Den virker hver gang

Jeg ved ikke, hvad det er med den her duft. Men komplimenterne udebliver ikke i dens selskab. Aldrig. Senest i søndags, hvor jeg var til et fint arrangement sammen med Marianne, som også læser med på Beautyspace. “Sig mig, hvad dufter du af. Er det en eller anden eksotisk duft fra en lille boutique i en af Paris sidegader?”, spurgte hun.

Næh.

Det er såmænd bare nicheduften Escentric Molecules’ Escentric 01, som slet ikke længere er så nichet, fordi den fås mange steder og ikke længere er halvhemmelig som i starten. Men den gør noget ved folk. Sådan på en lidt hokuspokus-facon bliver den meget personlig, selvom den skam også indeholder helt gængse ingredienser som pink peber, frisk lime og varme trænoter.

Kender du den? Og ved du, at den er mindst lige så god til mænd…

05/05/2014
Uanset hvad de siger, så tag det personligt
07/05/2014
Derfor holder de

Kommentarer

 • Karina Paulsen

  Hej 🙂

  Var i dag i Arnold Busck og købe din fine bog. Glædede mig til bogen og blev endnu mere glad da der fulgte en lille pakke Ole Henriksen med, produkter som jeg i forvejen bruger.
  Skønt fordi vi i weekenden ‘pakker’ campingvognen ud og jeg ikke gider rejse frem og tilbage med hele Ole Henriksen arsenalet. 🙂

  15/05/2014
 • lene

  Jeg var ude og prøvede de dufter idag… syntes jeg blev i vildt godt humør!!!
  flasken med ecsentric 01 var dog ikke sort som på billedet, er jeg forvirret eller har jeg gået glip af noget? Den var mönstret med noget grafiskt. Er de forskellige trods det er samme duft?
  Er det den som har røgelse i sig?
  jeg prøvede to som hed 01,en molecules og en ecsentric 01 begge to. Begge var gode, nu skal der bare vælges.

  08/05/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Ahhhh så herlige kommentarer. 1000 tak for dem alle. Kan se, at duften her står på mange hylder inkl. herrehylder.

  @ Gitte Salling – Det kan man ikke længere til sidst (gælder alle dufte), men lad være med at komme mere på, for andre kan stadig dufte den.

  @ Marianne G – Jo!

  @ Helle L Andersen – Bl.a. i Magasin og Matas.

  @ Randi – Jeg bruger ikke Bioeffects øjencreme, for jeg nøjes med deres serum. Jeg har en kollega på Børsen som dog ELSKER den øjencreme. Jeg kender desværre ikke Nimue – men som du beskriver produktet (frugtsyrer), så vil jeg prøve med fremgangsmåden som jeg beskrev under ‘opskriften’. Mht. rens, så følger det ofte med mod ekstra fee (prøv at spørg hos Environ).

  @ Vibe – Der er link her til rullen jeg bruger: https://beautyspace.dk/?p=18224

  Jeg vil være forsigtig og prøve mig frem i forhold til rosacea.

  Stor hilsen Anette

  @ Charlotte P – Ja, Magasin. Det andet er sikkerhedsforanstaltning og oftest noget, producenter skriver fordi der ikke er lavet tests på gravide.

  @ Sidste – Så du linket til Environ mht. roller?

  @ Christina – Nej, det har jeg ikke oplevet. Hvor irriterende.

  07/05/2014
 • Vibe

  Kære Anette.
  Kan du ikke lige -igen!- give en lille forklaring ang derma roller, og evt en anbefaling på en god een.
  OG ikke mindst; Rosecea og derma roller….går det an??
  På forhånd tusind tak…..:)

  07/05/2014
 • @sidse – pas på med de billige dermarollers som sælges på nettet. Har hørt om nogle hvor nålene falder af og sætter sig i huden.
  serum8 er et dansk dermaroller produkt som er udviklet af en læge, og det er et af de 3 dermaroller produkter som er godkendt af sundhedsstyrelsen her hjemme.

  07/05/2014
 • Randi

  Hvordan rengøres Dermarolleren? Jeg har fundet noget rens på nettet, der koster ca. 300 kr for en lille flaske. Kan man mon ikke lige så godt købe noget desinficerende på apoteket – det består trods alt mest af sprit.

