fbpx

Den kan vel nærmest redde dit parforhold

Jeg taler om grøn te, og nix, det er ikke noget helsepjat

Vi har hørt om grøn te, men før du tænker gab (for vi stopper med at lytte, når noget er sagt nok gange), så se grøn te i nyt lys. Nemlig som din huds bodyguard. Endda en med mange evner. For grøn te er en cellebeskyttende antioxidant ud over det sædvanlige – tilmed en af de mest veldokumenterede, hvor der bliver VED med at komme godt videnskabeligt nyt op til overfladen. Senest forlyder det, at den grønne drik også hjælper på hukommelsen. Og netop nu, hvor vi bombarderes med UV-lys, er det godt at alliere sig med ekstra beskyttelse, og derudover (hvis den slags har betydning), så viser en undersøgelse, at grøn te også øger forbrændingen.

SNUP TIPPET: Grøn te kan vel være lidt kedelig i smagen, så for mig kan den med fordel piftes op med mint, lime, citron eller ingefær – og gerne serveret kold med isterninger. Og jo, den grønne japanske matcha-te kan være en anelse bitter i smagen.

@Beautyspace på Instagram // Beautyspace direkte (og uden det koster en krone) i din indbakke JA TAK

10/06/2014
Jamen det er jo ingen alder, Anette
12/06/2014
Derfor kræver Chanel pæne fødder

Kommentarer

 • det var da de mest fristende fotos – hvor lækkert! jeg har sådan lyst til en opskrift på netop det, der er i flasken. hvordan har du tryllet, anette?

  12/06/2014
 • Jeg er Te-Nørd og har købt matcha te i Kyoto’s ældste tebutik.
  Grøn te og Matcha te skal piskes i 70-80 graders kogt vand (ja, gar også en te-mometer). Jeg har endda ladet mig inspirere fra Japan og nu udfører vi en TEA RITUAL kropsbehandling med både grøn te indefra og udefra. Kan i øvrigt VARMT anbefale ALLE te-elskere at besøge SINGH TEHUS og evt få et lille te-kursus hos dem. Jeg lærte så meget om te (f.eks at der kun er EN eneste Te-plante art i verden!) Hvid, grøn, sort te er kun et spørgsmål om hvornår bladene plukkes og hvor de gror osv Alle andre “teer” er ikke te, men urter, blomster og krydderier og buske. Der er mest aroma i sort te, men dermed færrest anti oxidanter. Flest antioxidanter i Hvid og Grøn te, men færre (mildere) aromastoffer. 🙂

  11/06/2014
 • Marie Rasmussen

  Jeg kan godt lide grøn the … Lucky me 🙂
  Skal bare lige huske at drikke det, selv når det er lunt i vejret. Er billig grøn the lige så godt som “dyr” grøn the?

  11/06/2014
 • RikkeTS

  Min Te pusher fortæller mig gang på gang at Roiboos te er meget sundere end grøn te, både mht antioxidanter, hudvenlige egenskaber osv….
  Køber dog en grøn te m kvæde i løs vægt, smager himmelsk 🙂

  11/06/2014
 • Jeg kommer desværre aldrig til at kunne li’ grøn the, har prøvet mange gange med diverse smagstoffer tilsat, men synes altid det smager af ad-bad. Ærgerligt, for jeg ved godt hvor supersundt det er.

  11/06/2014
 • Pia Hvenegaard

  Hej Annette
  Endnu et vigtigt og aktuelt emne 🙂

  Jeg er helt vild med grøn the efter jeg har fundet Teapigs grøn the med mint. Smager skønt.
  Køber de i England hvor det er billigere 🙂

  Selvom grøn the har mange gode egenskaber synes jeg dog at man må advare mod at drikke det i alt for store mængder. Det kan faktisk være nyreskadeligt!!

  Så alt med måde

  Kh Pia

  11/06/2014
 • Christina Hansen

  HEJ @SARAH ANGÅENDE ” LING ”

  Du kan finde forhandler-liste på Ling hos http://www.dolvagroup.dk.

  Visse Magasin forhandler også Ling og burde have Hydrator, da den skulle være i butikkerne fra maj.

