Derfor fik Salli nye stænger

Du tror, det er løgn, men jeg har fået rettet stængerne til.

Sådan lød det i telefonen i går fra en noget overrasket Salli (cool og sød pr-dame for LOC). Mig: Stængerne? Salli: Ja på brillerne skudda. Mine vipper ramte pludselig mod glasset, og folk vil ikke tro på, at de er mine egne. Vipper altså.

I cirka to måneder har hun brugt denne her, og jeg bad hende fluks uddybe med flere ord: I begyndelsen skete der ikke noget, og jeg overvejede faktisk at stoppe, fordi det svider en lillebitte smule.  Men pludselig gik vippehårene amok – så meget, at mascara er blevet unødvendig. Endda på grænsen af upassende drageagtigt. Jeg tænker, at man skal putte en krone i en dåse for hver dag, man bruger produktet… så der er råd til en ny. 

SNUP TIPPET: Når vipperne har fået den længde, du ønsker, er det fint bare at bruge lash-serum hver anden dag. Som med vitaminpiller hænger effekt og forbrug sammen. M2 er ligesom Neulash anerkendt for effektiviteten (og prisen). Jeg vil gerne høre fra dig, hvis du har erfaringer med andre lash-sera. Vær i øvrigt opmærksom, at alle ikke tåler øjenvippe-serum.  

NB: I går var jeg til jurymøde i Danish Beauty Award. I en af pauserne handlede det ikke om gode stænger, men stramme bagdele – en af de kvindelige dommere har nemlig en vanvittig stramtrænet popo takket være 100 daglige squats…det skulle efter sigende tage bare 10 minutter. Jeg tager tilløb.

@Beautyspace på INSTAGRAM

Foto: Anne Højlund Nicolajsen

02/04/2013
Go nuts
05/04/2013
Derfor vælger jeg petrolatum fra

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres kommentarer og fordi I deler vippe-erfaringerne.
  @Karoline – det er ikke farligt, men man KAN være overfølsom overfor det aktive stof. Eksempelvis prøvede jeg den lægelige udgave på et tidspunkt (Latisse), og fik nældefeber og røde øjne. Så den gik selvfølgelig ikke.

  Stor hilsen Anette

  11/04/2013
 • Sissel

  Man tror ikke helt på det, når man første gang hører om produktet, men det VIRKER. Bruger M2 Beauté Brow serum, og den virker over al forventning, så jeg vil godt tro, at også brynserummet fra M2 er så effektivt, at det kan ramme brilleglassene 😉

  10/04/2013
 • Jessica Siewierkiewicz

  Min mama bruger Aphro Celina (pretty-look.com, Zicavej 8, 2930 Klampenborg, Danmark).

  10/04/2013
 • Thea

  Har netop købt m2beaute serum.
  Er der nogen erfaring med glossen? Der er et tilbud med costume og hvis den gør en forskel så vil jeg da overveje at benytte mig af tilbuddet

  10/04/2013
 • Produkterne fra M2 Beauté er simpelthen fantastiske. M2 Lashes er jo et vidundermiddel! Også deres M2 Brows er super effektiv. Mht at benytte én serum til vipperne og en anden til brynene er: Der er stor forskel på vippehår og brynshår. Brynshår sidder dybere i huden og skal derfor have et mere aktivt produkt, før end det har den optimale virkning. Et så aktivt produkt kan du ikke benytte langs vippekanten, da huden omkring øjnene er meget mere sart, samt at vippehåret sidder mindre dybt nede i huden. Derfor benyttes der hver sin serum. <3

  09/04/2013
 • Anni

  Jeg bruger den til bryn fra M2 og den er fantastisk. Har fået buskede bryn nu hvor jeg før havde meget lidt. Også har min frisør farvet dem så man rigtig kan se det nu. Jeg tegnede mine bryn op før hen og det er overhovedet ikke nødvendigt nu 😀

  09/04/2013
 • Jeg har altså hørt, at det er farligt for øjnene? Så jeg ved ikke om jeg tør !

