fbpx

Der er så meget mænd (og blogsittere) ikke forstår…

 

“Har du nu fået dagdrøj natcreme på?”. Ordene faldt en sen aften fra min kæreste, der har fulgt med på sidelinjen i min flirt med alverdens skønhedsprodukter. Således også natcreme, som jeg selv er lidt skeptisk overfor. Selvom jeg er dedikeret til alt, der rimer den mindste smule på hudpleje, har jeg nogle produkter, jeg ikke helt har overgivet mig til. Et af dem er natcreme. Inden jeg blev 35 svor jeg, at jeg konsekvent ville bruge natcreme efter netop dén fødselsdag. Det er … nogle år siden. Og helt ærligt, jeg springer stadig over og kvier mig ved at give en mindre formue for en creme, der skal virke aktivt genopbyggende. Om natten. Men er der noget om snakken?

Ja, siger eksperterne. I en natcreme er der plads til nogle af de ingredienser, som må vige til fordel for fx solbeskyttelsesfaktor. En natcreme er virkelig actionpacked, når det gælder hudguf. Nærende ingredienser giver ekstra fugt, mens du sover, og aktive vitaminer arbejder i dybden. Rønsbøl har lavet en anti-age natcreme, der passer til alle hudtyper og lover dig sund hud og færre rynker. Cremen indeholder macadamia nut oil og vitaminerne E og B3, og så er den helt fri for parfume og parabener.

Vil du vide mere: Anette har skrevet noget spændende om natcremer lige her. Og hvad siger du – er du med på natholdet?

20/10/2011
Danske æbler og sprængfyldte granatnyheder!
24/10/2011
Skønhed med et drys af gyldent støv

Kommentarer

 • Det er intet mindre end fantastico at bruge en god natcreme, at vågne med blød hud er en god ting!

  25/10/2011
 • Joan

  Jeg bruger faktisk ikke natcreme – men olie hver nat med min almindelige dagcreme over. Men man burde nok købe sig en rigtig natcreme – for hvad skal huden med solfaktor om natten? :O)

  23/10/2011
 • Pia

  Jeg er SÅ meget med på natholdet. Jeg er lige PT løbet tør og det er næsten lige så slemt som at løbe tør for mælk. Men nu ved jeg da hvad min næste natcreme skal hedde:)

  23/10/2011
 • Lene

  Åh ja – har masser af natcreme
  , men er så p…dårlig til at få dem smurt i krydderen. Men NÅR jeg får det gjort er det himmelsk. Så tak for reminderen – i aften skal min hud slubre i creme!

  23/10/2011
 • Jeg eeelsker min natcreme og er sikker på at den gør underværker – ikke blot nu, men også for min huds fremtid 🙂

  23/10/2011
 • Line

  Jeg har i en del år brugt Clarins ansigtsolie til om natten. Den er god og super drøj.

  23/10/2011
 • Jeg har desværre ikke et konkret bud på en natcreme, for der plejer jeg “bare” at købe en i samme serie som den dagcreme jeg bruger, og det skifter noget, hvilke mærker jeg bruger. Mht. olier er det også lidt forskelligt, alt efter hvor “fedttørstig” min hud føles. Mandel- og macadamiaolie er jo generelt supergode for hudens evne til at regenerere. Kokosolie siges også at have nogle uovertrufne evner på det felt, men her er det meget vigtigt ikke at overdosere; det er virkeligt mindre end lidt, der skal anvendes. Er man til en lidt mere “tør” olie, kan jeg anbefale hampeolie. Har indtil videre kun kunnet finde den hos urtegaarden.dk. Den har en lugt i retning af grøntfoderpiller (synes jeg!) men er rigtig lækker i brug og føles ikke helt så fedtet som de andre. Håber det kan bruges. Go’ weekend, folks! 😉

  21/10/2011
 • Blogsitter Marianne

  Uha, jeg må til at finde en fast plads til natcremen, kan jeg godt fornemme.
  @Helle Forum: dén kommentar er da til at forstå – tak (går straks i gang)!
  @: Kirsten og Anja, jeg tror vi spørger læserpanelet her – gode bud på olie til natbrug og natcreme til følsom hud?
  Ps. Kirsten – du finder også artiklen under den lyserøde firkant ‘Artikler’ i sidebjælken. Det er den, der hedder “Kan rynker smøres væk?”