  07/05/2014
 • Jeg elsker dette blog-indlæg.
  Især fordi at jeg forelskede mig i Escentric Molecules helt tilbage i 2006 og lancerede denne i Danmark og det var min første nicheduft. Næsen bag er Geza Schoen og han er lige så særlig en person som de dufte han skaber.

  Bioeffect EGF var jeg lige så heldig at være den første udvalgte forhandler på herhjemme og ca 95% alle som har prøvet det er ovenud tilfredse med resultaterne. Mange kan se effekt allerede efter 1 til 4 uger.

  Needle-rollere kan i øvrigt få f.eks EGF serum til at virke op til 10.000 gange bedre(!) og disse needle-rollere kommer i en efterhåneden masse forskellige udgaver. Nogle mener at mange, lange nåle er bedst og andre mener at få nåle penetrerer bedst.
  Jeg anbefaler 0,25mm de første 4-6 mdr og derefter KAN man evt gå op til o,5mm til hjemmebrug, når man har været flittig regelmæssig.
  Bonus lige nu er at sol og sommer ikke har nogle kontra-indikationer til hverken Bioeffect EGF eller needle-rollere (som de gode frugtsyrer kan have lige nu), så man kan benytte disse hele året rundt.

  06/05/2014
 • christina

  PS. Min dermaroller er lige gået i stykker igen det anden gang :-/ og nej jeg har ikke tabt den , den knækker nøjagtig samme sted hver gang …nu jeg spændt på i morgen om de bytter den igen for sidst påstod de jeg måtte have tabt den …..ER DER ANDRE DER KENDER TIL SAMME PROBLEM MED DE KNÆKKER DE DERMAROLLER ? 🙁

  06/05/2014
 • Jette mørkholt

  Elsker den 😉 og får ofte kompliment !!! Mikser også nogle gange med andre dufte !!!

  06/05/2014
 • christina

  @sidse dermaroller 😉

  06/05/2014
 • christina

  @sidse 0, 2 og den fås ikke med kraftigere nåle til hjemme brug det er ikke legetøj og der er stor risiko for stafylokokker hvis man ikke er omhyggelig med rengøring det vigtigste er at du køber den ved en prof der kan vejlede dig og ikke på nettet …jeg startede ud med 0, 1 og det sindsygt så meget det gør underværker på huden 😉

  06/05/2014
 • Pia K

  Jeps, den kender jeg godt. Jeg skifter mellem Escentric 01 og Molecule 01 og får ofte komplimenter 🙂

  Jeg oplever duftene som diffuse og nærmest ikke-dufte det ene øjeblik for så at vende tilbage for fuld knald senere… det var virkelig en aha-oplevelse de første gange det skete.

  06/05/2014
 • Rikke Ryge

  Helt enig – den er nærmest magisk. Får jævnligt komplimenter, når jeg har den på…

  06/05/2014
 • Gitte

  Denne Molekyle 01 duft, er ikke mindre end fantastisk!! I love it – som Ole H. ville have sagt…. Har iøvrigt lige mødt ham, en spændende mand

  06/05/2014
 • Jette Berg

  Den skal prøves. Denne blog er godt nok et dyrt bekendtskab – har godt nok købt mange af de anbefalde produkter – idag var det så mineralpudder fra Tromborg. Skal til Paris i næste uge og vil se om jeg kan få parfumen i lufthavnen. Lyder utrolig spændende.
  Tak for en fantastisk blog.

  06/05/2014
 • Sidse

  Åhh, jeg vil også så gerne have svar på et ‘nålespørgsmål’/needle rolling:

  Hvilken størrelse ‘nål’ skal jeg investere i som 23 årig med brug for boost – fugt og ‘udrensning’/fornyelse primært. Evt forslag til produkter hertil for at understøtte?
  Går ud fra at den er no-go omkring øjenomgivelserne. (De trænger virkelig til et boost.)
  Hvilket roller-mærke bør jeg investere i? -er der forskel?

  Tusind tak

  06/05/2014
 • CharlotteK

  Har aldrig prøvet den men måske det er den, jeg skal ønske mig til mors dag – skal nemlig have sagt til mine børn at jeg mangler en ny parfume:-)

  06/05/2014
 • Sidse

  #christina, hvilken størrelse nål bruger du? Og mærke?

