Derfor skal du made din hud med protein

Hudens vigtigste byggesten er kollagen, som består af protein – og derfor handler flot hud om netop kollagen. Især om at have nok af den. Se kollagen som den springmadras der sammen med elastin og hyaluronsyre holder din hud smidig og friskfjedret. Alt fra sol, stress, lavere østrogenniveau og for meget sukker får mængden af kollagen til at skrumpe. Haps derfor god protein til dine måltider fra blandt andet æg, fisk, kylling, yoghurt og sojabønner.

Det er især cremer med A-vitamin og den receptpligtige A-vitaminsyrecreme, der er blandt det bedst dokumenterede, når det gælder om at øge mængden af eftertragtet kollagen.

Hvis du har tid og penge, kender jeg en listig dame, der laver push-up kollagen-behandlinger. Endda med garanti for at du efterfølgende får komplimenter på grund af din hud. Jeg gjorde. For den bliver fyldt ud og op – stadig på smørbar vis. Skulle jeg giftes eller til en anden storhedsting, ville jeg vælge kollagenbehandlingen fra Absolute Beauty. Her lukker du øjnene, mens huden labber en to timers lang lag-på-lag treat i sig af A-vitamin, avocadoolie, gærekstrakt og peptider blandet med Eximia-bindevævsmassage. Indehaveren hedder Sultana, og udover at sværge til de mindre kendte Chris Farrell produkter, kan hun noget, der nærmer sig trylleri. Og heldigvis er der også andet på hud-menuen end de hundedyre, men effektive kollagenbehandlinger.

SNUP TIPPET OG VIND: Om lidt slippes den vildeste konkurrence løs med et kultprodukt, jeg tror, du vil juble over. For at sikre dig, at du får beskeden først, er det en god idé at være tilmeldt Beautyspace her.   

Foto: www.helloanne.com

30/08/2012
Når en plus en giver meget mere end to
01/09/2012
Vind årets mest hypede sag fra YSL

Kommentarer

 • Michelle Kristensen

  Tak for tippet – nu er de rlidt at vælge i mellem 🙂

  04/09/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Michelle,

  Jeg er begejstret for både ROC og Neutrogena, men de fås kun i udlandet – begge er supergode på A-avitamin. Men når det gælder din A-vit booster fra BP, så er den jo også fin om natten.

  Stor hilsen Anette

  04/09/2012
 • Michelle Kristensen

  Jeg kan støtte op omkring Beaute Pacifiques clinical super 3 A-vitamin booster. Den er virkelig god og meget drøj i brug og har hjulpet meget på fedtet og uren hud hos mig. Jeg er så tilgengæld på udkig efter andre A-vitamin produkter (mest til om natten tænker jeg) nogen forslag??

  04/09/2012
 • Anette J

  Tak for anbefalinger – skal på indkøb:)

  03/09/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette J – Amazing Space’ Avit-serum er bestemt fin. Jeg har dog også rigtig fine erfaringer med alle A-vit produkter fra Beauté Pacifique, især deres A-vitamin boostere. Stor hilsen Anette

  03/09/2012
 • Anette J

  @Anette. Det lyder så fristende med lidt push-up til huden – er Amazing Space produktet det, du vil anbefale, eller findes der andre, hvis det skal være uden recept?

  02/09/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anja – altid en fornøjelse.

  @ Kirsten – jeg synes den havde stor øjeblikkelig (og altså Askepoteffekt) i cirka én uge. Jeg tester i et par måneder 2 Chris Farrell cremer, som så skulle støtte op om resultatet.

  Stor hilsen Anette

  02/09/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Hvor længe holder behandlingen ?

  01/09/2012
 • Tak for gode tips:-) og så kan jeg jo håbe at få råd til sådan en skøn behandling:-)

  01/09/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lotte B, al hud er glad for A-vit, og frk. Lauras version er jo rigtig fin.

  @ Susanne – ja, jeg ville også takke ja til en omgange mere. Men det er en større udskrivning på 3450 kr., så…

  @ Charlotte K – ja, det er en cocktaileffekt af cremer, masker og massage.

  @ Yvette – hvad er det for en fugtbooster. Restylane light?

  @ Anette J – både ja og nej. Der er det magiske ved a-vitamin at det både virker mod uren hud og samtidig pepper ældet hud op, fordi det speeder kollagendanelsen op. Så hvis man er 25 og ikke har uren hud, så er behovet der ikke.

  Stor hilsen Anette

  01/09/2012
 • Anette J

  Synes det lyder rigtigt lækkert med et boost. Amazing Space produktet lokker. Er A-vitamincreme for folk i alle aldre? Eller er det særligt behandling/pleje i forhold til rynker?

  01/09/2012
 • Yvette Trolle Omarsson

  Åh elsker a- vitamin cremer. Men har ikke prøvet amazing ” endnu”. Men jeg har lige fået 3 gange fugt booster sprøjtet ind under huden. Ser godt ud, men hagen er dog, at det skal gentages 1 gang årlig 🙂 meeeen min hud kan nu ikke stikke det der… 😉

  31/08/2012
 • CharlotteK

  Det var da et fedt billede! Sådan en kollagen behandling lyder da meget tillokkende omend den er noget dyr. Bliver det smurt på med noget creme, eller hvordan gøres det???

  31/08/2012
 • dorte asp

  Åhh lige hvad jeg kunne trænge til 🙂

  31/08/2012
 • Tinna

  Smukt 🙂

  31/08/2012
 • SUSANNE

  Er også på serum fra Amazing Space.. Men ville da super gerne prøve den behandling også – suk 🙂

  31/08/2012
 • Interessant – altså Adore Beauty…især når der lige er gået løn ind og det har været (og bliver) nogle lange arbejdsdag.
  Elsker A-sager. Må indrømme at min hud er blevet bedre og bedre efter jeg har holdt mig kun til a-serum fra Amazing. Kørte lidt med en filosofi om at variation i serum var sundt for min hud, men må erkende at den bare gerne vil ha’ det a-serum! OK!

  31/08/2012