fbpx

Derfor sætter gode ben sig i ansigtet

Hvis du var blandt deltagerne under sidste uges tour de BeautyspaceLive, så ved du, at gode ben kan ses i ansigtet. Mere eller mindre. Vi talte nemlig en del om at please sit eget væksthormon. Noget, man bedst gør ved at sætte ind på tre fronter: 1) dyrke moderat (tak) sport, 2) passe sin søvn og 3) undgå for store blodsukkerudsving. Og tjaaahh det lyder måske kedeligt, men resultatet, når det gælder friskere og mere fyldig hud, er til gengæld hurtigt synligt. Apropos ben, læste jeg for nylig en håndfuld skønhedstips fra Elle Macpherson,der jo ofte flasher en del kropshud. Hud, der altid ser rasende levende og topfugtmættet ud.  Grunden tilskrev Macpherson en australsk body scrub-favorit, som jeg ikke husker havnet på. Men. Havde hun haft huden i den nye Skin brightening exfoliating body polish fra Balance Me, så ville hun sandsynligvis være solgt. Jeg er. For den dufter ualmindelig godt af saftigfrisk mint-tyggegummi og indeholder et perfekt miks af salt og olie (du ved ofte scrubs for olierede eller for salttørre). Krukken koster 220 kr. og indeholder peelende havsalt, grøn mynteolie, mandelolie og udrensende rosmarin – I am a fan.

Se hvem der vandt Triology: Tillykke til Christina Hansen, Frederikke, Sonja Zattlander, Eva Bacher, Anne-Louise Klein, Camilla Kirstine, Jette Sørup Korsgaard. Send fluks jeres adresse til open-mind@mail.dk, så skal jeg sørge for at der kommer gode sager den anden vej.

Ny på Beautyspace? Så vil jeg gerne forære dig en gratis og underholdende hudtrick-guide, hvis du til gengæld vil af med din email-adresse her.

@Beautyspace på Instagram

31/01/2014
VIND!
04/02/2014
Opstrammende Thermage

Kommentarer

 • Lyder rigtig lækker – den må på ønskesedlen

  04/02/2014
 • Henriette W Nielsen

  Uh ja, dét er altså en dejlig skrubbesag omend navnet er for langt. Den her og så en skrub-af fra Weleda med birk er mine to favoritter. Balance Me-skrubben giver en blød og sådan let olieret hud bagefter og en duft af sød mint. Jeg vandt en fin skrubbecreme hos dig fra Molton Brown på et tidspunkt – tak for den – som jeg snart har gjort kål på, og så går jeg tilbage til en af mine foretrukne, som ligger klar i mit kolde reservedels-skab 🙂

  04/02/2014
 • linda R

  Den der hudtrick-guide?? Det virker alstså ikke bare at skrive sig op? Eller også er det mig der ikke forstår det.. HJÆLP!

  03/02/2014
 • Jane Steen Ludvig

  Kære Anette. Jeg var til et godt foredrag med dig i Århus sidste tirsdag. Du er meget inspirerende, og jeg synes jeg fik rigtig meget med mig hjem.
  Du nævnte de vigtigste vitaminer og andre faktorer for hvad vores hud har brug for, for at trives og se sund og frisk ud. Jeg er på udkig efter en ny hudplejeserie, men er meget i tvivl om hvad jeg skal kigge efter. Har du et bestemt mærke du foretrækker, som du ved er et godt og ærligt mærke, og findes der nogle serier/ansigtscremer der indeholder alle vitaminerne og øvrige plejestoffer?
  mange hilsner fra Jane

  03/02/2014
 • Den er rigtig god og yderst velduftende (man har lyst til at smage) og er også en af mine favoritter herhjemme!

  03/02/2014
 • susanne

  Jeg elsker dig også… også selvom jeg ikke har vundet ..
  Tak for et fantastisk Arrangement hos Politiken, du er virkelig god

  03/02/2014
 • Pernille Sparsø

  Hvor er det dejligt du gør så mange glade med dine skønne konkurrencer Anette! Tillykke til de heldig vindere:-)
  Bodyscrub står ikke øverst på min ønskeliste, men det er nok fordi jeg ikke ved det gode den kan gøre;-)
  Bruger dagligt scrubbørste. Er bodyscrubcremen ment som et supplement hertil, og hvor ofte? Kh Pernille

  03/02/2014
 • Anne M

  Den scrub lyder lækker! Jeg har snart tømt en virkelig god jeg købte med hjem fra New York, så måske jeg har fundet en afløser her.
  Jeg skrev mig op med min email i sidste uge. Men hvordan får jeg din hudtrickguide? Kommer den af sig selv eller skal jeg gøre mere? Jeg er jo nysgerrig efter dine guldkorn!

  03/02/2014
 • CharlotteK

  Lyder lækkert! Hvad er der i det der “brightening” – synes altid de kun hedder exfoliating. Er det bare et smart ord at sætte ind eller kan den lige lidt mere end andre skrubbecremer?

  03/02/2014
 • Christina Hansen

  Jeg besvimer!!! Har jeg virkelig vundet? Anette, jeg ELSKER dig og dine konkurrencer. 🙂
  Jeg har været så spændt hele weekenden og har næsten ikke kunne vente. TÆNK, det blev mig!
  Juhuuu og 1000 tak. ♥♡♥

  03/02/2014
 • Pia Hvenegaard

  Jeg er også stor fan af Balance me produkter med deres skønne og dog diskrete dufte og deres fantastiske virkning.
  Kender ikke skrubben, men den skal da prøves

  03/02/2014
 • Sissel

  Jep, det er nemlig også min favorit bodyscrub – den er fantastisk! 🙂

  03/02/2014