fbpx

Derfor har mr. Carrot succes

Hvis du læste med her, ved du, hvem vi taler om. Han er hverken guru eller tryllekunstner, men han gør to enkle ting rigtig godt:

1.

Ido Leffler involverer kunderne. Han chatter med dem, tager deres meninger til efterretning og gør i øvrigt det, Facebook er beregnet til: nemlig at socialize. Du er nødt til at være personlig – ikke privat – men personlig. Det er noget med at turde smide slipset, når du taler – og så i øvrigt ikke bare bruge FB som kalkuleret  markedsføringskanal.

2.

Manden viser åbenlyst, at han er langt fra perfekt. Som øko-grøn-initiativtager indleder han med at fortælle om den deodorant, han bærer. Den kan holde i 72 timer og er i følge Leffler klinisk bevist til at kunne slå ihjel (og nej, jeg bad ikke om mærket)…men: you gotta make choices. This is one of mine. Han indrømmer også, at han er vild med at flyve til Danmark fra San Francisco mandag morgen og hjem igen 36 timer senere. Fordi han elsker fly (ikke specielt øko-kærligt). Trenden hedder flawsome og går ud på, at ved at turde vise menneskelighed (inkl. inkonsekvens og fejl) bliver man langt mere spiselig frem for perfecto-perfecto.

SNUP TRENDEN: Jeg skal nok vende tilbage til produkterne, når vi nærmer os maj, hvor de lander på hylderne herhjemme. Foreløbig skal du bare vide, at Yes to Carrots Super Rich Body Butter kaldes en af ’verdens bedste kropscremer’ i USA – og med god grund. Der er masser af guf i den: sheasmør, kakaosmør, avokadoolie, gulerodsolie, sød mandelolie og meget meget mere. MEN. Jeg forstår ikke parfumeindholdet, som rangerer relativt højt på ingredienslisten – afventer svar på hvorfor.

NB: Ido Leffler er også bevidst omkring humor. Når du åbner en pakke med ansigtsvådservietter, står der som det første: Wipe that smile on your face.

28/03/2012
Sig nu bare JA for pokker!
30/03/2012
Gid mine forældre ikke holdt Børsen

Kommentarer

 • Rart med mennesker som tør være ærlige i disse hellige tider! For ingen af os er jo perfekte. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  31/03/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg tilslutter mig alle roserne til “vores” Anette og Ido Leffler.

  Jeg har prøvet Yes to Carrot Body lotion og Yes to Blueberries Overnight.

  Det er gode produkter til prisen.

  Rigtig god weekend.

  30/03/2012
 • Hm jeg ved det ikke præcist. det var en en agurkeansigtscreme. Den var rigtig smart med en slagt “pumpe” funktion så der ikke kom bakterier i

  30/03/2012
 • Sikke dog nogle dejlige billeder.. Bliver da helt glad:) glæder mig rigtig meget til at se og høre mere til de produkter. Jeg må sige at som kosmetolog er jeg meget nysgerrig og forventer mig en del af dem:) god påske til alle..

  30/03/2012
 • @Lykke – hvad var det for en af cremerne?
  @Anja – du kan tro, jeg kommer tilbage med svaret. Det bliver fra maj måned – bl.a. i Matas.
  @Kira B – takke-tak. Jeg er afhængig af jeres input også, så det er en 100 pct. two-way street.
  @Dorte D – så er vi to mht. favorit-flawsome.
  @Con9 – åh, jeg kan godt lide veninden ‘vores anette’ – og ja, jeg røg også lige på den der med antiage. Vender tilbage mht parfumen.
  @LisaLise – ildsjæle er ofte personlige og han var/er sådan en fyr.
  @Laura R – det er jo meget personligt, om man kan tolere parfume i hudpleje. Konkret gør parfumen jo absolut intet udover at påvirke den metalhygiejniske velvære (måske). Er man allergisk er det jo en helt anden snak.
  @Lotte – dét bliver nemlig spændende. Også at følge Travel Retail-salget.
  @Charlotte K – me too. Også selvom det er de bageste sæder.
  @Heidi og Marie – tror I vil blive glade.
  @Helle F – nu kunne jeg godt sige noget om reklameindslag, men jeg ved jo, at du OGSÅ er en ildsjæl. Og de kan slippe af sted med meget hos mig.

