fbpx

Derfor smitter overskud

Jeg sidder med en aflevering til ELLE, der handler om fænomenet random acts of kindness, som også hitter på skønhedshylden. Altså dét, at vi bliver lidt blæst omkuld, når brands (eller sælgerne bag) pludselig opfører sig venne-agtigt. Men hold nu op, hvor det virker. Eksempel: I fredags holdt jeg møde med Balance Me-Maria. Pludselig siger hun midt i kaffen, at Origins’ dr. Weil har hjulpet hende helt vildt. Efter at ha’ gjort det her til en fast del af hverdagen, mærker hun intet mere til de menstruationssmerter, som ellers altid har været stærkt generende. Jamen er det ikke overskud? Det svarer (da næsten) til, at kassedamen i Netto tipper dig om, at de bedste mandler lige nu er på tilbud i Fakta.  

Hvis man nu som Maria har adgang til ALT fra Balance Me…altså bare kan gå ned på lageret og fylde op, hvad ville hun så gribe af uundværligheder? KUN to produkter, sagde jeg. Det blev:

 • Håndcremen, fordi: Den virker som en blød usynlig handske, og jeg er aldrig nærig med at give prøver væk af den. For alle falder for den. 
 • Stellar Balm, fordi: Den virker fra top til tå i alt fra hårspidser til tørre kinder, neglebånd og som natmaske (også til fødderne) og uundværlig læbe-SOS-balm, der forebygger forkølelsessår (det er slut som i fuldstændig slut med mine forkølelsessår efter Stellar Balm er rykket ind – pga. dens anti-inflammatoriske og anti-bakterielle virkning).

HVEM VANDT I JURLIQUE-KONKURRENCEN: Det gjorde… Frk. Hansen, Lou, Ninette Assentoft, Mosse, Katrine G. Axelsen og Katrine Frisgaard. Trøste-vinderne blev: Tina Irene Povlsen, Husmoder, Modedullen, Marianne L, Katrine M og Lone Munk Hansen. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk, så der kan sendes Jurlique den anden vej.  

@Beautyspace på INSTAGRAM

04/09/2013
Blandt de bedste
07/09/2013
Holder det?

Kommentarer

 • Louise T.

  Jeg kan godt gi’ lidt input til Vichy Liftactiv Serum 10. Har testet den i små 14 dage og synes den er skøn 🙂
  Jeg synes det virker som om mine vipper er blevet tættere – de sidder i hvert fald bedre fast 😉
  Og så er serum fin og enkelt at påføre, trænger hurtigt ind og efterlader øjenhuden fin og glat 🙂

  07/09/2013
 • 1000 tak for jeres gode indspark. jeg bliver altid både klogere og gladere af jeres ord.

  Kan se, at Balance Me kunne åbne en fan-klub. Det ER også fine ting til tilgængelige priser. Og så er det utroligt, hvad Stellar Balm kan udrette på problemhud (Charlotte K og Nina). Og så kan jeg se, at jeg skal have kroppen i
  Peppermint Body Scrub (Sissel).

  @ Lene – tak skal du have. Jeg er slet ikke tvivl om, at du vil få glæde af BM. Ansigtsolien ville jeg prøve, hvis jeg var dig – efterfulgt af en ansigtscreme med SPF.

  @ Line L – hæng på…der kommer noget om den. Og tak for de pæne ord.

  @ Henriette – bare følg videoen og sæt lyd på i starten…det kan man måske nedtone, når det er blevet en fast rutine. Jeg må indrømme, at jeg endnu ikke selv har fået det gjort til en fast rutine. Men det skal ske!

  @ HMoejkjær – Det var en Beauté Pacifique konkurrence på Instagram og der er er virkelig mange billeder (prøv at tagge @beautyspace, så ser du dem). Vinderne både af BP og Jurlique er lagt på blogget under den sidste uges indlæg.

  Stor hilsen Anette

  07/09/2013
 • Jeg kan ikke se om jeg skulle være en af de heldige vindere af Jurlique konkurrencen på instagram. Så vidt jeg kan se var jeg en af de eneste som satte et billede af en badeværelsehylde ind, så jeg burde da have gode chancer 🙂

  07/09/2013
 • Gitte Trier

  Dejligt at høre at Dr. Weils åndedrætsøvelser har hjulpet Maria. Det kan anbefales at prøve, specielt hvis man er lidt stresset.

