Derfor ryster folk på hovedet

Det er ikke produkter eller finurlige påhit, der mangler i beauty-land. For det er – som du ved – et univers fyldt med nonstop nyt og fristende grej. Og jeg elsker det. Alligevel kommer der af og til nyheder som Panda-pennen, hvor Ole-opfinder har fået for løse tøjler. Hvis du spørger mig.

Jo, makeuppen kan drage uskønt mod syd pga. høfeber, frokost-work-out, lufthavnsfarvel, bryllupstårer, høj luftfugtighed og uventede pool-parties (I wish) eller trist efterårsslud. Og det er så her, Panda-pennen kommer til sin ret, mener både franske Colette og selvfølgelig folkene bag Panda og faktisk også en pæn sjat internationale blogs. Der er tale om en bærbar makeupfjerner, som ikke efterlader nogen oliefilm på huden, men som – og det er så smart – hele tiden udskifter det lille stofbeklædte stykke du kører hen under øjet. På den måde er pletfjerneren hele tiden ny og ren.

SNUP TIPPET: Men helt ærligt…ville en vatpind ikke kunne løse problemet? Den gør i hvert fald jobbet for mig. Men måske åbenbarer der sig en HELT ny verden, hvis du lurer videoen her (jeg tvivler nu). Prisen er ca. 150 kr.

NB: Der ER  dog meget at ryste godt på hovedet af…og det lander på bloggen i eftermiddag. 

26/09/2011
Blærede supersize flasker plus efterårets 5 duft-trends
29/09/2011
Trend update: hvor barnlig tør du være?

Kommentarer

 • Ghita

  Jeg har en Hot Rubber Pen fra Hot Makeup, der fungerer super. Den er på størrelse med – netop – en pen og er sort!

  29/09/2011
 • Jeg synes nu det er meget smart at kunne fjerne mascara på afveje..men med DET design.. no thanks…

  29/09/2011
 • Jeg tror lidt, nogen har skabt et behov med denne, som ikke eksisterer 😉 Men smart er den da.. Og mindre køn 🙂

  28/09/2011
 • Marie GA

  Den Panda Pen mangler da i den grad noget lækkerhedsfaktor! Den ligner jo et forvokset termometer, så den ryger heller ikke i min clutch.

  28/09/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Nipuni – will do.
  @Judi – GODT der endelig er en, der kan se lyse og inspirere os sortsere lidt. Tak, Judi! Jeg ser din pointe.
  @Lene – nej, der s*u også for få pool-parties i mit nabolag.
  @Sanna – giv mig så hellere en dræbersnegl-fælde.
  @Con9 – Videoen er det hele værd.
  @Amalie – ret skal jo også være ret. Der må en test til.
  @Frederikke – jeg husker den fadæse. Det der med at tale ned til modtageren er en udfordring for flere reklamer.
  @Salli og Pernille – også mit team.
  @Charlotte K – haha. Blotting papir har jeg heller aldrig skrevet om på bloggen. Præcis pga. det du skriver.
  Mange hilsner Anette

  28/09/2011
 • Nipuni julie

  Det lyder godt nok smart 😉 send gerne links hvis den er blevet testet.

  28/09/2011
 • Jeg synes det er MEGA-smart!Den vil jeg gerne have i tasken!

  Så må I tænke alt muligt dumt om mig, men jeg lægger gladeligt mine penge der.

  Plejer at købe Mac’s indkapslede vatpinde med mild makeupfjerner. De er dæwlme også dyre. De er bare næsten altid udsolgt.

  En vatpind klarer det ikke altid, når det, der hænger lidt, er en vandfast mascara og fedtet eyeliner.

  28/09/2011
 • Lene

  Troede lige ved første øjekast at pandapennen var til for at LAVE pandaøjne – men det beroligede mig da at læse at den var til for at fjerne dem! Den kommer nok ikke til at stå på top-ti hos mig:O) Men nu render jeg heller ikke til så mange poolparties!

  28/09/2011
 • Sanna

  Åh, hvor jeg også grinede! Hvad bliver det næste? En skovsnegle fælde? Navnet er dog lige i øjet…
  😉 Panda pen 😀 Dagens gode grin – tak!

