fbpx

Derfor er jeg nummer to

Det var festligt at se jeres numre i går. Og jeg har lovet at afsløre mit, som er en klar toer. Nemlig den med at egne principper holder. Og den med, at det ikke er nødvendigt at være 100 procent økologihellig for at sidde på den grønne gren. Fordi det giver mere mening at finde sit eget ståsted i mellem eksempelvis økologi, videnskab, pris og brand-kærlighed. Og præcis det sidste gælder for mig, når YSL om en lille måned lancerer Baby Doll Kiss & Blush, der rigtig gættet er til både læber og kinder. Det er en let, geleagtig konsistens med indhold af både olie og pudder, så altså hverken helt mat eller helt shine. Bare smart og hudbehagelig.

I øvrigt.

Det med egne principper er også min pointe i kapitel 8 i denne her, hvor verdens bedste forlag sørme sender pressemeddelelsen herunder ud i dag. Der findes nemlig ikke én sandhed. Du bliver nødt til at lave din egen – men i kapitlet om ingredienser på godt og ondt får du forhåbentlig et godt grundlag.

SNUP TIPPET: Det er mange år siden, at makeupartist extraordinaire Søren Hedegaard tippede mig om tricket med at bruge læbestiften på kinderne også. Den mulighed er der selvfølgelig stadig. YSL’s Baby Doll Kiss & Blush er i handlen om fire uger til en pris af 280 kr.

02/04/2014
Træk dit nummer blandt de her 5 grønne skønhedstendenser
04/04/2014
Andreas makeup til Zulu Awards

Kommentarer

 • Lizette

  Hej Anette, jeg har været skrevet op på biblioteket, men vil ikke vente mere på bogen. Hvorfor får de ikke flere hjem?. Hvad er dit bedste link til køb? Ønsker mig alle YSL-farverne.

  04/04/2014
 • Signe Sørensen

  Yiiihhaaa, jeg har købt bogen via Arnold Buscks website og fik den hurtigt. Er forelsket i kapitel 10

  04/04/2014
 • Karina

  Wow, nogle smukke farver!! Here comes summer 🙂

  03/04/2014
 • @ Sanne – og DIG….griner.

  03/04/2014
 • Du vil sgu da aldrig være nummer TO! Søde skat! 🙂

  03/04/2014
 • @ Gigi – hahahahahaha, hvad skulle jeg gøre uden venner som dig i cyberspace.

  03/04/2014
 • Gigi

  Anette – vi er også mange, som synes, du er nummer ET! Men det er selvfølgelig en hel anden snak! 😉

  03/04/2014
 • Betina Berg Holm Andersen

  Hej Anette
  Har lige et spørgsmål tl det med den fugtmættede hud. Har fattet den med at “miste” inden man kommer sin creme eller serum på. Det der er nyt for mig er at “misten” skal indeholde plejestofer. Har hele tiden brugt kildevand på dåse (Avene, vichy eller roche-posay) og kommet min serum/creme på lige efter. Er det ikke tilstrækkeligt med kildevand?
  kh
  Betina

  03/04/2014

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!