  06/09/2013
 • Anette J

  Stellar Balm har jeg lige lært at kende, og den virkelig god til læberne (også uden forkølelsessår:))

  06/09/2013
 • Karoline Lundberg

  Er bare helt vild med håndcremen ! Den har altså reddet nogle tørre hænder 🙂

  //K

  06/09/2013
 • Ninette Assentoft

  Har tjekket din sidste post om vindere og fandt mailen open-mind@mail.dk og har nu sendt min adresse!
  Ej tusind tak jeg er simpelthen SÅ glad i låget! Det må være den bedste måde at hoppe i seng på <3

  05/09/2013
 • Ninette Assentoft

  Iiiihhhhh jeg er så glad at mit hjerte hopper rundt! Har aldrig vundet en konkurrence før <33333
  Men jeg kan ikke sende mails til open-mind@dk

  Hvad kan det skyldes? Vil så gerne bare sende min adresse afsted! <3

  05/09/2013
 • Er så vild med den håndcreme – vender tilbage til den gang på gang 🙂

  05/09/2013
 • Kiss Jacob

  Jeg elsker Balance Me og nu også Dr. Weil 🙂 Anette, tak for de dejlige tip, det er guld !!

  05/09/2013
 • Henriette W Nielsen

  Jeg har lige set Andrew Weils video med hans vejrtrækningsteknik. Så oplagt at tage den til mig.
  Jeg er dog en smule i tvivl om udåndingen – om den skal foregå på en bestemt måde udover at det er fint at sætte lyd på – noget med at tungen skal op imod ganen eller komplicerer jeg ikke bare lige nu… Er der nogle af de erfarne tilhængere, der vil ‘dele ud’ af, hvad de gør? Tak 🙂

  05/09/2013
 • Anja Svendsen

  Jeg er også meget glad for begge produkter.

  05/09/2013
 • CharlotteK

  Stellar Beauty Balm er virkelig god – har brugt den på min datters hudorme og de kommer lige så stille ud, når man har brugt den i en uges tid eller to.

  05/09/2013
 • Jeg har selv brugt Dr. Weils metode i ca. et halvt år siden jeg først hørte om det, og det er ligesom magi!
  Det kan ikke beskrives anderledes! 🙂

  Langt mindre menstrationssmerter, bedre fordøjelse, mere energi og generelt bare bedre velvære 🙂

  Og så lyder face balm’en da helt vild lækker! Den må jeg lige undersøge nærmere 🙂

  Tak for en skøn og inspirerende blog!

  05/09/2013
 • Line L.

  Først en masse roser til bog,blog og fantastiske råd om alt. Selv min husbond ved en ting eller to om hvad du synes og mener om div……

  I kategorien det virker har jeg et ønske om dine kloge ord om vichy liftactiv serum 10 ?? På bloggen, hvis du har tid….

  De bedste hilsner Line L.

  05/09/2013
 • Lene

  Kære Anette

  Jeg har brug for et godt råd – jeg bruger Ole Henriksens pordukter og er som sådan glad for det. Problemet er prisen som er lidt for høj for pengepungen – og jeg har luret lidt på serierne Balance Me (blev lige reminded idag, tak) eller La Roche-Posay som en god udskiftning der er en smule billigere. Kan du anbefale disse serier? Jeg har – når jeg ikke plejer og fugtmætter, tør, rødlig og irriteret hud med tørre pletter (tak til Ole). Jeg stoler ikke på at spørge en ung ekspedient fra Matas, da jeg tidligere er blevt skuffet.

  Og tusind tak for din blog som jeg læser hver dag og din bog som jeg også har læst. Jeg har lært at pleje min hud 🙂

  Med venlig hilsen

  Lene

  05/09/2013
 • Louise T.

  Jeg kan istemme mig lovprisningen af Stellar Balm.
  Selvom det tog lidt tid at vænne sig til at være “indpakket” i ansigtet ved nattetide, så hjalp det så meget i vinters 🙂

  05/09/2013
 • Åh vad spännande. Skulle vara intressant att testa 🙂

  05/09/2013
 • Nina

  ELSKER Stellar Balm! Den er altså vildt god til urenheder og problemhud, hvilket jeg ikke troede. Jeg smører den på næsten hver aften i hele ansigtet, og min hud får en fantastisk glød og ser bare så sund og gennemfugtet ud. Hvis jeg har været så dum at pille med fingrene, så er det som om, at Stellar Balm gør det hele godt igen natten over.

  Min er snart brugt op, og jeg skal købe en ny ASAP 🙂

  05/09/2013
 • Marie Rasmussen

  Sidste vinter var hård. Derfor gav jeg den fuld gas med Stellar Face Balm når jeg var udenfor og motionere i minus 10 – 12 – 15 grader. Ikke én enste gang glemte jeg at smøre mig ind i Stellar Face Balm. For den kan altså bare et eller andet for mit ansigt.

  Håndcremen kender jeg ikke, men noget tyder på den er et bekendtskab værd.

  By the way – fedt blogindlæg!

  05/09/2013
 • Er da vist nødt til at få Stellar Balm på min ønskeseddel nu!

  05/09/2013
 • Sissel

  Jeg er også vild med håndcremen, men mit yndlingsprodukt fra Balance Me er og bliver deres peppermint body scrub, som både exfolierer og fugter – den er genial 🙂

  05/09/2013