fbpx

Derfor vil du ha’ mere fra hende, der tippede om antirynke-BH’en…

img_0577

Det var herovre, jeg første gang læste om den spøjse BH, der lover eviglækker kavalergang. Og netop fordi hende Cirkusprinsessen har et ekstra godt øje, er jeg altid glad, når hun zoomer ind på Beautyspace.  Og vi bliver i brystafdelingen. Fordi. Flasken med Boob Tube er hundrede gange mere troværdig end den omtalte BH. Why? Fordi den har et indhold, der virkelig virker: CoQ10, som er konge-antioxidanten, der hjælper dit kollagen (=protein) med at holde sig spændstigt på dupperne plus stjerne-mætterne: avokadoolie, sheasmør, kæmpenatlysolie og sød mandelolie. Derudover er det en drøj, fed smøre, som dufter af den sommerbrise, hvor vaniljeis, vandmelon og solcreme mødes. Og så har jeg et svagt punkt for spa-oasen Den Syvende Himmel i Frederikshavn, hvor jeg første gang så den.  

SNUP TIPPET: Selvfølgelig er det noget pjat, at vi skal bruge en særcreme til hals, kavalergang og bryst, så se bort fra det og brug den over det hele, hvis du altså kommer i nærheden af den. Og gør du ikke, er det rigtigt, at en kavalergang kan tørste noget så grumt og blive så tør, at Søren Hedegaard engang har arbejdet med en (altså kavalergang), der kunne rives parmesanost på. Det tørre undgår du ved at eksfoliere huden med en almindelig bomuldsvaskeklud og lade fugtcreme og solbeskyttelse runde hals og og decolleté, som det også hedder med et smukt ord.  NB; Første gang jeg mødte hudlæge Janne Touborg, nævnte hun – sådan i forbifarten og stadig venligt – at det var tydeligt, at jeg havde taget mig bedre af ansigtet end huden syd for…

NB2: Prisen på Boob Tube er 315 kr. Fik jeg nævnt, at Den Syvende Himmel også tager sig af spa-afdelingen på Ruths Hotel fra nu af, hvis du er Skagens-menneske.

Om cirka 48 timer er der Beautyspace-konkurrence, så hæng på eller skriv dig kvit og frit op her, så du altid er opdateret.  

19/05/2011
Måske verdens bedste concealer plus en surprise i slip-let-afdelingen
23/05/2011
Gaga-gul fan-feber

Kommentarer

 • Louise

  Jeg må indrømme at jeg er skeptisk. Hvad kan den som min udemærkede bodylotion fra Balance Me ikke kan, når jeg bruger den på bryst og hals?
  Nogen der har erfaring med at bruge den, som vil beskrive præcis hvilken forandring de oplever?

  25/05/2011
 • Ina BC

  He, he, en test af cellulite cremer lyder herligt. Jeg er lige ved at sige, jeg gerne lægger lår til ;-).

  24/05/2011
 • Metteline

  Tak for ærligt svar, A 🙂 Den lyder rigtig lækker, så den kommer helt sikkert på ønskeseddelen!

  24/05/2011
 • @Metteline – Du har al mulig grund til at være fristet, men jeg skriver om konsistens og duft og med vilje ikke om noget løft….ingen creme kan løfte hud (og alt det der er under). Creme kan fugtmætte og dermed udfylde og glatte en smule, og dét kan Boob Tube, men that’s it. kh Anette

  24/05/2011
 • Susanne Jensen

  🙂 Jeg synes ønskesedlen bliver længere hver gang jeg læser her.

  23/05/2011
 • Metteline

  Anette & Daniela: Gør den mon også ‘noget’ ved en større barm (E, F etc) – kan godt regne ud, den ikke kan ‘løfte’ tungere bryster, så er den spild af penge i de tilfælde, eller er den stadig bedre end ‘almindelig’, fed bodylotion? Jeg er fristet..

  23/05/2011
 • Line

  Blev også for nyligt gjort opmærksom på, af en kosmetolog, at man jo også skulle pleje huden syd for halsen…. Arghh…. Jeg må i gang:-)

  23/05/2011
 • Kære Anette, du har altid været på dupperne!!! Gad vide om der findes et alternativ til mænd….

  23/05/2011
 • Ja, BOOB TUBE virker! Vi sælger mange af dem i Complete Me og har ofte udsolgt da de bliver revet væk. Den virker på den måde at et Ikke for tungt bryst” får et lille løft. Den skal anvendes fra brysthuden og helt op til hagen for at virke bedst.
  😀

  23/05/2011
 • Den Syvende Himmel

  Her kan der købes Mama Mio På Sjælland.
  Klinik Berg i Esbergærde tlf. 40265666 og Complete me i Kbh K tlf 33123450. For Jylland ring 98410013. Mange hilsner Den Syvende Himmel

  23/05/2011
 • susanne

  nååå var lige ved at hoppe med på den ….
  tak for et fantastisk indlæg i Elle, du er da en helt fantastisk skribent må jeg nok sige….

  23/05/2011
 • vanilieis,vandmelon og solcreme- du kan noget med ord- uhm og cremen lyder som en skøn en af slagsen.

  23/05/2011
 • Lotte

  Du skriver fantastisk – jeg er solgt!

  23/05/2011
 • Joan

  Ja man glemmer altså den kavalergang OG fødderne!

  23/05/2011
 • Lene

  Det lyder godt. Gad vide om den også kan udvide brystpartiet? Så skal man jo nok passe på med at smøre hele kroppen! :O)

  23/05/2011
 • Pia

  Så skal der smøres bryster!!!

  23/05/2011
 • Ina BC

  Kan se at Mamma Mio også laver den her: Mama Mio Zap Cellulite Shrink To Fit Cream 100ml Søde Annette, ved du om den virker? 🙂

  23/05/2011
 • Dorthe

  Meget interessant artikel – har aldrig tidligere hørt om brystcremen, men det kunne være den skulle prøves. Tror da i hvert fald lige, at jeg skal en tur til Frederikshavn i løbet af sommeren og prøve en prof. behandling. Jeg er vist nemlig også en af dem, som glemmer området syd for hagen. Tak for tippet og ha’ en skøn dag!

  23/05/2011
 • Du har så ret i at folk har tendens til at glemme området syd for ansigtet. Det er lige så vigtigt (medmindre man havde tænkte sig at optræde udelukkende i rullekrav resten af livet!

  23/05/2011
 • Svale

  Anette… elsker bare Boob Tube fra Mama Mio. Den er mit no.1 produkt. Allerede efter 3 dage kunne jeg se en forandring. Nu er jeg total afhængig 🙂

  23/05/2011
 • Jeg tager mig klart bedre af ansigts huden, uhh nu får jeg lidt dårlig samvittighed overfor min hals og decolleté;)

  23/05/2011
 • Anna

  Den lyder sørme fantastisk!

  Hvor (i københavn) fåes dette vidunder?

  23/05/2011