fbpx

Den hotteste farve, ja. Men klædelig?

Svaret er ja. Endda big time. Jeg taler selvfølgelig om blå. Farven, der er overalt i øjeblikket. I alle afskygninger. Her er det hende den dygtige, der har svinget med penslerne, og hun forklarer teknikken sådan her:

Farven hedder Petroleum Shine og er en cremeskygge fra The One by Oriflame. Den lægges på med fingrene eller en pensel som smokey eyes – altså hele vejen rundt om øjet.  Derefter en sort kohl som liner ovenpå – og den skal selvfølgelig blendes naturligt ind i skyggen.

Faktisk havde jeg selv en kraftig blå eyeliner på i tirsdags. For blå går til alle, at du ved det. Dog minus lyseblå.

SNUP TIPPET: Jeg mødte den cool Cathrine Nissen i tirsdags. Altså hende på billedet – og ud over et værtsjob på P3 styrer hun bloggen Rockpaperdresses. Og hvis du tænker, hey er Oriflame ikke det der gamle postordretamtam, så jo. Men man må sige, der er sket noget. Eksempelvis er øjenskyggen, Johanne nævner, godt nok en cremeskygge, men den bliver pudret, når den rammer huden, og ku’ ikke drømme om at sætte sig i en cremet snegl. Virkelig fin faktisk. Og lakkerne…ja, jeg skal have den blå på tæerne om lidt. De er begge fra YSL’s sommerlook, som lander i butikkerne 16. maj.

NB: Jeg har gjort et par opdagelser, som bliver delt på Instagram i dag: @Beautyspace. Så kig med hvis du ikke kan tøjle spændingen…

07/05/2014
Derfor holder de
08/05/2014
Barnligt, I know

Kommentarer

 • Fru Striib

  Har stadig en fordom jeg skal have taget livet af mht Oriflame.

  Jeg kommer til at tænke på min venindes mor der købte og købte løs fra postordrefirmaet af alverdens usmagelig make-up.

  Det seneste stykke tid har jeg dog hørt meget god omtale af mærket her i blogland. Jeg har stadig tilgode at blive overbevist

  09/05/2014
 • @Sanne:
  Åh ja, dén toilettaske – med alle de små prøver på læbestift og dufte; den var sådan rød-orange-lyserød med blomstermotiv, ikk’? jeg var vildt fascineret af tasken og indholdet og ret misundelig, når mine ældre søskende meldte sig ind og fik dén skat tilsendt! Heldigvis fik jeg lov at få mange af prøverne. 🙂 Det er egentlig længe siden, jeg sidst har handlet hos Oriflame, men jeg kigger stadig forbi for at tjekke tilbud – og mit kundenummer sidder så meget på rygraden! 😉

  08/05/2014
 • Revet agurk lagt i et kompres af gazebind. Kan man ikke lægge agurk skiverne direkte på huden/ øjenomgivelserne ?

  08/05/2014
 • Nr. 51 ligner min yndlingsblå meget, nammenam. 🙂 En lille historie: i 1977 meldte min mor mig ind i Oriflame som en fed julegave (jeg var 14 år), jeg fik den skønneste toilettaske fyldt med alverdens fantastiske ting, guf for en lille teenagetøs. Og jeg har været medlem siden! 🙂 Vildt ikke!?

  08/05/2014
 • CharlotteK

  Den blå farve bringer da minder om Grækenland:-)

  08/05/2014
 • lene

  også klikke på subsribe er jo en god idé!

  *smile*

  08/05/2014
 • lene

  Hej!

  Fantastisk blog og rigtigt god bog som jeg stræklæste forleden dag…  Virkeligt god information og godt skrevet, med humor og indsigt.

  Nåvel, i listen over anbefalet produkter på bloggen står det

  Beauté Pacifique Super 3 (Vitamin A) Booster Serum, 399 kr

  Men det er tuben med crème du mener ikke? Jeg kan ikke finde andet der hedder super3 booster. Jeg bruger allerede creme metamorphic så nu skal der byttes op! 

  Et andet spørgsmål, hvis jeg må? Deres serum paradoxe som du også har på bloggen nogle steder, indeholder det ikke silikone? Skulle det så bruges til dagen?

  Tak hvis du har tid at svare, ønsker dig en vidunderlig dag!

  08/05/2014
 • Anne Mette

  Åh, Oriflame, hvad skulle jeg dog have gjort i mine teenage-år i 80’erne uden Oriflame. Måske skal der kastes et blik derhen igen 🙂

  08/05/2014
 • @Eva:
  Min løsning på dén slags øjne er en blød vaskeklud, opvredet i iskoldt vand, over øjenpartiet i nogle minutter; kluden må gerne dække lidt af panden og et godt stykke ned ad kinderne også. Hvis jeg skal ud af døren, slutter jeg gerne af med en god, nærende creme og eventuelt et pift af en face mist. Jeg tror, nøgleordene er fugt og smørelse. 😉

  08/05/2014
 • @ Eva – Ak ja, den slags dage. Kender faktisk kun ét trick, der til gengæld virkelig virker på øjenomgivelserne og det er kold, revet agurk lagt i et kompres af gazebind og så ellers på lukkede øjne (mens benene er oppe). Håber det på nogen måde kan hjælpe bare lidt. Stor hilsen Anette

  08/05/2014
 • Eva

  Hov, mente glow. Damn det jegvedhvadduvilskriveprogram

  08/05/2014
 • Eva

  Ok, så kan jeg godt vinkle den ind på mit spørgsmål :
  Hvordan med sad BLUE days og hudskader ? Har engang imellem en vi.tuder.i.dag, og det er bare tuff kost for looket. Bare de opsvulmede øjne er ikke sexy. Huden ser underlig stribet og der er bestemt ingen flow der i dag. Og desværre går der ofte et par dage, dertil det ydmygende spørgsmål : har du grædt ? Ja, for faen, men det gider jeg ikke snakke om lige nu.
  Kender i ikke det ? Og Anette, har du etoverlevelseskit i en sådan situation ?
  Brølet Eva

  08/05/2014
 • Anette J

  Det ser skønt ud med lidt blåt på øjnene. YSL-lakkerne er jeg også vild med (inkl. indpakningen) – og jeg ser også blåt og lyserødt hår i gadebilledet. Det er SÅ forfriskende, og det ser total cool ud til nogle.

  08/05/2014