der er ikke meget ved, at se sig selv i dele! Tror også, jeg skal have indtalleret et 🙂 Måske ikke full body size!

  03/11/2011
 • @Britt – arrrhhhh, ved nu ikke. Beautyspacelæserne har deres egen mening og vilje.
  @Pernille L – du har fuldstændig ret. Derfor er det vigtigt (tror jeg) at bruge det gode spejl med den rigtige indstilling.
  Mange hilsner Anette

  03/11/2011
 • Jonna

  Hvordan tror I, at jeg, der er nødt til at bruge læsebriller, får puttet mascara på??? Og ordnet øjenbryn??? Sådan et spejl er uundværligt for kvinder over 50! Og måske for nogle, der er yngre? 🙂

  02/11/2011
 • Pernille

  Elsker, elsker, elsker sådanne spejle! En skør fetish, I know, men jeg kan simpelthen ikke få nok af at studere min hud under loop!

  02/11/2011
 • Det giver faktisk mening. Men jeg vil nu også give dig ret i, at det kan være lidt skræmmende at kigge i sådan et spejl, hihi 🙂

  02/11/2011
 • Anette – jeg har købt mit spejl i Matas. Det minder en del om det, Ole holder på billedet, dog knap så stort (men skræmmende nok alligevel, og jeg kom lige til at se, at den forstørrende side på mit faktisk er støvet.. hmm, det siger vist alt?!) 🙂

  02/11/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  godt råd.
  Det er jo faktisk logisk 🙂
  Jeg må prøve det.

  02/11/2011
 • Pernille Larsen

  Fint spejl, men man skal bare være opmærksom på, at mange af de ting man ser i sådan et med zoom, jo ikke er det andre mennesker normalt lægger mærke til 😉

  02/11/2011
 • Britt

  Utroligt som du kan sælge den ide!! Nu styrter tusinder af kvinder ud i forstørrelsesglasset, incl mig!! 🙂

  02/11/2011
 • Fantastisk sådan et spejl! Det er et must!!

  02/11/2011
 • I er jo hard core zoom-spejl brugere!
  @Kirsten – jeg ved ikke, hvad din computer viser, men hudfarver kan være svære online. Heldigvis er han ikke sart, og du være rolig mht. hans humør i forhold til billedet (det er clearet ;o).
  Mange hilsner Anette

  02/11/2011
 • kirsten

  Sikke dog et billede du har valgt. Han vil ikke blive glad for at være fremstillet med den hudfarve.

  02/11/2011
 • Det er en vane sag. Har man først vænnet sig til at bruge forstørelsespejlet kan man ikke undvære det igen. 🙂

  Jeg er klar til klippet med tandkødet 😉

  02/11/2011
 • Pia

  Tror jeg kunne blive deprimeret af sådan et spejl – for hvad nu hvis man ikke kan se fremskridt – men kun fejl? Snøft!

  02/11/2011
 • Joan

  Vi er ikke sarte, Anette. Vi vil gerne høre klippet med tandkød! 🙂

  02/11/2011
 • Pernille Bølkov

  🙂

  Jeg bruger disse “farlige” spejle hver dag og har et hjemme…..til at rette mine bryn i 🙂

  02/11/2011
 • Gitte Salling

  Har et, og kan slet ikke undvære det. Mit er med sugekop, og sidder på mit almindelige spejl – perfekt til makeup !

  02/11/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Charlotte K – hahahaha, hvis du bare vidste…Lige nu sidder jeg med et videoklip fra samme badeværelse og tvivler på om udgivelse på bloggen er klogt. Det handler om tandkød. Mange hilsner Anette

  02/11/2011
 • Patrycja

  Sådan et har jeg også – mit er blot to siders – en side med “forstørrelseseffekten” og en med almindelig størrelse – den sidste bruger jeg på en dårlig dag. 😉

  02/11/2011
 • CharlotteK

  Altså Anette, jeg ser det for mig: dig og Ole råhygger med spejl og diverse cremer på badeværelset – og to timer senere kommer I ud til de andre:-)
  HOV! Det lød da ret lummert! Det jeg mente var, at I to cremenørder sagtens kunne få to timer til at gå med at teste og snakke om ingredienser osv….. 🙂

  02/11/2011
 • @Marianne P – du og Ole ved så, hvad der er godt.
  @JK – mee too. Og jeg BURDE vel strengt taget ha’ overvejet sådant et spejl.
  @Con9 – skræmmende ja, men jo på godt og ondt. Hvor har du købt dit?
  @Guapizimo, Susanne & Regitze – man kan jo altid gemme det væk i følsomme perioder. Eller vender den anden side til, som Susanne foreslår ;o)
  @Kira B – du har ret. Sådan fungerer det jo desværre også. Synes bare OH har en pointe, for når man ser sig selv dagligt i spejlet (hvis man altså gør det), så kan det være svært at få øje på hudplejeskabte forbedringer.
  @AD – præcis! Kan jeg regne med det?
  @Susan – ohhh ja.
  @Mette B – spejle kan også springe ud af skabet, ved du ;o)
  @Berit – sådan en kæreste vil jeg også ha’.
  Mange hilsner Anette

  02/11/2011
 • Haha, jeg HAR sådan et spejl… i skabet 😉

  02/11/2011
 • Berit

  Blev også vildt facineret OG lidt skræmt, da jeg afprøvede det på et hotel i Berlin. Min kæreste forstod budskabet og har købt et i lille format, som lige kan klæbes på det store i badeværelset. Min første tanke var, at det var grimt (altså det lille spejl), men nu kan jeg slet ikke undvære det :o)

  02/11/2011
 • susan

  Har også sådan ét – og ville nødig undvære det. Også perfekt når man skal lægge øjenmakeup eller plukke bryn!

  02/11/2011
 • susanne

  og hvis man ikke har lyst til at se alle ens fejl tager men så bare den anden side 🙂 smiler

  02/11/2011
 • AD

  Må sørge for at alle dommere i DBA har sådan et spejl… KH AD

  02/11/2011
 • Skal – skal ikke? Hmm…

  02/11/2011
 • kira b

  jo jo man kan se det det hele, men tæt på kan det altså også ødelægge ens selvtillid. Undgår zoomspejle i hverdagen for at beholde mit eget billede af at jeg er en laber larve, for har jeg først fundet bumser og pletter i spejlet så føler jeg mig grim resten af dagen (selvom man skal bruge zoomspejl for at se dem)…så det er min spejl-historie på godt og ondt!

  02/11/2011
 • Jeg er altså ikke sikker på at jeg tør kigge mig selv i sådan et spejl 😛

  02/11/2011
 • Jeg har godt nok også sådan et dobbeltspejl, jeg synes bare den forstørrende side er lidt skræmmende.. 🙁 Men det ku’ godt være, jeg skulle tage mig sammen og bruge den lidt mere. Når jeg lige har samlet mod nok! 😉

  02/11/2011
 • JK

  Det er faktisk et godt råd! Det havde jeg ikke tænkt over…jeg plejer at stå med næsten heeelt op til spejlet :o)

  02/11/2011
 • Jeg er afhængig af et sådant spejl:-)

  02/11/2011