Den ikke-makeuppede makeup. Og dog

Der er en trend, som vi ikke kommer udenom. Hverken nu eller til foråret. Den blev flashet på tæt hold i London, hvor briternes elskede stilikon Alexa Chung sad først for, da designer Paul Smith gav den gas i den prestigiøse Central Saint Martin’s Granary Building under seneste modeuge. Foran (andres) rullende filmkameraer fik jeg hapset designeren med mobilsnap, da han tog sig mere end god tid til at pjatte og konversere de langbenede modeller, hvis ansigter bar det ikke-makeuppede look. Og så alligevel. For der var trukket stærke referencer til en ung Jane Birkin med fjedrende øjenvipper og eyeliner. Og  hud, der så ekstra frisk ud – med hjælp af fregner. Har du dem ikke fra naturens hånd, så kan de hurtigt prikkes på med en brun eyeliner. Brynene var holdt naturlige, blushen var bronzepink (hold øje med den bronze!) og på læberne landede en farveløs – endelig ikke glosset – pomade. MAC stod bag looket.

SNUP TIPPET: Lige om straks åbner MAC deres første såkaldte Pro Store i København.  Det betyder ikke, at man skal være professionel for at handle der. Men du kan få fingre i  de produkter, som de professionelle bruger. Og dét er af og til spøjse sager…

NB: Jeg kender en, der har skjult sine fregner bag en foundationmaske i årevis. Hvor ville jeg ønske,  hun vidste, at andre må male dem på.

08/10/2013
Bær der batter
10/10/2013
Nå jo, så var der den her farve

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karina – Du har ret…det er som med krøller. Ville SÅ gerne have bare lidt. Krøl, fald, bare noget, der var modsat glatfladt.

  @ Pia – Herligt Pia, både det med at have begge dele og elske det.

  @ Tanya – Blush er blandt Johannes must-dos, og det virker også utrolig fint. Min udfordring er, at den (blushen) altid skal doseres i forhold til, at jeg også automatisk får varme i kinderne.

  @ Charlotte K – Hahahaha…lange fregner. Love it.

  @ Frederikke – Du har ret. Dén balance lader jeg de professionelle om.

  @ Birgitte – Makeup kan være magisk. I de rette hænder. Fregnerne her er også tegnet op af netop MAC.

  @ Marie R – Ja, bare den kunne købes på flaske.

  Stor hilsen Anette

  10/10/2013
 • Marie Rasmussen

  Slap af modellernes hud ser sund, lækker og fugtmættet ud. Er mega misundelig …. !

  09/10/2013
 • Birgitte B

  Jeg fik Mac make-over i Barcelona og hun sagde netop at fregner er totalt in pt. Så jeg fik en meget let cc ( eller var det bb) creme på. Jeg blev så pæn 🙂 men en del mere make-op’et end til daglig.

  09/10/2013
 • Frederikke

  Jamen så lækkert med naturligt look og lange vipper. Meeeen det der glinsende shine, som mest af alt (på mig anyway) ligner fedtet hud – hm…Jeg synes altså, at det fremhæver alle negative ting; herunder mener jeg ikke fregner. De er altid cute.

  09/10/2013
 • CharlotteK

  Altså jeg ser det for mig: malede fregner og så stryger jeg mig lige over kinden eller næsen fordi jeg skal tænke…hmmm – lange fregner , det bliver ikke kønt … 🙂

  09/10/2013
 • Tanya

  Den slags makeup ELSKER jeg! (ærgerligt at det bliver sværere at undvære makeup for at se naturligt frisk ud, men sådan går det åbenbart). Jeg burde øve mig i blush, Johanne skriver også om det i dag 🙂

  09/10/2013
 • Pia

  Er fuldstændig enig med Karina. Jeg har både fregner og krøller… og jeg ELSKER begge dele… NU… men det har jeg ved Gud ikke altid gjort 😉
  Vi er generelt nok bare svære at stille tilfredse. I grunden meget ærgerligt ikke at elske det man har 😉 Jeg stopper nu, inden det bliver alt for filosofisk!

  09/10/2013
 • Det er SÅ synd at skjule sine fregner, når nu andre ville ønske at have nogen… Men det er ligesom med hår. Dem som har krøller vil af med dem, og dem som ingen har ønsker sig nogen.

  Lyder spændende med MAC Pro Store!

  09/10/2013