Derfor styrer Laura

Kender du det med, at møde folk – eller endda brands – som ikke gør alt det gode, fordi det er smart. Eller giver god PR. Men fordi det gode føles rigtigt. Og de stopper ikke med sig selv, men forlanger også, at du deltager. Demanding brands hedder trenden, hvor den gode karma eksempelvis rammer under parolen ’buy one – get half’ (og den anden halve så går til folk, der trænger mere end du og jeg).

Sådan en person er Laura fra Thesweetspot.dk. Jo jo, hun er også så hot, at både Ikea og BoConcept ringer efter hende. Fordi hun kan spotte tendenser og ikke mindst formidle dem, så vi andre kan følge med. Og boy, så har hun holdninger og uddeler af og til også smæk. Se selv, når hun hver eneste dag deler gratis godbidder ud her. I denne uge er hun særlig udvalgt i blogland – håndplukket af TV2 og Kræftens Bekæmpelse – til at give et nap med og udbrede Knæk cancer-kampagnen. Jeg ved, hun har sørget for en pæn portion design- og livsstilslækkerier, så det er muligt at vinde og give. Især det sidste. Så kig forbi hende.

NB: VIL DU VÆRE BEAUTY-ANMELDER? Jeg åbner igen op for nye anmelder-hold på Beautyspace. Hvis du har lyst, så sker det ved at være tilmeldt listen her. Meld dig derfor ikke til i kommentarfeltet, for det bliver via Beautyspace-nyhedsbrevet, jeg sender how-to-info ud. Og husk Origins-konkurrencen på Instagram @Beautyspace. Det er nu.

23/10/2013
Så er der serveret
25/10/2013
Kom nu, Bobbi. Lidt mere #nofilter, tak

Kommentarer

 • Eva

  Hvornår får vi svar om hvem som er de heldige ?

  06/11/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Vil rigtig gerne være med på anmelder-holdet… Har ind i mellem haft produkter til afprøvning med efterfølgende anmeldelse, og synes faktisk det er yderst spændende. – Tester faktisk pt Natural Eyelash Conditioner fra LASH FOOD, som jeg afslutter om et par uger. 🙂

  28/10/2013
 • Rie

  Hov det er en dejlig blog og forøvrigt har hun også spottet tendensen og lavet sin egen hjemmelavede yoghurt 😉

  24/10/2013
 • Sus

  Uh, jeg vil rigtig gerne være anmelder- er jo en ægte cremenørd:-)

  24/10/2013
 • Eva

  Jeg skal da klart være anmelder !
  Prøver i forvejen rigtigt meget af : bruger dig, pudderdåserne og MakeUpalley før hvert nyt køb og anmelder også selv på MakeUpalley.
  Følger nøje med i dameblade, skønhedsblogs og på instagram osv., hvad der rør sig. Glæder mig til min goodiebox hver måned, hvor jeg også anmelder. Og er garvet på trustpilot, men det er så et andet fokus…
  Vinder aldrig noget i giveaways, så få gerne lidt ondt af mig….Hehe

  24/10/2013
 • Louise A

  Ville elske at være anmelder 🙂

  24/10/2013
 • Kat

  Forstår ikke helt… Skal man nelde sig til her og på nyhedsbrevet? For vil rigtig gerne være anmelder:)

  24/10/2013
 • Miss.Sunflower

  Jeg har heller ikke instagram, men vil gerne lægge hud til at være beuty-anmelder.

  24/10/2013
 • Hanna Donau

  Kære Anette, jeg vil gerne være anmelder. Tak for din superlækre bog om at slippe rynkehysteriet – den kom i går sammen med en forrygende håndcreme. Den dufter så godt, at selv hunden måtte prøve 🙁 har sikkert meget bløde gummer nu!
  Alt det bedste Hanna

  24/10/2013
 • @ Ann-Marie, godt at høre, at tingene kom godt frem. Der kommer snart mere anmelder-info.

  @ Anette – Godt!

  @ Anette J – Man lever sikkert også udmærket uden et insta-liv. Jeg vender tilbage via nyhedsbrevet mht. anmelderchancen.

  Stor hilsen Anette

  24/10/2013
 • Ann-Marie

  Hej :O)
  Min datter på 17 og jeg har engang tidligere anmeld et produkt, og vil da elske at gøre det igen. Så jeg er frisk.
  Tak for dit hurtige svar, og den lille ekstra gave du sendte i pakken med Origins.
  Knus Ann-Marie :O)

  24/10/2013
 • Anette

  Jeg vil gerne melde mig som anmelder.

  24/10/2013
 • Anette j

  Øv har intet Insta-liv så jeg kan ikke være med i konkurrencen. Men mon jeg kan blive anmelder? – det vil jeg gerne.

  24/10/2013