fbpx

Derfor holder de

Mit hår er jo sådan lidt mere Trille-agtigt, sagde jeg til journalisten, som skulle forberede 70’er indslaget på Go’ Morgen Danmark i går. Trille who?, lød det så. Og sådan er det, hvis du er teenager eller i 20’erne. Så er Trille ligesom ikke i spil. OK, hun var også mest en med en politisk guitar i 70’erne (da jeg var barn), og altså absolut ikke noget mode-ikon. Men hendes frisure har jeg altså.

Hvorfor 70’erne stadig holder? Det gør de, fordi netop det årti bød på så sindssyg mange langtidsholdbare elementer med ikoner som bl.a. Farrah Fawcett. Damen havde både det store hår, de lange vipper OG XXL solbrillerne. Gwyneth Paltrow har netop lavet en kampagne for Max Factor, hvor stjerne-makeupartisten Pat McGrath står bag det superfine Farrah Fawcett-look.

SNUP TIPPET: Jeg nåede ikke i går at sætte ord på den gigantiske rundbørste fra Morrocanoil, som er smart, fordi den med sine naturhår og keramiske kerne kaster ekstra glans af sig. Hvis du deler håret (langt hår vel at mærke) ind i passager, svinger det om børsten og holder det en anelse op over groretningen, når der blæses med varm luft – så får du også et bundløft. Af og til er det lettere at spraye sig til shine, og her havde jeg valgt Davines Shimmering Mist, fordi den også fjerner elektricitet.

FORRESTEN så hørte Estée Lauders Private Collection og Yves Saint Laurents Rive Gauche til 70’ernes velduft. Og der er to grunde til, at netop de to aldrig har tabt pusten. For det første elsker vi klassikere (de hjælper os med at navigere i en verden med ALT for mange valgmuligheder). For det andet er netop de to her komponeret på en måde, så Luca Turin (parfumeekspert extraordinaire) lovpriser dem med seks ud seks stjerne. Lad dem sidde lidt længere end normalt på huden, inden du vurderer dem.

NB: Jeg tænker stadig, at folk tager lidt gas på mig, når de spørger ind til mit tøj. Bliver jo også glad. Og lidt genert. Men altså…kjolen i går var fra Gustav.

05/05/2014
Den virker hver gang
08/05/2014
Den hotteste farve, ja. Men klædelig?

Kommentarer

 • 1000000000000 tak for jeres søde (OG SJOVE) ord. Undskyld jeg først svarer nu. Førhen fik jeg mail hver gang der var en kommentar, men noget har ændret sig i bloggens wordpress. Derfor: Hvis jeg af og til ikke svarer på noget, der ligger længere tilbage, så ryk endelig.

  @ Mai – det sædvanlige med fugtserum toppet med et par oliedråber og en dagcreme blandet med lidt cc-creme (jeg er slem til at blande). Og så en anelse airbrush foundation lige inden, jeg går på.

  Kh anette

  13/05/2014
 • Hej Annette

  Du skal bare være stolt af at folk spørger til dit tøj. Du ser brandgodt ud.
  Elsker at følge din blog, sluger hvert ord 😉
  Hehehe jeg er også fra Trille perioden og Rive Gauche og Private collection har jeg brugt flere liter af 🙂

  Er dog ovre de dufte, da de dufter for meget af spildt kærlighed 😉

  Kh Pia

  08/05/2014
 • Husker godt Trille fra de unge år, men du ser nu en del fiksere ud 🙂
  Dejligt med gode dufte der er klassikere, for Rive Gauche er for lækker! Længe leve YSL.

  08/05/2014
 • Hej igen Louise og Christina…..

  I er meget velkommen til at kontakte mig på min e-mail
  viuffk@gmail.com
  🙂

  07/05/2014
 • Pia Randlev Poulsen

  Husker Trille og hendes flotte lange glatte hår og ikke mindst hendes utrolige venlige og rolige væsen. Du matcher det hele 🙂

  07/05/2014
 • Mai

  Synes din hud så ekstra moist og glødende ud i indslaget – kan du afsløre hvilke produkter du havde på? 🙂

  07/05/2014
 • Helle Rick

  Yves Saint Laurents Rive Gauche den er go. Brugte den rigtig meget som meget ung og jeg kan bruge den stadigvæk 🙂

  07/05/2014
 • Pernille Sparsø

  Kære Anette @beautyspace det var skam ikke min hensigt at fornærme hverken Trille eller dig, når jeg citerer hendes mest kendte sang “Ham Gud (Øjet)”! Og jeg mener stadig du er smukkere. Igen uden at fornærme nogen – forhåbentlig!

  Sendt fra min iPad

  07/05/2014
 • Åh ja, søde Trille.. som et produkt af 60’erne er jeg vokset op med hende.
  Jeg skal simpelthen have snuset til dén Rive Gauche, for nu har jeg hørt/læst så meget om den, og da jeg i forvejen er til old school dufte, kunne den godt tænkes at falde i min smag! 😉

  07/05/2014
 • Sanna

  Sjovt, nu du siger Trille. Har før sammenlignet din frisure med smukke Pernille Rosendahls. Dengang vi debatterede pandehår. Kan huske, at jeg tænkte, om Pernille mon var datter af Trille…

  07/05/2014
 • Åhhh Rive Gauche, uhm (og jeg mener det faktisk)

  07/05/2014
 • Du er altså en af de sejeste skønhedskvinder jeg kender, jeg kan ikke lade være med at tjekke din blog dagligt – og indholdet skuffer aldrig <3

  07/05/2014
 • Stine

  Jeg elsker olier, og har været på udkig efter en god sol olie, både en til krop og en til ansigt (hvis man dog ikke kan bruge den samme?) – skriver du lidt mere om disse (jeg så desværre ikke indslaget i go’morgen danmark)
  -Stine

  07/05/2014
 • 70’erne bliver aldrig mig, beklager. 😉

  07/05/2014
 • Anne

  Ja men Trilles pandehår gik mere ned i øjnene på hende hi hi 🙂
  Mit hjerte slog lige et lille ekstraslag da jeg så Rive Gauche flakonen! Det var min aller første duft jeg fik i gave da jeg gik i 8.klasse. Den duftede meget ren. Husker tit jeg fik komplimenter “..uhm du dufter af sæbe”

  07/05/2014
 • Pernille Sparsø

  “Ham Gud er eddermame svær at få smidt ud…” Jo jeg husker skam hende Trille. Da var jeg purung, suk…, men dit hår er altså flottere 😉
  Kan man iøvrigt igen få Rive Gauche fra ISL? Den er bare så skøn! Knus Pernille 🙂

  07/05/2014
 • CharlotteK

  Åh, ja, der er ikke noget som dufte, som kan bringe minderne frem:-)

  07/05/2014
 • HSBP

  Nævnte du ikke også en god mascara? Har nu prøvet Nilens Jord simply volume og den er fantastisk. Giver så tykke vipper med første lag, men den smitter desværre af på mine øvre øjnlåg. Et god råd til det?
  Trille hår – hi hi. Er en af dem der husker hende.

  07/05/2014