  07/04/2013
 • Ikke for lyde mega klog @Kristine, men mener at ha læst man kan bruge det på bryn også i et dameblad.

  @Jeannie hvis du ikke når det ønskede mål kan jeg anbefale at du får single eyelash ektensions på lige inden denne store dag <3 Er selv addicted til det og laver det også selv…

  06/04/2013
 • Jeg har også brugt M2 i et godt stykke tid nu, og den virker altså virkelig! So nice. Næste skridt må være også at få fat på brynserum’en – så man kan slippe for huller i brynene. PS 100 squats om dagen. That’s just mental.

  05/04/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B, hvis du bare skal vælge én af de 3 ting, så nap fiskeolien.
  @ Marie R – hurra!
  @ Mette G – du skal lige se Sallis kommentar.
  @ Jeannie – det må give sug i maven. Den 18/5 er jo lige om lidt.
  @ Helle R og Salli – tak til jer begge.
  @ Heidi – go’ idé. Så får man måske også børstet tænderne lidt grundigere…eller i hvert fald længere tid.
  @ Kristine – fortæl, fortæl. Hvilke har du prøvet? Mange af de nye er jo til BÅDE vipper og bryn og hånden på hjertet, så må det jo være samme effekt. Al anden argumentation vil jeg betegne som salgsgas.
  @ Sanne – forståeligt.
  @ Kira B – pris og mere info skulle gerne være i linket. Du har ret. Jeg må lave noget med de Pukka-drinks. Coming up.
  @ Daniela og Sidste og Pia Ø – tak for jeres input.
  @ Winnie – Du får EGF i Naturskøn i Aarhus. Jeg skal prøve den te. Nu.
  @ Sandra – se lige Winnies te-tip. Maybe it Works.

  Stor hilsen Anette

  05/04/2013
 • Hold da op for en pris!! Er glad for jeg er født med lange vipper 😮

  ablondemess.dk

  04/04/2013
 • Pia Ø

  Jeg har brugt (og bruger) Neulash hver aften og har fået de flotteste, mørke tætte vipper. Hver morgen bruger jeg en plejende “balsam” fra Iredale og bukker dem derefter med vippetang – ikke nødvendigt med mascara mere!! Jeg synes ikke, det svider, men ligger det også på ca. en halv centimeter over vippekanten. Dette lille vidundermiddel er alle pengene værd!!! Sparer både mascara, øjenmakeupfjerner og slider ikke unødigt på den tynde hud under øjnene.

  04/04/2013
 • Winnie

  Jeg begyndte for nogle måneder siden at drikke iperoxo te, og havde nøjagtig den samme effekt.

  Min teori er, at det mest af alt er vitaminer der får vipperne til at vokse, og det fungerer så effektivt fordi, du tilfører vitaminerne direkte/nær ved en meget følsom slimhinde, som derefter går direkte i blodet. … Men det er uden at have undersøgt det nærmere… Altså bare en teori på baggrund af min oplevelse med ipe roxo te, der indeholder en meget stor mængde vintamin. Og efter at være stoppet med teen efter en måned, er mine vipper stadig vildt lange og buede.

  Tror nu alligevel jeg vil prøve M2 lash en dag.

  Anette! Er der nogen butikker i århus der sælger bioeffect EGF serum?

  04/04/2013
 • Sidse Pipi

  M2Beauté er bare fantastisk og helt uden mén for mit vedkommende hvad jeg til gengæld oplevede med Neulash. Jeg er på den tredje nu med korte pauser imellem, og det er mest for at give vipperne lidt ro og så fornemme forskellen som er der hver gang. Så ønsker du de længste, tætte og stærke vipper så bare kom igang. Og så er det dine EGNE 🙂

  04/04/2013
 • Jeg har brugt det i et år nu og kommer nok aldrig fra den igen og tilbsge til mine “stumpede” øjenvipper

  04/04/2013
 • Kira Bjørnestad

  Spændende!!! Kommer der før og efter billeder? Og hvad koster vidunderserumet? (Det lyder jo fantastisk, men ved ikke lige helt hvordan jeg har det med at det svier når man tager det på…?).
  Har intentioner om daglige øvelser… Indimellem husker jeg dem, for det tager jo virkelig ikke lang tid (så i stedet for at sidde i sofaen og se fjernsyn, så frem med en måtte og lav øvelser, ben, arme, knibe og baller)!!!
  Jeg tager jo en del kosttilskud, lad os bare nøjes med at konstaterer at mulitivitamin, fiskeolie og koldt presset hørfrøolie er en del af det daglige indtag….

