Gaveregn

Inden vi går til det, overskriften stiller dig i udsigt, så lov mig, at hvis du en stille weekend mangler læsestof, så skaf bogen War Paint (koster $20 på Amazon). Det er en barsk beretning om skønhedsdronningerne Elizabeth Arden og Helena Rubinstein, som ikke kunne fordrage hinanden. Der er ingen formildende fingre er lagt imellem. Du vil sluge den som en krimi. Tror jeg.

Der er to ting, der imponerer mig, når det gælder Elizabeth Arden. Den ene er efterfølgernes opfindelse af Prevage, som du måske kender eller har prøvet? Den anden er det spa-dna, der ligger i mærket, men som i den grad har fået lov at sove tornerosesøvn, for ingen i dag forbinder Arden med spa. Eller hvad tænker du? Tro dog på, at der er lagt i skønhedskakkelovnen med nye takter, nye tider og nye goodies på en måde, hvor du kan booke en personlig og gratis 45 minutters ansigts-treat og let makeup plus få en gave til en værdi af 440 kroner. Altså hele baduljen kvit og frit.

SNUP TIPPET: Du hooker op HER, og booker derefter HER. Og hold så ellers godt fast i linket, som gælder fra på mandag den 19/8 kl. 10.00. Behandlingerne vil finde sted i uge 37 i Magasin Kongens Nytorv, og Aarhus kommer også med i uge 43. Her vender jeg tilbage med et jysk link.

Glæd dig!

@ Beautyspace på Instagram /// Beautyspace på Bloglovin’ /// Beautyspace på Facebook

14/08/2013
I do, siger Kate
19/08/2013
My man

Kommentarer

 • Er jeg mon den eneste, der kigger forbi hver dag for at se, om det jyske link er kommet på? 😉

  Jeg glææææder mig, og glæder mig over al den viden du deler her på kanalen. Tak Anette!

  21/08/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres gode ord.

  @ Sissel – lige præcis når det gælder øjenområdet, synes jeg trykpunktsmassage gør en kæmpeforskel. Du finder den på bloggen.

  @ Kirsten – jeg er især glad for Prevage Serum.

  Stor hilsen Anette

  20/08/2013
 • Lene

  Vi vil glæææææje os til det jyske link 😉

  19/08/2013
 • Heidi

  Nej hvor skøn en forkælelse det ville være

  18/08/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Arden har også imponeret mig. Og dette lyder bestemt ikke mindre imponerende. Vil da benytte mig heraf, se dette som en føz’dagsgave, som jeg vil glæde mig over at anvende 3 uger senere. Der må klart findes plads i kalenderen… (Hvis altså jeg er heldig at få en tid) 🙂 War Paint lyder som en uundværlig beretning, et must have blandt andet skønhedslitteratur. – Ønsker dig som altid en smuk weekend. 🙂

  17/08/2013
 • Aij det lyder da for vildt??? 🙂

  16/08/2013
 • Rie Randers

  Glæder mig til Århus 🙂

  16/08/2013
 • Er der nogle produkter fra Prevage du vil anbefale ?

  Undre mig over at Helena Rubinstein ikke er i USA.

  Nyder at følge med på din meget inspirerende og lærerige blog 🙂

  16/08/2013
 • Karin Leutenberger

  Øv, bogen findes ikke til min Kindle, kun i papir format. Nå, men så må den komme på ønskelisten til næste gang jeg skal have sendt varer fra Amazon.

  16/08/2013
 • Anne Egsdal

  Altid spændt på at åbne op for din blog, der er inspiration for alle pengene, og sikke et indbydende tilbud.

  16/08/2013
 • Henriette

  Fantastisk tilbud!! Tak for en super blog

  16/08/2013
 • CharlotteK

  Sikke da et tilbud! Mums:-)

  16/08/2013
 • Pernille Sparsø

  Beautykrimi. Ny krimikategori! Den må jeg ha fat i:-)
  Stiller mig i køen af bookere på mandag. Super skønt tilbud Anette – tak!

  16/08/2013
 • Det lyder da nærmest for godt til at være sandt. 🙂

  15/08/2013
 • Marie Rasmussen

  Den er jeg helt med på når det går løs i Århus. Hold da op en omgang forkælelse !

  15/08/2013
 • Sissel

  Jeg har faktisk prøvet Prevage øjencremen med SPF. Købte den, fordi den i et af de danske magasiner blev anbefalet pga. idebenone indholdet. Ved dog ikke helt, om jeg synes, den gav en effekt. Det er ind i mellem lidt svært at vurdere med øjencremer.

  15/08/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.