Derfor kan hud og vipper redde alt

Under foredraget sidste i uge sagde en klog psykolog, at når du klæder dig på, som du gerne vil føle dig, smitter det ydre af på det indre. I den sammenhæng er jeg vild med selskab af makeupkloge Kenneth eller Johanne – og gerne tit. For jeg lærer altid noget nyt og falder under deres hænder samtidig helt ned og ind i den frisørtrancetilstand, en hovedbundsmassage kan give.

Hud og vipper er de to vigtigheder, der overskygger alt andet (ok, og lidt eyeliner), hvis du vil udkomme i wow-udgaven af dig selv. Og boy havde Miss Jo sidste tirsdag forberedt sig på at lave hud, som var vi på vej til et party med HD-zoom. For jeg skulle airbrushes. Jamen sviner det ikke? Og hvad med mit hår? Og tøjet? Og bliver det ikke for tæt og for maskeret? Nej, det bliver kun godt, lovede Johanne, som er filmvant helt ovre fra Hollywoodkanterne. Og fik ret. Det føltes som om nogen stod og pustede kølig blød luft på mit ansigt med et pusterør. Nuancen var blandet i maskineriet du ser, så den matchede min hud perfekt. Resultatet var som at have min egen hud, bare i en barnlig, ny udgave, hvor alle unoder var visket væk. Uden overgange eller tilløb til at smelte – heller ikke otte timer senere. Med unoder mener jeg alt det der sjæler lys fra huden: rødme, pigmentpletter, synlige porer und so weiter.

SNUP TIPPET: Trods succes bliver airbrush aldrig en hjemmeting for mig. Her vil det stadig være foundation på almindelig manér. Hvis du vil prøve airbrush, have ansigtet i Jo’s kyndige hænder eller bare sikre dig hendes tricks, så er det med et klik her, du kan følge hende og tanke lækkerhedsfif op.

NB: Vipperne vender vi på mandag. Og for alle Jane Iredale fans, så er der godt nyt fra september. Nu vi er ved huden. Smooth Affair, facial primer & brightener og Glow Time, Full Coverage Mineral BB Cream.

23/08/2012
Luksuslækre affordables jeg vil have huden i
27/08/2012
Kompliment-magneten

Kommentarer

 • Kenneth adelhardt

  Jeg vil eeeelske at vinde!!!! Lad det blive mig.

  02/09/2012
 • Camilla Ahlefeldt

  @Anette: Jeg kan nok ikke komme igennem til Søren Hedegaard på Facebook, eftersom jeg ikke er oprettet dér. Jeg må vist bare se mig om efter en frisør, som forstår mine ønsker. Åh, hvor er du altså heldig at have diverse hår- og skønhedsguruer på speed dial, Anette!

  27/08/2012
 • Ååhhh et af de indlæg, hvor man (jeg!) bare vil prøve det HELE!
  Og når du siger Kenneth, altså … så må jeg bare sige ‘stor røv, lille røv’ for jeg har brugt øjenskygge SÅ mange gange i sommer, fordi det tip VIRKER!
  Happy happy 😉

  26/08/2012
 • Sanna

  Dansk oversættelse… Hmmm, bedugget? Arj, så hellere dugfrisk ;-)Photoshoppet i.r.l. lyder som en drøm!

  26/08/2012
 • Jo

  Anette…tusind tak : ) det var en fornøjelse som altid. Jeg kommer gerne og giver dig et pust til med airbrushen. Og makeupklog det kan du selv være ; )))

  Jeg er vild med min airbrush og den er på tilbud hos den danske forhandler beautifulmakeup.dk lige nu, hvis nogle vil sprede lidt lækker luft : )

  25/08/2012
 • Sfoto af dig der, Anette!!!
  å HOT foto af dig der, Anette!!!

  Og skønt med news fra Jane Iredale – har også selv lige fået dem hjem, og skal igang med at teste…
  Og skønt med news fra Jane Iredale – har også selv lige fået dem hjem, og skal igang med at teste…

  25/08/2012
 • Så HOT foto af dig der, Anette!!!

  Og skønt med news fra Jane Iredale – har også selv lige fået dem hjem, og skal igang med at teste…

  25/08/2012
 • Winniebn

  Jeg har undersøgt rigtig meget omk. Dinair airbrush. Og man kan få en hjemmerversion til lige omk. 1000,- har længe tænkt på at anskaffe mig en. Dinair har også tan-spray, fugtighedscreme-spray, og foundation self. Problemet er den dumme told, når man bestiller fra USA. Havde bestilt en kjole fra USA til 180,- men endte med at betale 500,- før den var i mine hænder. Nå men dinair er rost til skyerne på youtube.

  25/08/2012
 • @ Charlotte K – dét kan jo komme over enhver, ikke sandt?

  @ Lea – jeg har endnu ikke prøvet en foundation på spray, som jeg synes fungerer. Heller ikke den, du nævner. Rigtig prof. airbrushing fungerer…men det kræver jo maskineri og stadig (vil jeg mene) et godt håndelag. Men måske Johanne vil komme på banen her?

  @ Camilla A – hvor ER det godt at høre. Proteinspray rules! Der kan aldrig ske noget ved at spørge Søren Hedegaard – forelår du prøver via FB på ‘besked-manér’ også selvom I ikke er FB-venner.

