Den lette løsning

hope1

Hvis du scroller tilbage, har der været en del renseri-snak på Beautyspace. Selv om jeg på den front gerne vil sort samvittighed til livs, så har jeg aldrig anbefalet at hoppe direkte ud af sengen og smøre sin hudpleje på. For det bliver noget snask. Men. Hvis al makeup, snavs og solbeskyttelsesfiltre er vasket grundigt af om aftenen (og det er de), så rækker vand og en eksfolierende svamp eller vaskeklud om morgenen. Og SÅ kommer hudplejen.

Når der er dømt ferietid, eller det bare skal gå stærkt, er jeg stor fan af de såkaldte ‘micellar waters’. Micellerne arbejder nemlig som en slags moppe med en vandvenlig yderside og olie i midten – en opbygning der gør, at du får opløst fedtstoffer, makeup og renset huden uden at skulle skylle efter.

SNUP TIPPET: Måske kender du allerede flere micellar waters med Bioderma som den mest klassiske. Mange franske kvinder bruger ikke andet, og jeg forstår dem godt.

hope2

PS: Den 10. august lancere Philosophy i Danmark. Noget, vi vender stærkt tilbage til.

 

25/06/2015
Hvad der overraskende hitter
01/07/2015
Glæd dig. Bare glæd dig

Kommentarer

 • @ Pernille S – Åh, det lyder som en plan.

  @ HeLene – Jeg tror lige præcis den løsning er på vej i produktion.

  @ Birgit A – Haha, man må anbefale ALT, hvad man vil her på Beautyspace…du bliver ikke mistænkt for at være apoteker (ikke at der jo er noget galt i det).

  @ JV – Smiler. Du er den sødeste…det skal jo være en dialog på TV og ikke en monolog ;o)

  @ Tanya og Astrid – bare vent, jeg kommer tilbage med mere info.

  Stor hilsen Anette

  29/06/2015
 • Pernille Sparsø

  Blevet afhængig af Bioderma efterfulgt af afrensning med Clarisonic børste 2-3 gange ugentlig. De øvrige dage klarer vaskluden fra Pai resten. Den er tynd og effektiv samtidigt med, at den tørrer hurtigt

  29/06/2015
 • HeLene

  Jeg er fan af miccelar, er rigtig glad for den store flaske fra Garnier, koster kun 70 og er tit på tilbud til det halve. På mig er der ikke den store forskel på den og Bioderma, men jeg ved der er andre der mener den svier i øjnene og det gør Bioderma ej. Men for mig virker de som de var helt ens, med bare prisen som forskel og at måske Bioderma er lidt mere cult (?).

  De er begge uden parfume og med et par vatrondeller fjerner de det meste.

  Et andet tip er at lave en lille tættupperware plastic bøtte med vatrondeller fugtede med micellar og lægge i tasken når man er på rejse. Det er også hvad mine børn fortrækker for at fjerne solcremen med.

  Det kan I jo bruge når I tager til Roskilde Festival, I som er så heldige!

  29/06/2015
 • Birgit A

  Jeg har også kun roser til overs for Bioderma – jeg synes, at mange andre makeup fjernere svier i øjnene eller ikke er effektive nok. Men det er Bioderma – hurra.

  Jeg køber Bioderma dels på Vejgaard Apotek her i Aalborg og dels på webapoteket.dk (sidstnævnte er okay billige ift. rent fysisk at gå på apoteket og købe den).

  På apoteket.dk kan man se de lokale apoteks webshop og dermed også om Bioderma er i sortimentet. Og nej, jeg er ikke ansat på noget apotek – har bare brugt tid på at lede efter Bioderma, når jeg nu ikke lige bor i Kbh. og omegn.

  29/06/2015
 • JV

  Kære Anette – hvornår holder go’morgen værten op med at tro, at hun ved mere end dig? Det er da for træls, at der går for meget tid med værtens snak, når du har så meget at sige. Jeg bliver så ærgerlig, hver gang.Og det er da fantastisk, at du kan bevare roen.
  Jeg var blevet rasende og havde krævet den tid,der skal til 🙂 Nå, men jeg er heller ikke diplomat- kh JV

  29/06/2015
 • Tanya

  NB! Jeg renser mascara af med en mild olie først – p.t. en abrikoskerneolie, men det kan også være solsikkekerne eller hvad man ellers har. Og så anden rens, og indimellem altså bare en micellær (fandt en fin gaveboks med Caudalie-ting i Frankrig sidste år)

  29/06/2015
 • Tanya

  Neeej, kommer Philosophy endelig til Danmark?! Hvor skønt! Stor fan af deres ting 🙂

  29/06/2015
 • Astrid

  Philosophy til DK?! Det lyder næste for godt til at være sandt!!.. Jeg glæder mig til at høre mere 🙂

  29/06/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nielsen – Dét kan du!

  @ Jeanett K – De forskellige micellar waters virker ikke udtørrende pga fedt/vand strukturen. Du skal ikke skylle efter med vand.

  @ Anette N – Dejligt at høre.

  @ Birgitte B – Du har ret at makeup kan kræve noget ekstra (double cleansing ritualet).

  @ Pia H – Avene køber du på apoteket.

  Stor hilsen Anette

  29/06/2015
 • Jeg har endnu tilgode at prøve Bioderma’s roste produkt. Pt. bruger jeg en mascara fra MAC og den er altså lidt en udfordring at få af (bruger Origins øjenmake-up fjerner) så tvivler på at Bioderma vil være nok… Kh. Birgitte

  29/06/2015
 • Anette Ninon

  Micellar har jeg brugt et par måneder nu, og er superglad for. Det er så nemt og det flår ikke øjenvipper af, så det kan jeg godt anbefale.

  29/06/2015
 • Pia Hvenegaard

  Det lyder som noget jeg godt kunne have glæde af at have på hylden.
  Hvor køber I det?

  29/06/2015
 • Jeanett Kristiansen

  Men vand er vel ikke så godt at bruge hvis man har tendens til tør hud? Virker det ikke bare udtørrende? 🙂

  28/06/2015
 • Nielsen

  Kan man godt KUN bruge Bioderma? Det har jeg gjort i laaaang tid.. Udover en vaskeklud et par gange om ugen også. Men bruger ikke decideret rens?

  28/06/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.