  Stor hilsen Anette

  30/03/2012
 • Må jeg – hvad ansigtsplejen angår -komme med et pip? Der er langt mere styr på ingredienser, råvarekvalitet, økologi, certificering, fair trade principper og miljøaspekter i en serie som Pukka Ayurveda – som også er meget prisfornuftig. Hvor Yes To vel nærmest kan kaldes “grønt for begyndere” (hvad Ido vel heller ikke selv lægger skjul på). Ikke at der er noget galt i det, men…
  KH

  30/03/2012
 • Marie Rasmussen

  Dejligt … Så er der endnu en grund til at glæde sig til at det bliver maj måned 🙂
  God weekend!

  30/03/2012
 • Heidi Ringbæk

  Glæder mig til at høre mere om produkterne. Dejligt med en ærlig mand der ikke er “frelst” :-).
  Og ja, kan kun give da andre ret vedr. dig og dit Anette.

  30/03/2012
 • Lotte

  Dejlige billeder – er VILD med de smilende blåbær :o)
  Super cool brand – det bliver spænende at følge & ikke mindst prøve når det rammer hylderne.

  30/03/2012
 • CharlotteK

  Elsker fly: ja, han sidder nok ikke krøllet sammen på economy class som os andre 🙂

  30/03/2012
 • Laura R

  årh øv til indholdet af parfume!
  læste også med sidste gang han blev nævnt, og havde lige håbet, produkterne var uden parfume.

  30/03/2012
 • En frisk pust at læse om en fabrikant der masseproducerer men kan holde den personlige touch 🙂

  30/03/2012
 • Jeg kan absolut kun tilslutte mig Kira B. og Dorte Daugaards roser til dig for din altid søde og nærværende måde at være “vores” Anette! 🙂 Seriøst – mange kunne lære en hel del af dig, når det handler om “kunde”-håndtering! Sikkert også derfor at Ido Lefflers tilgang til tingene tiltaler både dig og os; er der noget skønnere og mere troværdigt end når folk “smider slipset” og erkender, at vi alle er mennesker med hvad det indebærer af småfejl, skavanker OG humor? Alene hans indstilling til begrebet “anti-age” kan man jo kun elske! 🙂 Så nu mangler der bare lige at komme styr på det med parfumeindholdet.. er spændt på at høre nærmere om det?

  30/03/2012
 • Dorte Daugaard

  Jeg giver helt Kira B. ret. Det er dine svar på kommentarer og spørgsmål, som giver mig en dejlig følelse af “dialog”, og det er helt klart en af grundene til, at beautyspace er min yndlingsblog (og så selvfølgelig pga. din viden og ekspertise og fab konkurrencer) 🙂

  Flawsome er hermed mit nye yndlingsord! 🙂

  Glæder mig til produkterne kommer!

  29/03/2012
 • Kira B.

  Jeg syntes også at du er god til at servicere/socialisere med alle os beautyspace-tilhængere. Er sikker på at jeg ikke er den eneste, der sætter stor pris på at du tager dig tid til at svare på vores kommentarere og komme med gode råd og fif 🙂 glæder mig over at flawsome er en tendens…for helt ærligt…uanset hvor meget vi prøver – så er ingen af os perfekte! Og det er helt okay og langt mere realistisk end at stræbe efter det perfekte.

  29/03/2012
 • Synes stadig det lyder meget spændende med hudpleje til en fornuftig pris og med kære budskaber :-). Men vil også gerne have en forklaring på hvorfor der skal så meget parfume i som du skriver, for det må gerne stå et godt stykke nede på ingredienslisten. Hvor kommer man til at kunne købe mærket her i landet?

  29/03/2012
 • Sjovt, købte ed et tilfælde den ansigtcreme da jeg var i paris sidste forår, havde glemt min ansigtscreme og bare tog det første ned fra hylden der så fornuftigt ud til en rimlig pris, og vil bare sige jeg synes det er en af de bedste ansigtscremer jeg har haft. Den er bare så lækker og meget fornuftig pris, godt at høre det snart kommer til danmark

  29/03/2012