fbpx

Mere Dennis Knudsen …

Dennis Knudsen sammen med bl.a. grevinde Alexandra og Martin Jørgensen

Dennis Knudsen sammen med bl.a. grevinde Alexandra og Martin Jørgensen

Med kølig champagne i glassene under en Fie Adamas-skabt stjernehimmel på D’Angleterre sang Dennis Knudsens veninde, Monique, presse, kunder og toppen af kendis-poppen velkommen med Warwicks ”That’s what friends are for”. Derefter kom Ghita Nørby på scenen:
”Historie står skrevet med blæk”, sagde hun fra scenen og lykønskede hr. Knudsen med endnu flere kærlige ord: ”Vi glæder os til at bære INK på os og med os ud i verden”. Herefter tog Sanne Salomonsen over og trykkede den af ud over smilene, som var ekstra brede hos de fleste.  Og jo, det VAR svært ikke at blive bare en liiiiille smule starstruck…alle ville tilsyneladende have et aftryk med Dennis’ blæk.

SNUP TIPPET: Se under farvefest l

Ghita Nørby talte om INK by Dennis Knudsen

Ghita Nørby

Sanne Salomonsen sang for Dennis Knudsen

Sanne Salomonsen sang for Dennis Knudsen

22/09/2009
Dennis Knudsens farvefest
23/09/2009
Vis ryg

Kommentarer

 • Elisa Lykke

  Jeg var een af de heldige gæster til release af INK by Dennis Knudsen. En udansk og stjerne besat aften. FANTASTISK og eksklusivt. Champagne, kanapeer og tons af kendisser. Dennis har lavet en laber serie som jeg er sikker på bliver en succes. Fedt design, ingen parfume og parabener…Jeg er stolt af ham og SÅ glad for hans baby er født! WAUW flere release fester i hans ånd.

  22/09/2009
 • Anette

  Jeg er på alle måder så super heldig, at kende et livsstykke som dig…..og nu kan jeg dagligt checke dine inspirerende tips og tricks. Mangler du følgeskab til den næste fest må du endelig tage mig med 🙂

  22/09/2009
 • Mikkel

  Klikker jo hver dag ind på din dejlige blog – den er altså virkelig god og inspirerende! Positiv og glad. Tak for den!

  22/09/2009
 • Joan

  Kunne du lade være med at kysse? Du må da ha’ følt dig fristet:O)

  22/09/2009