Derfor er den så farlig

Hvis du er over 20, ved du godt, at den her duft er farligere end farlig. For den kan sende en direkte tilbage i armene på de helt forkerte folk. Hvis du forstår. Derfor er jeg på en måde lettet over, at den nye Opium Vapeurs de Parfums er en – skal vi bare sige – noget frit fortolket udgave af den oprindelige. Den er mildt krydret med et pift af mandarin og pink peber spicet op med helt lyst træ – og virkelig fin.

NB: Opium – the real thing – vandt i øvrigt Årets Klassiker ved Danish Beauty Award. Jury-begrundelsen lød blandt andet: Som et manifest af sin tid gør Årets Klassiker sig særlig bemærket – med det, der engang var forbudte duftdråber. Dråber, som folk i 1978, betalte forud for at sikre sig. Det blev kickstarten på en æra af orientalske dufte med især én opsigtsvækkende beruselse. Endda en, der for mange gik over grænsen.

Er der dufte der sender dig på glat-is? One way or the other…

08/05/2012
Derfor vil du vide, hvad Line bruger
10/05/2012
Var du også en af dem, der pjækkede i går?

Kommentarer

 • Tanya

  Åh ja, Kouros kan også bringe mig helt tilbage til den første forelskelse. Suk! (Jeg fulgte en gang efter en mand der bar Kouros i DalleValle – bare for at indsnuse lidt flere ungdomsminder!) 🙂

  10/05/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Jeg skal love for at Opium giver bølgegang, blandede følelser og masser af sidegevinst-tanker med andre dufte, der kan sætte fut i tingene.

  Men husk bare…hvis I får muligheden, som R. Wiberg, at dufte til den nye Opium. Den ER altså fin.

  Stor hilsen Anette

  10/05/2012
 • R. Wiberg

  Har lige anskaffet mig den nye Opium, altså Opium Vapeurs de parfums, og den er ikke spor tung som originalen. Det er nærmest som Opium Light med et friskt pust. Desværre kan man ikke få bodylotion/shower i “Light udgaven”, det hedder sig, at man sagtens kan bruge den originale Opiun bodylotion. Det er lidt ØV

  10/05/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg var for lang tid siden den heldige vinder af V&R Flowerbomb her paa Beautyspace Uhmmmm hvor jeg nyder den. Den kan varmt anbefales.
  Light Blue,Flowerbomb og Tous L’ Eau Eau de toilette (green bottle) er mine favoritter iøjeblikket. Tous L’ Eau Eau de toilette chek it out, jeg elsker den !!! 🙂

  09/05/2012
 • Åhh, Opium! Puuuh-ha, hvor jeg husker den. Den er en regulær stinker! Jeg badede i den i firserne, blev gift iført hele serien – bodylotion, bodyshampoo, deo og parfume – intet mindre kunne gøre det! Så fik jeg søn, og mine næsebor ændrede sig totalt, jeg kunne ikke længere DØJE orientalske, tunge og syntetiske dufte. Lige nu er faktisk ret vild med en udødelig klassiker, som også er en anelse tung (den skal bare dampe af) – Diorissimo. Uhm, liljekonvaller!

  09/05/2012
 • Rikke Ryge

  Chanels `Change´ giver gode komplimenter…

  09/05/2012
 • Christina

  Opium, mindere mig om min mors generation og hovedpinde.
  Jeg har før arbejde som frisør og der er ikke noget være en kunde med for tung parfum på, som går lige op i næsen 🙁

  09/05/2012
 • Frederikke

  Fahrenheit fra Dior til mænd er legendarisk. Miss Dior ligeså. Er desuden til fals for duften af vanille og min søns hår og hovedbund… mmmmmmm

  09/05/2012
 • Daniela Fraser

  Jeg var faktisk en af dem i 80’erne som fik at vide at jeg kunne bære den traditionelle OPIUM.
  Senere fandt jeg ud af at de tunge dufte virker bedst på mig, da min hud neutraliserer mange dufte og bliver “lette”
  😀

  09/05/2012
 • Louise

  Ikke en klassisker, men næsten ligeså tung – og fantastisk synes jeg – som Opium, er Flowerbomb fra Victor og Rolf!

  09/05/2012
 • Jeg husker med bobler i maven tilbage på Jazz til mænd! Og Chanel no.5 havde min elskede mormor altid et stykke sæbe til at ligge i undertøjsskuffen

  09/05/2012
 • CharlotteK

  Kouros kan i den grad få mig på glatis! Jeg bliver henført til mine teenageår med hormoner på overarbejde….. 🙂

  09/05/2012
 • Anette W

  OPIUM er alt for tung. Der er noget harem over den

  09/05/2012
 • Birgitte linstow

  Excentric molecules 02

  09/05/2012
 • Ditte H.

  P.S.
  Får mange komplimenter for duften af mandlige venner, når jeg har Allure på, som jeg iøvrigt altid vender tilbage til! Så enten ER duften super sexet eller også så lugter jeg bare rigtig skidt til hverdag …. :-/

  09/05/2012
 • Ditte H.

  Hahaha …. Morer mig lidt over, at vi åbenbart er mange, der kommer til at tænke på gamle damer, når Opium kommer på banen 🙂 Jeg har hverken en mormor, oldemor eller noget af ældre årgang, som jeg forbinder med Opium, men jeg synes bare, lugten får mig til at tænke på gamle utætte damer …. Ikke nogen sexede reklame der ….
  Til gengæld kan Allure fra Chanel få mig til at smække benene samme! Uhh … DEN er sexet!!

  09/05/2012
 • Nina Ricci – en frisk sommerduft, der minder dig om candyfloss og solskinsdage !

  09/05/2012
 • Jeg husker en duft fra Givenchy “L’Interdit” Den bliver desværre ikke produceret mere… Den havde en lækker, lækker duft at pudder. Kom til at tænke på min farmors pudderdåse fra Lancome, som jeg en sjælden gang fik lov at prøve som barn. Tip mig hvis du kender noget tilsvarende…

  09/05/2012
 • Enig med Nanna – den er heller ikke noget for mig. Min oldemor (!) brugte den…

  09/05/2012
 • Jeg har aldrig haft lyst til at dufte til den faktisk 🙂 Heller ikke Elizabeth Arden – Red Door 😉

  08/05/2012
 • Kære Nanna – uha…duftens veje kan være grumme.

  Kære Con9 – også uha til dig ;o)

  Stor hilsen Anette

  08/05/2012
 • Opium minder mig lidt om gamle damer (sorry!), fordi min mormor brugte den flittigt 🙂

  08/05/2012
 • Jow altså – Lacostes Aftershave fra way back-80’erne gjorde godt nok noget helt specielt ved mig! Manden min har en duft, som minder ustyrligt meget om den, og den ka’ (også) få mig på glatis, så at sige. På den fede måde, forstås! 😉

  08/05/2012