Der er festmakeup, og der er festmakeup

Du ved af slagsen der går hele vejen. Om du er til all the way, ved jeg ikke, men jeg ved, at Anne P, som makeupartist og skønhedsredaktør for ELLE, har massiv erfaring i at gøre netop huden festklar. Du får hendes tips og tricks lige om få linjer. For først skal en anden dame nydes – nemlig min super dygtige og hotte partner in crime, Anne Højlund Nicolajsen. Hun står bag billederne her, OG hun har lavet alle billederne i denne her beauty-bandit. Til daglig bor hun i New York og har et blik og en stil, der på en gang er syret, underspillet og dekadent. I like.

SNUP DAGENS KALENDERGAVE: Sus over til The Food Club i dag, hvor låge nummer 15 står på vid gab.

NB: Få Anne P’s hudkærlige makeuptricks her og glæd dig til i morgen, hvor der er Rudolph Care bag kalenderlågen.

13/12/2013
Tvungen fælleshygge og en selfie-liste
14/12/2013
VIND kalenderguf fra Rudolph Care

Kommentarer

 • @ Sissel – jeg skriver om den i morgen!

  @ Marie Louise – Jeg skal nok tippe lidt mere og kig så i øvrigt med ovre hos Jo’s makeupblog – hun er på min blogroll.

  @ Mette E – tak, tak, tak for de fine ord. NØJ hvor jeg blev jeg glad. Virkelig. Tak.

  Stor hilsen Anette

  16/12/2013
 • Denne skal IKKE offentliggøres i kommentarfeltet, da jeg ikke ønsker at gøre reklame for min blog. Hader selv, når andre gør det…

  Men jeg har skrevet et indlæg på min blog “Bloglovin'” om de blogs, jeg selv læser. Din blog er en af favoritterne, så hvis du en dag har en øv-dag, så kig ind….

  15/12/2013
 • Wowwww Ser fantastisk ud !

  15/12/2013
 • Maja Fuglsang

  Wauw nogle flotte billeder…. Tror dog ikke jeg er helt modig nok til de looks…!

  14/12/2013
 • Smukke billeder! Ih, jeg blive fuldstændig inspireret! HVORFOR skal der være så lang tid til, at jeg kan lave en ordentlig omgang overdådig festmakeup? Ey…

  14/12/2013
 • Karina Tulinius

  Super præmie:o)

  14/12/2013
 • Sissel

  Oh, Rudolph Care…min favorit over dem alle! De lover for resten, at det nye acai serum kommer lige inden jul. Glæder jeg mig? Ja, det tror jeg nok 😉

  14/12/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.