fbpx

Der kom en trist mail…

Det strammer altid lidt om hjertet, når store personligheder dør. Folk som har kæmpet for en sag eller bidraget med deres kreativitet. For mig var Evelyn Lauder sådan en person. 75 år gammel døde hun i sit hjem lørdag den 12. november efter tid med sygdom. Jeg husker et møde i New York for tre år siden, hvor hun forinden havde aflyst interviewaftalen tre eller fire gange på grund af et helbred, der var begyndt at drille.  Da vi endelig sad der, fyldte hendes personlighed og stemme rummet op, og uden at blive privat-privat var hun personlig, nærværende og frem for alt ærlig. Bl.a. om hvordan hun forlod sit lærerjob for at gå ind i firmaet af frygt for at miste sin mand, og hvordan det senere var uudholdeligt, at der kun blev talt business derhjemme – men hvordan hun fik det ændret. Og om hvordan firmakulturen med hendes svigermor, Estée Lauder, med roret bedst beskrives som get-it-done-yesterday. Evelyn Lauder kæmpede på flere fronter – blandt andet var hun initiativtager til den verdensomspændende mærkesag mod brystkræft.  

Hvis du vil læse mere om den formiddag i New York får du ordene med et klik her.   

11/11/2011
Så er det nu!
14/11/2011
Måske en af de heldige? Plus et anderledes beauty-hit

Kommentarer

 • Pernille Bølkov

  Annette@, jeg mødte Evelyn Lauder i New York.. Jeg vandt en konkurence, ( make- up artist) så jeg kom på kursus i The big B, i 14 dage, hos Estee Lauder, og derved mødte jeg fru Lauder, og Evelyn Lauder, plus en masse andre..
  En mega oplevelse 🙂

  15/11/2011
 • Tak for jeres kommentarer.
  @Pernille – hvor mødte du Evelyn Lauder? Under et af hendes Danmarksbesøg?
  Mange hilsner
  Anette

  15/11/2011
 • Hun lyder som en rigtig sej kvinde.

  14/11/2011
 • Suk, ja, endnu en der er væk… 🙁

  14/11/2011
 • Pernille Bølkov

  Jeg har dyb respekt, for en person som Evelyn Lauder, har haft fornøjelsen af at møde hende, for ca 6 år siden. Som Annette skriver, meget “nede på jorden”, altid nærværende, og meget flink når hun kunne mærke, at folk omkring hende, var nervøse ved hendes store personlighed 🙂
  Gid hun må komme i himlen med alle de skønne mennesker hun har mødt, livet igennem 🙂

  14/11/2011
 • Tinna

  Stort menneske …og hun kæmpede for sagen og ja brystkræft må overvindes!
  Flot artikel Anette ….;-)

  14/11/2011
 • @Pernille – hun var Estée Lauders svigerdatter. Og vist en eksemplarisk en af slagsen. Mange hilsner Anette

  14/11/2011
 • Pernille Christensen

  Var hun en del af Estee Lauder ??

  14/11/2011
 • Henrik Busch

  Et stort menneske har forladt os!
  Evelyn Lauder var et fantastisk mennesker, der på alle mulige måder støttede op om sin kære familie og om koncernen. Altid opmærksom, altid på pletten når det gjaldt. Hendes indsats mod brystkræften var enestående og hun gav meget til andre mennesker.
  Sorgen over at miste en god ven, som Evelyn – skal overskygges af glæden ved at have kendt det smukke og dejlige menneske. De varmeste tanker til familien.

  TAK.

  H.B.

  14/11/2011
 • Ja, det er trist når store personligheder som har gjort noget for at ændre tilværelsen, dør. Jeg vidste ikke at hun var den der satte den mærkesagen vi alle deltager i og som nu er med til at ændre livet for de brystkræftramte, men det giver jo respekt.

  Klem og hav en dejlig mandag.

  14/11/2011
 • kira

  Sikke en arv at efterlade sig, og med arv mener jeg eftermæle, spor og indtryk i en epoke!

  14/11/2011