fbpx

Derfor skal du kende stil-mesteren her

Jeg lagde godt mærke til hende under BeautyspaceLive. Tini Owild. For apropos London Fashion Week, ved hun en ting eller ti om tøj og klædelighed. Og lækkerhed. Forleden havde jeg kort besøg af en af hendes uddannede stylecoaches. Og altså. Hvad det har givet mig af luft og overblik at få sorteret og smidt (70 procent) ud er ubeskriveligt…der skal nok komme sjove billeder.

Uanset om du vil have penge op af lommen eller ej, så er Owild værd at kende, fordi hun deler ud. Gratis. Af opmuntrende stil-videoer, stil-tests, e-bog om kropsformer og et tag-selv-bord i cyberspace, hvor hun jævnligt tipper om alt fra hvilken kjole, der bedst matcher dig bedst til hvordan et look hurtigt opgraderes, så det er til at finde ud af. På dig selv. Eller andre.

Jeg skrev mig op her, for at få fat i herlighederne. 

SNUP TIPPET: Hvis du følger med her, så er du med i samme øjeblik de sidste nye London-øjne, Murad-konkurrencen (jeg længe har drømt om), landets bedste ansigtsbehandlinger og mine badeværelseshylder lander på bloggen. Om lidt.

18/09/2012
People, London Fashion Week
20/09/2012
Bedste blikfang fra London Fashion Week

Kommentarer

 • Jeg ved slet ikke hvem hun er, men det skal der vist laves om på, lyder det til 🙂

  21/09/2012
 • Jeg har gennem snart et år fået hendes nyhedsbrev og slugt hendes bog et par gange.
  Prøver at tage mig sammen til at lave den der oprydning, men synes generelt ikke jeg har så store kriser med tøj (ok nogle gange, men måske har jeg også lidt for meget tøj).
  Til gengæld er jeg blevet meget bedre til at købe noget der klæder mig og som bliver brugt!

  20/09/2012
 • Louise T.

  Hun er fantastisk :-))
  Jeg så hendes gardarobe video – vildt at hun ikke har mere tøj 🙂

  20/09/2012
 • CharlotteK

  Jeg har nu også altid drømt om at få garderoben gennemgået af en professionel, men indtil videre er det blevet ved drømmen. Det kommer nok en dag…. Indtil videre kan jeg jo tilmelde mig det nyhedsbrev og få gode ideer derigennem:-)

  20/09/2012
 • jane weiss

  Hej

  Har taget hendes online kursus fra ok til lækker. Det kan virkelig anbefales, så blev der ryddet ud og sorteret. Lærte også en masse om kropsformer, stilkerner samt hår og makeup.

  20/09/2012
 • @ Jo, ja den hårpragt er en magnet. Men jeg ved, at hun af og til får sjove kommentarer…

  @ Dorthe, jeg synes hun leverer masser af værdi (også uden det koster), så derfor anbefalingen.

  @ Walkinrunout – herligt!

  Stor hilsen Anette

  20/09/2012
 • Det må ligge i håret…. hun er simpelthen så gennemført cool 😉
  Jeg får også hendes tips!

  20/09/2012
 • Dorthe

  Ejj jeg må da også have hendes nyhedsbrev – kunne godt trænge til en ordentlig oprydning i skabene. Tak for et godt indspark, nu må jeg da have undersøgt, om jeg kan få fat i en af hendes ladies – der er vist med garanti noget at “vinde” ved det.

  20/09/2012
 • Jo

  Jeg hepper også på Tini… er altså så vild med hendes hår! Har fluks tilmeldt mig hendes nyhedsbrev : )

  20/09/2012