  @ Mette K – åhhhh ja, et lidt mere dewy look er smækkert. Sidder og tænker at jeg burde have en dansk oversættelse til det ord.

  @ Rie, ja, men også ret koncentrerede produkter, som holder lidt længere, synes jeg.

  @ Marie R, og de vipper bliver vakse, lover jeg.

  God weekend, stor hilsen Anette

  25/08/2012
 • @ Anette J, åh ja, Just Kissed er fin. JI nye mineral BB har en imponerende fin dækkeevne uden at blive kunstig, så den må du prøve (se billedet).

  @ Birgitte B, ser vist lidt skævvreden ud, men glossen skal jo på.

  @ Anja, jeg synes dækkeevnen er rigtig fin på Iredales BB (uden at det kager til). Og JA,hende Johanne er et hit.

  @ LisaLise, i hvert fald er det en noget anderledes oplevelse.

  @ Tanya, haha, ja det ville ikke være dårligt. Jeg har fået et par IPL-lys behandlinger, som har fjernet pigmentpletter og gjort mine porer mindre. Det virker!

  @ Heidi, det ser ud til Jane Iredale har en del fans på Beautyspace.

  @ Sanne – sådan føltes det, du har ret.

  Stor hilsen Anette

  25/08/2012
 • Marie Rasmussen

  I LOVE AIRBRUSH!!
  – Og bedst som jeg glæder mig over at det nu endlig er weekend, vupti så giver du skønne Anette, mig en grund til at glæde mig til at det bliver mandag. Beautyguf der omhandler vipperne, det bliver lækkert!!

  24/08/2012
 • Rie

  Jane Iredale er lækkert men lidt pebret. Bestemt værd at stifte bekendskab med. Har en del af hendes øjenskygger – de holder godt. Jeg vil bestemt prøve hendes nyheder :-0

  24/08/2012
 • Mette Kjærsgaard

  Jeg glæder mig for vildt til Jane Iredales bb creme. Var faktisk inde i byen i dag og lure om den skulle være kommet, men må ha’ lidt tålmodighed endnu. Synes den faste mineralpudder derfra er ret god, men er vild med det lidt mere “dewy look” …. Og så har jeg også en svaghed for de lidt økoagtige cremer og kosmetik.

  24/08/2012
 • Camilla Ahlefeldt

  Kære Anette Jeg har set svarene på mit indlæg om hår, men jeg kunne ikke poste et nyt indlæg. Jeg Googlede dog straks proteinspray, og fandt én fra Label M., som landede i min postkasse et par dage efter. Og Blaxelastikker for at være ekstra skånsom, nu hvor jeg har håret sat op hver dag på arbejde. Status er, at sprayen er som sendt fra Gud, og virkelig gør en forskel for mine tørre lokker. For fire dagen siden var jeg ved frisøren for at dække, hvad der var ved at blive en high way L.A.-style, men jeg er godt nok ked af resultatet. Det er blevet for blond. Puha. Er ham Søren Hedegaard kun for de kendte og kongelige, og ikke for dem, der bor i Udkantsdanmark? Jeg er vildt sart med mit hår, og hader at finde en ny frisør, men der er nok noget om snakken, når man siger, at de dygtige er at finde i storbyerne..

  24/08/2012
 • Lea

  Jeg har overvejet at prøve Diorskin airflash spray. Ved du, Anette, om den giver samme resultat? Jeg er lidt bange for at den er svær at styre.

  24/08/2012
 • CharlotteK

  Ej, hvor vildt! Men selvfølgelig findes det jo også – jeg har bare aldrig tænkt på at det nødvendigvis også ville være en mulighed:-)
  Fedt billede af dig, Anette – lidt kinky;-)

  24/08/2012
 • Det lyder som om du er blevet photoshoppet i virkelighen. Rigtig go’ weekend. 🙂

  24/08/2012
 • Heidi

  Ser så meget frem til nyt fra Jane Iredale. ELSKER mineral pudderen, men ville gerne prøve med creme igen til vinter.
  Ser frem til at høre om vipper på mandag. Skal have singles på lige om lidt 🙂

  24/08/2012
 • Tanya

  Åh, hvis bare man kunne airbrushes helt permanent! Er SÅ misundelig på de piger/kvinder der bare har så fin, fejlfri hud. Hvis jeg skulle lave noget om på mig selv, ville det være at fjerne alle unoderne. Anette, hvad var det nu for en kosmetisk behandling du har prøvet som du var så glad for?
  Skøn weekend til jer alle sammen!

  24/08/2012
 • ku’ være sjovt at prøve en gang airbrush in the face engang…

  24/08/2012
 • Har hørt så meget godt om Jane Iredale – hvad er det der er særligt godt ved disse?:)
  Må få sparet op til at komme på besøg ved hende Johanne. Ih, hvor er hun altså dygtig 🙂

  24/08/2012
 • Jeg ved ikke… er i forvejen ikke så meget til foundation… Men Anette, total cool billede af dig mens du smører lipgloss på 😉

  24/08/2012
 • Anette J

  Jeg glæder mig til at blive “spraymalet” i ansigtet engang – mangler bare lige en anledning:)
  Ser frem til at se, hvad Jane Iredale har fundet på – jeg er meget glad for make-up derfra. Sidste nye for mig er en læbestift, nemlig en “Just Kissed”, der prikker i læberne, når man har den på. I like.

  24/08/2012