Der blev fløjet k-beauty eksperter ind

paris15

K-beauty er kommet for at blive i en grad, så selv amerikanske brands som Clinique flyver koreanske eksperter ind. Her er det makeupartist Saem Mool Jung, der lagde Paris ned i forgårs. Vi talte ‘straight brows’, hvor de asiatiske journalister gik bananas, da de fandt ud af, at selveste Nathalie Portman har kastet sig over de lige bryn. Bare vent, det bliver stort (sammen med et par andre ting). Et lige bryn vil dog altid gøre et rundt ansigt endnu rundere. Derimod kan det bringe god harmoni til et langt og ovalt ansigt. Der lød et lidt for klart og rungende nej fra Mool Jung, da jeg spurgte, om det var noget, jeg personligt skulle tage til mig. I løbet af september vil jeg lægge hendes tips på bloggen. For der er meget at komme efter.

En af tingene er bl.a 90’ernes statement-læbe. Den er dog ikke sydkoreansk, men bare intens, bærfarvet og mørk som bare pokker. Og for at matche modens fokus på silhuet er den også velformet, ladylike og godt hjulpet på vej af en god læbeblyant. Udfordringen med mørkmalede læber er, at de hurtigt kan komme til at ligne to smalle streger. En anelse lys concealer duppet omkring munden gør her godt, og gerne hjulpet af en optegnet, hudfarvet ramme, der rækker en millimeter udover læbens naturlige kant.

STAY TUNED når Beautyspace i morgen begynder serien af smugkiggeri på folks badeværelseshylder, OG Ruddolph vinderne bliver afsløret (beklager forsinkelsen).

02/09/2015
OMG, Anettes nye bog udkommer idag!!!
04/09/2015
Et kig på badeværelseshylden hos en helt særlig dame

Kommentarer

 • HeLene

  Mørke bærfarvede læber tager mig helt tilbage til 90’erne hvor jeg havde skufferne fyldte med prestige læbestifter fra Lauder, Dior, Guerlain med flere, alle i mørke nuancer som min da unge hud kunde bære (pun intended) så flot. Nu om dage bruger jeg bare gloss, men skulle måske nappet den der Clinique black honey i NYC, de findes måske stadig ikke herhjemme? Den var en hverdagsfavorit den gang.

  09/09/2015
 • Sara søes persson

  Kære Anette

  Så er jeg igang med at læse din bog den er så fantatisk den omtalte fugtspray hvor køber jeg den ? . 1000 Tak for dit opslag om rosacea

  04/09/2015
 • Rie Dyrnes

  Så fik jeg også fingerne i din fine bog. Skal desværre arbejde alt for meget til at jeg også når at læse. Meen den er skam bladret igennem :O) Tillykke med alle de flotte anmeldelser :O)

  03/09/2015
 • Er det mon skumbananer der er i de fine glaskrukker- og lige bryn? Hva er det, troede kun der fandtes buede men glæder mig til at blive klogere 🙂

  03/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sara Søs – Nu bliver jeg sælger-agtig, men jeg har et kapitel i min nye bog om netop rødmeramt hud (inkl. rosacea). Når det er sagt, så ser jeg ikke, at Prevage vil gøre noget som helst i forhold til rødmen. Boosteren vil klart hjælpe din hudbarriere. Der er et meget lovende produkt fra Glo Therapeutics, som jeg i gangsætter en test på fra næste uge (på en med rosacea), så jeg vil lægge resultatet på bloggen, når vi har det. Stor hilsen Anette

  03/09/2015
 • Pernille Sparsø

  Er en kende misundelig på jer som har kastet sig over Anettes nye bog. Lørdag (jubi) hjemme fra ferie, og så er det beautytime! Tillykke med de flotte anmeldelser @Anette 🙂

  03/09/2015
 • Ann-Katrine

  Anette 🙂 Hvad hedder mon den smukke bærfarvede læbestift fra MAC på billedet? Synes godt om den lidt matte overflade 🙂

  03/09/2015
 • Sara søes Persson

  Kære Anette.

  Jeg lider af rosacea, jeg har prøver snart flere cremer uden en god effekt . jeg er lige begyndt at brugt den Boost fra Elizabeth Arden ( brugt den i 3 dage ).
  Elizabeth Arden anbefalder jeg bruger deres serium prevage .
  Jeg har tør hud og derfor svært ved at lægge en frisk makeup.
  Kan du anbefalde noget
  Jeg har bruger rigtigt mange cremer uden effekt
  Kh saa

  03/09/2015
 • Jeg modtog din bog i går, og læste mig igennem halvdelen. Totalt opslugt. Kan ikke huske hvornår jeg har læst en halv bog i et stræk. Fantastisk, Anette. 🙂

  03/09/2015
 • Marie Rasmussen

  Ligesom Jannie, så vil jeg da også gerne vide hvordan lige bryn ser ud.
  – glæder mig til smugkiggeri. Elsker at snage i andres beauty ting 🙂

  03/09/2015
 • Jannie

  Hvordan ser lige bryn ud?

  03/09/2015
 • lovisen

  Hvad er det lige præcis det gør at alt K er blevet så hypet? Hvad kan de, er det ingredienser?
  Tror helt klart jeg er mere til mørke læber end lige bryn, dem kan jeg ikke lige forestille mig..
  Stort tillykke med bogen, og med de mange flotte anmeldelser.

  03/09/2015
 • Lækre læber… tror dog lige jeg holder mig til bare at duppe lidt mørk farve på (selv om det sikkert ikke er moderne mere) 😉 kh. Birgitte

  03/09/2015
 • Marianne P

  Et kæmpe tillykke med din bog, Anette. Jg glæder mig til at læse den når jeg kommer hjem 🙂

  03/09/2015
 • Christina hansen

  ‘Lidt for klart og rungende nej’!

  Jeg har haft gang i brow rehab og bryn serum i de sidste par måneder, for du har jo allerede varslet om de lige bryn for et stykke tid siden.
  Nu er jeg spændt på, om jeg får samme svar, når jeg tager linealen med næste gang!
  Har dog et lille håb, da jeg både har ovalt & langt ansigt….

  Jeg ser frem til ydeligere tips fra koreanske Mool Jung i løbet af måneden. ❤

  03/09/2015
 • Dorte Daugaard

  K! Rules! 🙂
  Smækkert indlæg!

  03/09/2015
 • Ditte H

  Fedt, fedt, fedt, fedt, feeedt!!! Glæder mig SÅ sindssygt meget til smugkiggeri på div. badeværelseshylder!! Anette, you are my beauty goddess!! TAK!

  03/09/2015