  06/05/2014
 • christina

  Nå ja og bom fahlera haha hold nu kæft der sker ting med min hud efter nål rulning aktiv serum og bioeffekt wieeee skal ha sidste skud på stammen konfirmeret på søndag behøver slet ik nyt tøj :-p ♥

  06/05/2014
 • christina

  Jeg bruger den også men kan overhovedet ikke dufte den på mig selv ….syntes faktisk den dufter bedre på min mand 😉

  06/05/2014
 • Er kun enig om denne duft – den er noget helt særligt. Hverken ‘mandet’ eller ‘damet’, bare helt sin egen, der skal opleves på egen hud. Jeg bruger den rene molekuleduft uden egentlige duftnoter og får ligesom dig altid komplimenter, når jeg bruger den.

  06/05/2014
 • Charlotte P

  Svarer lige på mit eget spørgsmål angående duften: Magasin har den;-)’

  06/05/2014
 • Charlotte P

  Ihh Anette, jeg bliver altid så nysgerrig og fristet af at prøve alle de produkter du skriver om. Denne her er ingen undtagelse:). Mon Magasin har den?
  Jeg har et spørgsmål, som intet har med duften at gøre. Tænkte at jeg ville spørge dig inden jeg kontakter producenterne. Håber det er ok. Ved du hvorfor man ikke må bruge needle roller og nu face microcurrent device, når man er gravid?
  Kærlig hilsen,
  Charlotte

  06/05/2014
 • Randi

  Hej Anette. Min kommentar hører ikke helt hjemme her, men nu spørger jeg alligevel: I sidste uge fik Bio-effects egf serum mange rosende ord – har du prøvet deres øjencreme, og i så fald, hvad mener du om den?
  Mht. deres serum, så bruger jeg produkter fra Nimue. De har bl.a. Active Lotion, som er et AHA produkt, der bruges hver anden nat under natcremen. Tror du den fungerer sammen med egf serum, eller skal jeg droppe Active Lotion og kun bruge serum?

  06/05/2014
 • Nej, kender den ikke, men den bli’r tit nævnt, så jeg må se at få prøvet den. Den lyder jo spændende. 🙂

  06/05/2014
 • Louise Cam

  Jeg elsker den og bruger den dagligt – bruger aldrig andre end den. Min mor og datter bruger den også. Husker første gang jeg prøvede den i en tøjbutik og min veninde sagde st den slet ikke duftede af noget og bruge så mange penge på en parfume der slet ikke dufter … Behøver jeg sige at hun er omvendt i dag og elsker den lige så meget som mig?

  06/05/2014
 • Helle Lina Andersen

  Hej Anette
  Den kender jeg ikke, hvor kan den købes.
  Hav en dejlig dag

  06/05/2014
 • Anette J

  Jeg har den og bruger en hver dag. Og jeg har samme oplevelse som dig – den kaster komplimenter af sig.

  06/05/2014
 • Godmorgen :-). Tak Anette 🙂 den troede jeg slet ikke jeg var til- for jeg er også klart til “dame” dufte, de meget tunge eller blomsteragtige. Men så kom du lige forbi og duftede så skønt, så nu må jeg prøve. Men er den ikke også sådan en der dufter forskelligt fra person til person?

  06/05/2014
 • Gitte Salling

  Bruger den dagligt, men kan ikke selv dufte den?? (Altså på mig selv) Ved du hvorfor?

  06/05/2014
 • Dorthe

  Spændende, den kender jeg slet ikke. Men nysgerrigheden længe leve, den skal jeg klart have fundet og duftet til.

  05/05/2014
 • MetteK

  Jeps og jeg elsker den 🙂 01 skulle jo lige præcis have en positiv påvirkning på sine omgivelser og den virker åbenbart 🙂

  05/05/2014
 • rijaH

  Elsker den! Har dog endnu ikke fået komplimenter for den 🙁

  05/05/2014
 • Jeg har aldrig rigtig fået afprøvet Escentric Molecus, men denne her ser spændende ud. Uh, jeg synes der er noget vildt sexet over unisex dufte! Overvejer stadig, om jeg ikke en dag skal afprøve mandens “Just Different” fra Hugo; den er ganske vist til mænd, men den minder alligevel meget om en duft, jeg selv har haft.

  05/05/2014
 • Jeg kender den slet ikke. Selv er jeg en udpræget blomsterpige så går efter de lette, meget tøsede dufte, som ikke er egnede til mænd 😉

  05/05/2014