  God fornøjelse – Ling Skin Care er FANTASTISK 🙂
  Hilsen Christina

  11/06/2014
 • Yvette Trolle Omarsson

  Min datter er vild med grøn te i alle afskygninger 🙂 Grøn te med citron, fersken, jordbær, multibær, cup cake osv… – ja, der er også en som hedder cup cake. Så der kan man vel få grøn te på den, ikke kedelige måde – Måske, jeg skal til at komme i gang 😀

  11/06/2014
 • Christina Hansen

  Kære Anette
  Nåede jeg virkelig at heppe på min trøstepræmie? Hvor pinligt!
  For et øjeblik siden kom der nemlig pakkepost fra Kanebo med en lækker luksus-sag til mig. JUHUU! 1000 TAK
  🙂
  P.S Du var som sædvanlig skøn på tv ♥
  Hilsen Christina♥♡♥

  11/06/2014
 • CharlotteK

  Ja, tak, jeg vil også gerne bede om en opskrift – det ser godt ud!

  11/06/2014
 • Anne

  Jeg har prøvet mange grønne teer. Nogle er mere bitre end andre. Men er altså kun LIDT bitre synes jeg.
  Vandet man hælder.over teen skal være kølet et par min til ca 80C, netop for at undgå den bliver bitter.

  Matas og helsekost har den dér gode én der er i små.portionsbreve, den er også lavet med mynte nu. Den er meget koncentreret så der kan snilt være til to kopper fra ét brev 🙂

  Rød te / Roiboos sku jo også være virkelig godt for huden m.m. Også dét Ole Henriksen bruger i sine produkter.

  11/06/2014
 • Birgit A

  Jeg synes også at grøn te bliver noget kedeligt i længden. Så jeg køber i stedet grøn te i tabletform. Det synes jeg er smart – se fx her: http://www.helsekost.dk/c27-kosttilskud-kosttilskuds-the/

  11/06/2014
 • Men hvilken slags kære Anette er god og ikke bitter? Og hvordan laver jeg den kolde grønne te?

  11/06/2014
 • Anette Waaben

  Grøn the har en lidt høagtig smag.
  Ikke så lækkert.
  Hvilken en kan du anbefale Anette?

  11/06/2014
 • Sarah

  Hej Anette, så dig på morgen tv i dag og har derefter søgt efter Hydrator for Body fra Ling, men uden held. I forhandlerlisten står der Helle Thorup, men kan ikke finde den hos hende. Er det bare mig, eller er der et andet sted den fås?
  Hilsen Sarah

  11/06/2014
 • Anette Ø

  Flot kjole du har på her til morgen.

  11/06/2014
 • christina

  Hallo hallo jeg vil så gerne med på den der grøn te bølge og har de bedste intentioner 😉 men men jeg er simpelthen nød til at ha det skårer ud ipap ???hvor og hvad køber jeg for grøn the så det virker og hvordan er opskriften præsis ….for det jeg har forsøgt smager sgutte godt 😉 så hvis du orker gidder du så ik gi mig præsis opskrift så du endnu mere min helt ♥ end du er i forvejen 😉 tænker du måske har min mail endnu ? Fynbo kram ♥

  11/06/2014
 • Christina Hansen

  Selvfølgelig – jeg skal nok give lyd fra mig.
  Tak for tilbagemeldingen
  Hilsen Christina 🙂

  10/06/2014
 • Louise Eriksen

  Hej Anette.
  Jeg håber at du kan hjælpe mig. Jeg kan ikke rigtig tåle solcremer med kemisk filter, da jeg er ekstrem sart og bare ikke kan tåle solen. Har du en god anbefaling på en solcreme med fysisk filter som ikke giver det hvide spøgelse look? Meget gerne spf 50? Håber at du vil svare da jeg snart til sydfrankrig.

  10/06/2014
 • Kira Bjørnestad

  ELSKER grøn te, ikke for smagen, men dens virkning som opvejer den lidt kedelige smag x 100. Er netop blevet mindet om det, da jeg i en uge har været udgået for grøn te (gun powder), min hud er tør og den er blevet uren 🙁 fik heldigvis købt nye forsyninger på vej hjem i dag!

  10/06/2014
 • Anja Kis Svendsen

  Elsker grøn the.
  Et tip: Den bliver markant mindre bitter hvis man holder vandtempersturen under 80 grader, nogen gange, f.eks. matcha the, undr 60 grader.

  10/06/2014
 • Christina Hansen

  Hej Anette
  Jeg begynder at blive lidt urolig for min trøstepræmie, som jeg vandt d.22. Maj!
  Bare der ikke er gået noget galt. Ved du, om de andre har modtaget deres?
  Hilsen Christina
  🙂

  10/06/2014