  28/09/2011
 • Ja, nu har jeg så lige set filmen en gang til, og jeg synes altså det er helt vildt, det store monstrum hun hiver op af den lillebitte clutch; der er jo ikke plads til en ærlig læbestift ved siden af? Forstår godt, de ikke viser klippet, hvor hun skal ha’ den ned i clutchen igen.. tror simpelthen hun har opgivet at få den møvret ned! Tak for kanon underholdning, Anette! 🙂 🙂 🙂

  28/09/2011
 • Amalie E

  Da jeg hørte konceptet, tænkte jeg egentlig at det var meget smart. Men som sagt, man har jo kunne leve uden før, mon ikke man også overlever uden i fremtiden 😉

  28/09/2011
 • Pernille Christensen

  Smart, men så hellere end vatpind 🙂

  28/09/2011
 • Frederikke

  Hm, det holder ikke længe på markedet. Produkter, der taler ned til kvinders intelligens, vil ikke sælge i stor stil. Det bringer mine tanker tilbage til dengang, Always eller Libresse lavede trusseindlæg, som absorberede lugt!!! Hvis man har brug for det, så er det nok nærmere en læge, man har behov for, vil jeg tro. De sælges så vidt jeg ved ikke længere… Markedsføres ihvertfald ikke som lugtfjernere.
  En god dag til alle herfra!

  28/09/2011
 • Salli

  Det må da være gaven til kvinden der har ALT – den er helt fjollet, og efter min mening overflødig – jeg er på vatpind holdet!

  28/09/2011
 • Det er vel i og for sig en okay ide, men jeg kan jo få en millard (næsten) vatpinde til samme pris og de fylder sikkert også mindre i tasken 😉

  28/09/2011
 • CharlotteK

  Ja, lidt dyr vatpind. Ville nok føle mig taget et vist sted, hvis jeg købte den…. (har nemlig købt blotting-paper og følt lige præcist det!!) 🙂

  28/09/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Lise…FACE ERASER, of course. Som creme-kok kunne du konsulent-bijobbe med rette match på ord og indhold. Mange hilsner Anette

  28/09/2011
 • Ka’ godt være en vatpind kunne gør jobbet, men altså, at have en handy FACE ERASER på sig er faktisk en lidt sjov ide. (Kan du høre at jeg syntes de har givet det et forkert navn?)

  28/09/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Kira – jeg er også en sucker for spøjse navne.
  @Helle – slettelak ER jo smart i mange sammenhænge, og selvfølgelig skal panda’en prøves af. Jeg er nok bare for glad for mine vatpinde.
  @Con9 – og af og til giver det jo mening med de nye behov. Husker du NICE LEGS? Den usynlige nylonstrømpe som kunne sprayes på benene (for ca. 5 år siden). Den var sjov men dog ikke langtidsholbar.
  @RijaH – Jeps, det er korrektionstape – bare med stofpapir. Jeg griner stadig af videoen, for den er nærmest anti-sælgende.
  @Jo – and you would know som makeup-artist.
  Mange hilsner
  Anette

  28/09/2011
 • hmmmmmm! Lige nøjagtigt…En vatpind skulle nok kunne klare jobbet : ) KH Jo

  28/09/2011
 • Kira B

  Ha ha ha om ikke andet må man elske navnet – panda pen og hurra for Ole opfinder hvis det lykkedes dem at sælge noget vi alle sammen allerede har derhjemme, i en dyre version- en dyr vat-pind

  28/09/2011
 • Helle

  Makeup-slettelak…altså jeg er lidt tændt. Jeg kan godt se meningen i den. Især fordi jeg tit kører den med lidt øjenmakeupfjerner på en vatpind, for lige at fjerne makeup der er “stukket af”.

  28/09/2011
 • Sikke en “lille, fix” sag til clutchen?! Jeg har det så i øvrigt på akkurat samme måde med blotting-paper; i min optik er det altså bare en smart og brækdyr måde at sælge et produkt, som kan ca. det samme som almindelige tissues. Men så længe producenterne formår at skabe et behov, er de jo geniale nok, uanset hvor meget vi ryster på hovedet af dem 🙂

  28/09/2011
 • Så det er en slags korrektionstape bare til makeup? 😛 Hmm efter at ha set videoen er det altså ikke noget som jeg ikke selv ville kunne klare med en vatpind og noget vand, så er 150 kr. mange penge at bruge på sådan en der 😛 Men ellers er den da meget smart 😉

  28/09/2011