  UDOVER DET troede jeg at der ville være noget om drikkelige kosttilskud på bloggen jævnfør billeder på instagram?

  04/04/2013
 • M2 skal skrives på ønskelisten, det må prøves. 🙂

  04/04/2013
 • Har brugt omtalte produkt med stor stor tilfredshed – Fik de længste/ fineste vipper og endog blev de en tone mørkere…

  Har prøvet samtlige vippe-serum`s på det danske marked og denne falder ud til UG – med det lovede resultat uden nogen tvivl..

  Dog tænker jeg lidt over den de har lavet til bryn – Hvad den store forskel er på produkterne måske du har et svar på dette ( Som så meget andet 😉 ?

  04/04/2013
 • Heidi

  Serum er allerede på ønskelisten…
  Jeg går straks igang med squat, det kan vel gøres til tandbørstningen morgen og aften, så er vi ved at være der :-)laver dem dog i forvejen en del til træning.

  04/04/2013
 • Helle Rick

  Hvor jeg da bare nyder at læse dine daglige input. Jeg får altid på een eller anden måde et bredere smil og læberne får lidt motion. Tak for det!
  Det kunne være jeg også skulle prøve dette fantastiske middel. Spændende om jeg så skal have nye stænger til mine briller 🙂

  04/04/2013
 • Salli

  Jeg brugte serum i ca. 6 uger før det begyndte at ske noget og nu er de så gået amok 🙂
  De svier lidt når man lægger der på (som en flydende eye liner) det svier ikke i øjet men på vippekanten og det aftager når man har brugt den i nogle uger.
  Jeg er vild med resultatet og de Lash Extentions jeg troede jeg skulle ha’ er da droppet til fordel for at jeg nu har mine egne som er flottere end nogensinde 😀

  04/04/2013
 • Jeannie

  Købt – Tester – venter – venter forsat.. Ved det godt: Make-up skal af om aftenen, men jeg indrømmer gerne, at det får jeg ikke altid gjort og det her skal på om aftenen, man kan godt tage på det om morgenen og derefter mascara på, men det er som, at snyde lidt og virker det så sådan rigtigt?… Jeg skal også blive bedre til at gøre det rigtigt, men jeg tror på det kommer til at virke.
  Jeg skal giftes 18.5 og håber ikke de falder af eller anden allergisk reaktion op til.
  🙂

  04/04/2013
 • MetteG.

  ()…kan jeg bare IKKE forholde mig til..() – sorry for den sløsede brug af tasteturet.

  04/04/2013
 • MetteG.

  Uh, jeg har luret meget på de omtaler du har haft af vippeserum og det ser jo simpelthen ud til at være et vidundermiddel, men tanken om at skulle bruge noget der svider i øjnene kan jeg bare forhold emig til. Av, mine sarte øjne. Så jeg må fortsætte med mascaraen til sensitive øjne fra La Roche-Posey (som til gengæld også er fantastisk).

  04/04/2013
 • Marie Rasmussen

  Ah er lige ved at blive kvalt i min glorie …
  1) er netop startet på vippe-serum, intet resultat endnu, men mon ikke det kommer?!
  2) har meldt mig på et fitness hold, starter mandag.
  3) Husker at få fiskeolie og vitaminpiller jeden tag 🙂

  04/04/2013
 • Jeg tager også tillæb til det der hjemmetræning. Men altså… det bliver nok mere ved tanken, ligesom det med at tage vitaminpiller og fiskeolie hver dag.

  04/04/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.