Derfor bliver det ekstra skægt

Martin Brygmann, det finurlige favoritmenneske (hvis du spørger mig), får værtsrollen til Danish Beauty Award i år. Han siger: ‘Jeg har i mange år hørt om Danish Beauty Award, men det var først, da jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg ville være vært, at det for alvor gik op for mig, præcis hvor gerne jeg ville være vært.Og da jeg så ydermere blev fortalt, at min medvært skulle være Christiane SchaumburgMüller, ja, så gik det helt galt, og der er stadig mærker af fodsåler på mit loft.’

Som svar på et hyppigt stillet spørgsmål her på bloggen, så ja, alle kan komme med til Danish Beauty Award den 30. april. Mod betaling. Det koster 1095 kr. ex moms, og køb af billetter til beauty-prisuddelingens  gallaaften i Cirkusbygningen slippes løs her i løbet af et par dage.

Lige nu arbejder vi på at få de nominerede på plads, og det er tæt løb, som det fremgår af billederne her under.

SNUP TIPPET:  Apropos arbejde, så blev jeg for nogle uger siden interviewet af dygtige Anne Absalonsen. Forud for snakken spurgte hun ind til hemmeligheden (hemmeligheden ?!) bag min arbejdsmæssige (og så et par vildt flotte tillægsord) position. Jeg svarede sådan her, for det var på skrift: ’Ha, ha, ha. Nu tager jeg aldrig så store ord i min mund, så jeg vil skynde mig bare at sige tak. Jeg har absolut ingen hemmeligheder. Overhovedet. Heller ingen smutveje. I mit arbejdstilfælde kommer jeg ikke let til noget som helst. Faktisk tværtimod. Alt kræver forberedelse og ekstremt mange arbejdstimer. Det heldige er, at jeg elsker, hvad jeg laver.’

Har du måske arbejdsmæssige tricks? I 2012 flirtede jeg med det kække ‘work smarter, not harder’.  Men jeg har endnu ikke knækket koden.

Følge Beautyspace på Bloglovin’

@Beautyspace på Instagram

03/03/2013
Køkkensnak med Ole om passion og hud
06/03/2013
ELLE-gave plus det grønne skønhedsdrys, der ikke smagte Lisbeth Østergaard på Go’ Morgen

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karoline…uhhhh vi har fået taget SÅ mange nye billedet, men jeg synes ikke de fremgår af beauty Award sitet. Jeg spørger lige…

  @ Sissel – det er godt at høre. Jeg lover dig, at vi gør os umage.

  @ Birgitte B – ja, det ved jeg. Prisvindere har det med at sprede sig.

  @ Kira b – så bliver det jo en beauty-baby. Det bliver SÅ spændende…og jo, jeg tænker på babyen.

  @ Charlotte K – tak!

  @ Tina H – hahahaha – nej vel. Det har dog nok været en med en solid pengepung og nok fritid til at tænke kloge tanker.

  @ Henriette – du ved, hvor billetterne er.

  @ Heidi – mange tak. Jeg er også nødt til at have hjælp om morgenen. Og makeup hører til i den kategori.

  @ Tina Irene – ja, jeg tror, de bliver et godt match.

  @ Leika – sidst på måneden ;o)

  @ Sanne – årrhhh. Kan jeg hyre dig som pr-agent?

  Stor hilsen Anette

  06/03/2013
 • Det du kan er at være ærlig og nærværende, og så er du smuk og hjertevarm! 🙂

  05/03/2013
 • Overvejer klart at deltage:) Hvornår er i klar til at afsløre hvem de nominerede er? :0)

  Ha en dejlig dag

  05/03/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Blir’ så spændende med nomineringer og dommerpanel. Og så Martin B – Han er sgu både skøn, sjov og spændende… Og ja, som du ganske skriver: Klart et finurligt favoritmenneske. Blir’ givet et godt match med ham og skønne Christiane… Men herregud, den stakkels mand – enten skal han i gang med at male loft, ha’ udgift til maler, eller blot værne om fodsålsaftryk, som et “gyldent” minde fra 2013… 😉

  05/03/2013
 • Heidi

  Spændende, jeg vil følge det på din blog. Hvor så du fantastisk ud i god morgen DK. Jeg må lige huske de hals øvelser 🙂 Og hvordan kan man se sådan ud så tidligt om morgenen :-)Skønt job du har, det er nok svært ikke at bruge så meget tid på det når det også har ens interesse. Men tænkte også på det til Elle´s arrangement, at du godt nok skal/har skrabet meget viden til dig.

  05/03/2013
 • Henriette

  Det ville gerne opleve igen -:) Og så er jeg helt vild med Martin-:)

  05/03/2013
 • Vil egentlig gerne moede vedkommende som opfandt “Work smarter, not harder” – tydeligvis ikke en person med egen virksomhed:-) Kunne vaere fedt at deltage i Beauty Awards, maa se om jeg kan faa strikket det sammen….

  05/03/2013
 • CharlotteK

  Han er da sød… God arbejdslyst!

  05/03/2013
 • Kira Bjørnestad

  Har termin den 30 april. Så vil følge med fra sidelinjen 🙂 er helt vild med Martin, syntes at han er sjov som skuespiller og spændende som menneske!!!

  05/03/2013
 • Glæder mig så meget til at de ‘de nominerede’ – har været glad for flere af de nominerede produkter de forrige år 🙂

  05/03/2013
 • Sissel

  Glæder mig til at se nomineringerne; for mig som “beautyforbruger” har de lige så stor betydning som selve vinderen, selvom jeg godt ved, at det for producenterne gør en kæmpe forskel, om de vinder eller er nominerede 🙂

  05/03/2013
 • Åhhhh. BA <3 Jeg glæder mig til at se billederne af dommerpanelet (som altid !), og til at se vinderne !

  Du har det vildeste job 🙂

  //GOD TIRSDAG

  Kkkk.

  05/03/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.