  21/10/2011
 • Rie

  Omega 3 night repair serum fra REN er fantastisk hvis man kan lide olie 🙂 jeg synes den er super. Kunne ikke drømme om IKKe at bruge nat”creme”

  21/10/2011
 • Jeg har ikke fundet den helt perfekte natcreme endnu. Har I gode ideer til en natcreme der er god til hud der har let tendens til at fedte i T-zonen og har let til at blive være lidt følsom? Bruger Murads Vitalic serie

  21/10/2011
 • De olier I omtaler fra hvilket mærke er de?
  Jeg kan desværre ikke komme ind og læse det Anette skriver om natcremer, måske det bare er min pc ?

  21/10/2011
 • Pernille Bølkov

  Nat crem og serum, MÅ der til, hver aften, også efter en meget lang nat, i byen 🙂

  Og self også på hals og bryst.
  Kunne ikke finde på at gå i seng uden, det er ligesom jeg heller ikke går i seng, uden at børste tænder:-)

  21/10/2011
 • Jeg bruger pt. Dermalogica Pure Night. Det er lige forskelligt om jeg har forskellige creme til dag og nat – det kommer an på hvordan min hud har det 🙂

  21/10/2011
 • Anette J

  Yep – kan slet ikke undvære natcreme. Serum er også godt.

  21/10/2011
 • Kære Sanne,
  prøv med olie under cremen! KH Helle

  21/10/2011
 • Altid! Men jeg har tør hud, så gi’r sig selv, for jeg er simpelthen NØDT til at komme creme på to gange om dagen.

  Rigtig go’ weekend. 🙂

  21/10/2011
 • Synes lige nøjagtig det med natcremer er svært. Arbejdede engang for længe siden med nogle biodynamiske produkter, som anbefalede man ikke brugte natcreme for selv at lade huden danne sit eget naturlige fedt om natten. Men om det har gavnet min hud i alle de år jeg så ikke har brugt noget er jo ret uvist. Cremer kan dog så meget idag, så det kan være jeg skal forsøge min med natcreme igen, da alderstegnende er lidt pressende : )

  Kh Jo

  21/10/2011
 • ALTSÅ! Natcremen er den bedste investering, man kan gøre – af den enkle grund, at al reparation/genopbygning af huden sker om natten! Om dagen er en cremes fornemste opgave simpelthen at beskytte – det er om natten, det er virkelig vigtigt! Så kan I så komme i gang… også LANGT før de 35! Og spar hellere på pengene til dagcremen, men spendér på natcremen! (med god olie under, naturligvis). KH Helle

  21/10/2011
 • Av, det er lige min dårlige samvittighed, den der natcreme. Går ellers aldrig i seng uden at rense huden og fjerne makeup, men af en eller anden grund, så når jeg bare ikke den der natcreme (har ellers et par stykker stående, som er gode nok)

  21/10/2011
 • Britta

  Den bedste creme for natten til mig er La Mers fede creme, den gør underværker 🙂

  21/10/2011
 • Jo, indenfor de senere år er jeg kommet med på natholdet (og det er også et par dage siden, jeg rundede de 35, ahemmm!!) Fordi: jeg kan godt lide tanken om, at min creme til natten føles mere fed og nærende, hvorimod jeg synes en dagcreme kan være træls som makeup-underlag, hvis den bliver for fed. Kan i øvrigt også finde på at bruge olierne som de er, til natten, f.eks. macadamiaolien, som du nævner. Olie er.. fedt! 😉

  21/10/2011